Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Τέξας: Μια ματιά σε όλες τις τέσσερις εποχές

Οι νότιες ΗΠΑ αποτελούνται από ερήμους, πευκοδάση, το Rio Grande και την πολιτεία του Τέξας. Αυτό το μεγάλο κράτος είναι γνωστό για τη μεγαλύτερη πόλη του, το Χιούστον, και το διάσημο διαστημικό κέντρο με οθόνες από τη NASA. Το Τέξας έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες, από υπαίθριες δραστηριότητες έως εσωτερικά αξιοθέατα. Το Lone Star State προσφέρει κάτι για τους επισκέπτες καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και κάθε εποχή έχει τη δική του εκδήλωση ή δραστηριότητα υπογραφής.

Springtime στο Τέξας

Η άνοιξη στο Τέξας προσφέρει πτηνοτροφία, λουλούδια, ψάρεμα και, φυσικά, εαρινό διάλειμμα. Αυτή η σεζόν είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες όπως η επίσκεψη στα γαλαζοπράσινα χωράφια, η συμμετοχή σε εκδηλώσεις φιλικές προς την οικογένεια σε τοπικά πάρκα και ο εορτασμός των διακοπών όπως η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, το Fiesta San Antonio και το Cinco de Mayo.

Καλοκαίρι στο κράτος Lone Star

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική στιγμή για όλα τα είδη θαλάσσιων σπορ, επισκέπτονται θεματικά πάρκα, πηγαίνοντας στην παραλία, και μια ποικιλία από δραστηριότητες διακοπών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτών είναι σε θέση να περάσουν χρόνο στο Τέξας κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, και υπάρχουν πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Τέξας . Στην πραγματικότητα, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, κάθε περιοχή του Τέξας προσφέρει μια ποικιλία από υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, καθώς και ειδικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Οι ταξιδιώτες θα βρουν το Texas State Aquarium και το SeaWorld San Antonio γεμάτο γρήγορα, και μέρη όπως το Six Flags και τα waterparks του Schlitterbahn είναι γεμάτα με οικογένειες.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ελέγξουν τις καλοκαιρινές αποδράσεις όπως Garner State Park και Natural Caverns Bridge για ένα πιο φυσικό περιβάλλον.

Δραστηριότητες πτώσης

Στις αρχές του φθινοπώρου , η μερικές φορές καταπιεστική θερμότητα του καλοκαιριού έχει φύγει, κάνοντας τις υπαίθριες δραστηριότητες πολύ πιο ευχάριστες. Αν και η πτώση βρίσκει τον ψυχρότερο καιρό στο Τέξας, η θερμοκρασία είναι ακόμα αρκετά ζεστή ώστε να επιτρέπει σχεδόν κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα.

Ψάρεμα, κυνήγι, κάμπινγκ, birding, ακόμα και δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ είναι βιώσιμες επιλογές διακοπών.

Υπάρχουν επίσης διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ που πραγματοποιούνται σε όλη την πολιτεία του Τέξας κατά τη διάρκεια της σεζόν πτώσης. Ο πιο δροσερός καιρός είναι ο καιρός που κάνει τη θέα που βλέπει μια χαρά, η οποία είναι τέλεια καθώς οι τουρίστες θα βιώσουν το πλεονέκτημα της μειωμένης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου. Οι επισκέπτες του Τέξας θα αγαπήσουν να μπορούν να κινούνται πιο ελεύθερα και να προσθέτουν περισσότερους στον υπαίθριο κατάλογό τους.

Χειμερινό στο Τέξας

Χειμώνας στο Τέξας σημαίνει φεστιβάλ διακοπών, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και εσωτερικές δραστηριότητες για οικογένεια και φίλους. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν την μεγάλη γιορτή των γενεθλίων του Τζορτζ Ουάσινγκτον που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Laredo του Τέξας. Αυτό το bash φέρνει πάνω από 400.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και διαθέτει BBQ, συναυλίες, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε υπαίθριες δραστηριότητες, παρά το δροσερό καιρό. Το Τέξας έχει πολλά κορυφαία γήπεδα γκολφ ιδανικά για τους παίκτες του γκολφ που ψάχνουν για έναν ωραίο γύρο και οι beachgoers μπορούν να επισκεφθούν δημοφιλείς παράκτιες πόλεις όπως Galveston, Corpus Christi και South Padre Island για υπαίθριες δραστηριότητες όπως πτηνοτροφία και βομβαρδισμούς. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, γιορτάζοντας τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, όπως τα Χριστουγεννιάτικα Ελαφριά μονοπάτια και τα πάρτι της Πρωτοχρονιάς, μπορεί να βρεθεί σε όλες σχεδόν τις δημοφιλείς πόλεις του Τέξας.