Μέσα στην Ατλάντα: Erin Zwigart της Γεωργίας

Ο ιδρυτής της Γεωργίας Crafted, Erin Zwigart, μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με την Erin Zwigart, ιδρυτή της εταιρείας συνδρομητικών κουτιών, της Georgia Crafted (πιστεύουμε ότι η Birchbox συναντά τα τοπικά προϊόντα της Ατλάντα). Η Zwigart αναζητά τη Γεωργία για τις πιο γευστικές απολαύσεις και τις πιο ελκυστικές χειροτεχνίες, τοποθετώντας μαζί κουτιά που μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε στις ΗΠΑ.

Όταν δεν αναζητά το καλύτερο της Γεωργίας, ξοδεύει χρόνο με τον σύζυγό της και δύο παιδιά. Σήμερα έχουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Zwigart.

Ζω στην ... "καρδιά του κέντρου της Σμύρνης. Λατρεύω το γεγονός ότι έχει μια μικρή πόλη αισθάνονται. Μπορώ να περπατήσω σε κάθε φεστιβάλ, τα αγαπημένα μου εστιατόρια, όλα τα πάρκα και είναι μια θαυμάσια κοινότητα. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "ότι το νέο στάδιο Atlanta Braves θα είναι εκπληκτικό. Είναι το πρώτο γήπεδο της χώρας που θα χτιστεί με το εμπορικό χώρο γύρω από αυτό. Το SunTrust Park θα είναι απίστευτο και η Μπαταρία θα είναι ανοιχτή 365 μέρες το χρόνο, με δύο ζυθοποιίες, χώρο μουσικής (θυμάστε το The Roxy;), εστιατόρια με 22 σεφ και πολλά άλλα! "

Μπορείτε να με βρείτε ... " μέσα και γύρω από τη Σμύρνη, και επάνω στη λίμνη Oconee. Αγαπάμε να πάμε με βάρκα και να εξερευνήσουμε τις μικρές γύρω πόλεις. "

Είναι ώρα δείπνου, με κατεύθυνση ... "Λαϊκή Κουζίνα Βεράντα. Μου αρέσει το συμπιεσμένο cohiba και το κοκτέιλ της Porch Pounder. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... "ένα Pinot Noir ή Malbec στο Eleanor's - ένα speakeasy πίσω από Muss και Turners."

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... "τις τέσσερις εποχές στο Midtown. Είναι απλά ένα πανέμορφο ξενοδοχείο και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι μεγάλη. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Rev Coffee στην Σμύρνη.

Είναι ο καλύτερος καφές στη Γεωργία και έχει ένα τόσο υπέροχο περιβάλλον και ωραίους ανθρώπους. "

Όταν παίζω Τουριστικός πηγαίνω στο ... "το Ενυδρείο της Γεωργίας. Θεωρώ ότι είναι πολύ ήσυχο και μπορεί να καθίσει στην αίθουσα καρχαρία φαλαινών παρακολουθώντας τους να κολυμπούν για πάντα. Τα παιδιά μου το αγαπούν και είναι ιδιαίτερα καλό το καλοκαίρι όταν χρειάζεστε το AC ".

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "τρέχοντας στο Silver Trail Comet. Και αρέσει να περπατάμε από τον ποταμό Chattachoochee στο Trail East Pallisades. "

Αγαπώ τα χρήματά μου στα ... "Δώρα αγάπης Street and Heart & Sole στη Σμύρνη. Μου αρέσει να λαμβάνω δώρα για ανθρώπους στην Love Street, έχουν τα πάντα εκεί. Λατρεύω τα ρούχα από Heart & Sole.