Νοέμβριος Καιρός στις Ηνωμένες Πολιτείες

Μικτή τσάντα: Συνήθως ψύχεται κάτω, με μερικές ήπιες κουκίδες

Οι τραγανές, σαφείς μέρες του φθινοπώρου δίνουν τη θέση τους σε πιό ψυχρές θερμοκρασίες και πιο σκοτεινούς ουρανούς σε πολλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες το Νοέμβριο, όταν ο πολύ πιο δροσερός καιρός αρχίζει να χύνεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η ακτή του Κόλπου, η Φλώριδα, η νοτιοδυτική έρημος και η Καλιφόρνια είναι οι εξαιρέσεις στο Κάτω 48.

Η θερινή ώρα λήγει την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη, εκτός από περιοχές που δεν συμμορφώνονται με τη θερινή ώρα.

Καθώς οι ημέρες "επιστρέφουν" γίνονται συντομότερες και πιο σκούρες καθώς ο μήνας εξελίσσεται. Οι ηλιόλουστες ημέρες πτώσης που είναι ο κανόνας τον Οκτώβριο αντικαθίστανται από περισσότερη βροχή σε πολλές από τις ΗΠΑ και εκείνες σε βόρειους και ορεινούς προορισμούς, όπως η Μινεάπολη και η Σιέρα Νεβάδα στην Καλιφόρνια, μπορεί να βλέπουν ακόμα και το χιόνι. Ο απρόβλεπτος καιρός μπορεί να κάνει έναν δύσκολο χρόνο για ταξίδια με καιρό.

Εάν κοιτάζετε για να συμπιέσετε σε ένα ταξίδι πριν το χειμώνα αρχίσει να πηγαίνει πραγματικά, στοχεύστε στην αρχή του μήνα, όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο ήπιες, οι καταιγίδες είναι λιγότερο πιθανές, και οι μάζες διακοπών των ταξιδιωτών δεν είναι γύρω. Η ημέρα των ευχαριστιών είναι την περασμένη Πέμπτη του Νοεμβρίου και οι αεροπορικές εταιρείες και άλλα ταξιδιωτικά καταστήματα τείνουν να κατακλύζουν τις τιμές τους και να προσφέρουν ευκαιρίες για να επωφεληθούν από την περίοδο των διακοπών. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε για την Ημέρα των Ευχαριστιών, μεταβείτε όπου κι αν κατευθυνθείτε για τις διακοπές σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφύγετε τα πλήθη την τελευταία στιγμή. Ή ταξιδεύετε στις ίδιες τις διακοπές, όταν το αεροδρόμιο θα είναι πόλη-φάντασμα.

Προσέξτε για την εποχή τυφώνα

Η εποχή των τυφώνων ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου. Καθώς η χώρα μεταβαίνει σε χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες, οι καταιγίδες δεν είναι ανήκουστες, αλλά σίγουρα είναι λιγότερο πιθανό να φτάσουν στην ξηρά. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να σχηματιστούν τυφώνες στον Ατλαντικό Ωκεανό για να φτάσουν στην ακτή από τη Φλώριδα στο Μαίην , καθώς και κατά μήκος της ακτής του Κόλπου στο Τέξας, το Μισισιπή, την Αλαμπάμα, τη Λουιζιάνα και το Πανελλήνιο Φλόριντα.

Εάν είστε ένας παραθαλάσσιος παραθεριστής και είστε έτοιμοι να χτυπήσετε την άμμο ακόμα και όταν πέσει η θερμοκρασία, να είστε ενήμεροι για τις τοπικές προειδοποιήσεις καιρού και να προετοιμαστείτε για λιγότερες ηλιόλουστες μέρες.

Ιδέες ταξιδιού για να επωφεληθείτε από τον καιρό του Νοεμβρίου

Εάν δεν έχετε δει κανένα φύλλωμα πτώσης , στις αρχές Νοεμβρίου είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Προχωρήστε σε πιο νότιους προορισμούς όπως το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, όπου τα χρώματα παραμένουν μακρύτερα από τα βόρεια, χάρη στο θερμότερο κλίμα. Ένα άλλο σπουδαίο σημείο είναι η κοιλάδα της Νάπα της Καλιφόρνιας. Οι τουρίστες που πήγαν για τη συγκομιδή είναι συνήθως έφυγαν, αλλά τα εκπληκτικά κίτρινα και πορτοκαλιά φύλλα αμπέλου παραμένουν και φθάνουν στο αποκορύφωμά τους κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Εάν κοιτάζετε για να μπείτε στο πνεύμα των διακοπών αργότερα μέσα στο μήνα, η Νέα Υόρκη καταλήγει στην ημέρα των Ευχαριστιών και ο φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Rockefeller Center δεν πρέπει να χάσετε. Οι θερμοκρασίες στην πόλη θα είναι δυνατές στα μέσα του 50 ° C, αλλά τείνουν να παραμένουν πολύ πάνω από το πάγωμα και είναι ανεκτές αν είστε έτοιμοι με τα κατάλληλα ρούχα.

Ζεστές επιλογές

Σε μερικά μέρη των ΗΠΑ, ο Νοέμβριος προσφέρει ήπια καιρικές συνθήκες που το καθιστούν τον κύριο χρόνο για να ταξιδέψετε εκεί, πιο άνετα από το καλοκαίρι. Έτσι αν σκέφτεστε τη Νέα Ορλεάνη, πηγαίνετε για αυτό.

Είναι ένας πολύ καλός καιρός στη Φλόριντα, όσο δεν απειλούνται οι τυφώνες και οι τροπικές καταιγίδες. Καλιφόρνια είναι επίσης ευχάριστο, με θερμότερες θερμοκρασίες στο νότιο τμήμα του κράτους. Είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να επισκεφθείτε το Phoenix και Tucson για να παίξετε γκολφ σε σχεδόν εγγυημένες ήπιες και ηλιόλουστες μέρες.

Μέσες θερμοκρασίες του Νοεμβρίου στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς

Δείτε τις μέσες θερμοκρασίες για τον Νοέμβριο σε κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι θερμοκρασίες παρατίθενται υψηλή / χαμηλή.