Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο σε αυτή την περιήγηση στο Downton Abbey

Μια ιδιωτική ξενάγηση της Αγγλίας και της Σκωτίας εμπνευσμένη από το "Downton Abbey"

Ποτέ η τηλεόραση και η ταινία δεν είχαν τέτοιο αντίκτυπο στον τρόπο που ταξιδεύουμε. Οι άνθρωποι χτυπούν το δρόμο αναζητώντας τα μέρη όπου ζουν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες. Το Διαδίκτυο έχει κάνει εύκολη την πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με τους βλαστούς θέσης. Ο καθένας μπορεί να μάθει ότι η πόλη του Dorn στο "Game of Thrones" πυροβολήθηκε στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Ένα μικροσκοπικό νησί στην Ιρλανδία που παίζει το κρησφύγετο του Λουκά Σκίγουαλκερ στο «Star Wars: The Force Awakens» ξεπερνά τους τουρίστες που ανακάλυψαν εύκολα τον τόπο του χάρη στην προώθηση από τον Tourism Ireland.

Και ένα πολύ ιδιαίτερο κάστρο χρησιμεύει ως το σπίτι με τίτλο στην τηλεοπτική εκπομπή "Downton Abbey." Το κάστρο Highclere, που φιλοξενεί την οικογένεια Crawley στην επίδειξη, είναι πλέον ένα κορυφαίο αξιοθέατο στην Αγγλία.

Ο Zicasso συνδυάζει μια περιοδεία στο Highclere με αρκετές άλλες αναγνωρίσιμες τοποθεσίες γυρίσματος γύρω από την Αγγλία και τη Σκωτία για το προσωπικό του αφιέρωμα στο Downton Abbey Tour. Το ταξίδι εννέα ημερών προβάλλει αρκετούς άλλους προορισμούς από τη σειρά και το κάστρο καθώς και πολυτελές ξενοδοχείο παραμένει γύρω από τις δύο χώρες και γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου.

"Για να καταγράψουν την αληθινή ουσία του" Downton Abbey ", οι οπαδοί μπορούν να διασχίσουν τις ιστορικές γειτονιές του Λονδίνου και τις κινηματογραφικές τοποθεσίες της σειράς με τον δικό τους οδηγό οδηγό, ο οποίος είναι ιστορικός εμπειρογνώμονας στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, και ευγενή κοινωνία, παρέχοντας σε βάθος γνώση της περιόδου του Downton Abbey ", δήλωσε ο Steve Yu, Διευθυντής Marketing στο Zicasso.

Ειδοποίηση Spyler: Τα κυριώτερα σημεία της περιοδείας περιλαμβάνουν μια επίσκεψη σε αρκετές εικονικές τοποθεσίες λήψης, συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών σκηνών από τις εποχές πέντε και έξι.

Οι επισκέπτες θα διασχίσουν επίσης τις ιστορικές γειτονιές του Λονδίνου σε μια περιοδεία Downton Abbey Filming Locations με έναν ιδιωτικό οδηγό οδηγό και ιστορικό εμπειρογνωμόνων που γνωρίζει την αρχή του 20ού αιώνα, τα γεγονότα και τη βρετανική αριστοκρατία προς τα πίσω και προς τα εμπρός.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τα βάθη του Highclere Castle σε μια αποκλειστική ιδιωτική περιήγηση. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν απογευματινό τσάι στο κομψό Ritz Λονδίνο, όπου γευματίζουν η Lady Edith και η θεία Rosamund.

Το χωριό Bampton είναι το stand-in του χωριού Downton και οι επισκέπτες θα περπατήσουν κατά μήκος των γοητευτικών δρόμων του και θα επισκεφθούν την εκκλησία όπου παντρεύτηκαν η Μαρία και ο Ματθαίος. Θα γίνει επίσης ένα κομψό μεσημεριανό γεύμα στο παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Criterion, όπου η Lady Edith συναντά τον Michael Gregson.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο περίφημο γήπεδο του Lancaster House για να δώσουν την αίσθηση ότι έχουν εισέλθει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και θα απολαύσουν μια γραφική βόλτα με τρένο μέσα από τη βρετανική ύπαιθρο, μεταφέροντάς τους από το Alnwick στο Εδιμβούργο, με θέα στους βράχους της βορειοανατολικής θάλασσας. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να οδηγήσετε ένα κλασικό αυτοκίνητο στο "Brooklands Race Track" όπως φαίνεται στην Εποχή 6.

Το ταξίδι αρχίζει στο κεντρικό Λονδίνο, όπου οι επισκέπτες περάσουν τρεις νύχτες στο ξενοδοχείο St. Ermin's του Βικτωριανού, για να φτάσουν στο πνεύμα της εποχής. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες ταξιδεύουν στο σταθμό Horsted Keynes και στο Track Race Brooklands. Η πέμπτη μέρα ξοδεύεται στο Oxfordshire, η τοποθεσία του Highclere Castle και η ομάδα επισκέπτεται το Bampton, γνωστό και ως Downton Village.

Το ταξίδι συνεχίζεται στο πάρκο Basildon στο Berkshire, στο Grays Court στο Henley-on-Thames και στη συνέχεια στο κάστρο Alnwick. Την τελευταία ημέρα της περιοδείας, οι επισκέπτες επισκέπτονται το κάστρο Inveraray στη Σκωτία.

Το Zicasso προσφέρει προσαρμοσμένα ταξίδια και περιηγήσεις σε όλο τον κόσμο - πολλά από τα οποία επικεντρώνονται σε άλλες εκδηλώσεις όπως το "Game of Thrones".