Εναλλακτικές λύσεις για το Hanging Out σε μπαρ στο Τορόντο

Χώροι, εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μια άτυπη βραδιά στο Τορόντο

Η συνεργασία με φίλους σε οποιαδήποτε πόλη συχνά σημαίνει συνάντηση στα μπαρ, τα οποία είναι υπέροχα μέρη για να καλύψουν τα ποτά, αλλά μερικές φορές πηγαίνοντας σε ένα άλλο μπαρ μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται κουραστική. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές για να ξοδέψετε χρόνο με φίλους που δεν εμπλέκονται απλά στην κατεύθυνση της τοπικής τρύπας. Το Τορόντο παίρνει όλο και περισσότερους τόπους συναντήσεως και τακτικά επαναλαμβανόμενα γεγονότα που κάνουν μοναδικά πράγματα να κάνουν αν συναντάτε έναν φίλο ή έξι.

Εδώ είναι επτά ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε την επόμενη φορά που θέλετε να βγείτε - που δεν είναι η τυπική βραδινή σας έξοδος.

Ενήλικες χρωστικές βραδιές

Τα ενηλίκια βιβλία ζωγραφικής έχουν απογειωθεί στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια - γιατί τα παιδιά πρέπει να έχουν όλη τη διασκέδαση; Γνωστό ότι είναι ένα ανακουφιστικό του άγχους, όλο και περισσότεροι ενήλικες θερμαίνουν την τέχνη της ανάληψης του μολυβιού σε εικόνα και τώρα μπορείτε να το κάνετε σε ομαδική ρύθμιση. Κάθε Πέμπτη από τις 5 μ.μ. για να κλείσει το Gladstone φιλοξενεί μια συνεχή ενήλικη νύχτα χρωματισμού όπου εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να πάτε, να πιείτε ένα ποτό (τα pints είναι μόνο $ 5 από τις 5 έως τις 8 μ.μ.) και να χρωματίσετε τη νύχτα μακριά. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική από τις 7 έως τις 10 μ.μ.

Ενηλίκων Lego Nights

Όπως και ο χρωματισμός, το Lego είναι γνωστό ως δραστηριότητα για παιδιά - αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Το Gladstone φιλοξενεί επίσης μια εβδομαδιαία νύχτα ενηλίκων γεμάτη Lego στο Melody Bar γνωστό ως Lego και Lagers και είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Έχουν κιβώτια του Lego έτοιμα για τους ανθρώπους να αρπάξουν και να γίνουν δημιουργικοί με πάνω από μια μπύρα ή δύο.

Τα Lego και Lagers τρέχουν κάθε Τρίτη από τις 5 μ.μ. έως την 1 π.μ. και είναι εντελώς δωρεάν. Συγκεντρώστε μερικούς φίλους, κατευθυνθείτε στο Gladstone και διοχετεύστε το εσωτερικό παιδί σας για να δείτε ποιος μπορεί να δημιουργήσει τις πιο έξυπνες δομές Lego.

Κλείστε με τις γάτες σε ένα Cat Café

Τα κανονικά καφενεία κάνουν ιδανικούς χώρους για συνεδριάσεις παρακολούθησης ή συναντήσεις με ομάδες φίλων, αλλά γιατί να μην κάνετε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα ενσωματώνοντας τις γάτες;

Το Τορόντο έχει τώρα το δικό του καφενείο γάτα, ένα φαινόμενο που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές σε ολόκληρη την Ασία. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την έννοια, υπάρχει μια περιοχή για να κρεμάσετε με τις γάτες που χωρίζονται από εκεί που παραγγείλετε και να πιείτε τα ποτά σας. Κλείστε το χρόνο σας με τις γάτες, που αναζητούν όλα τα παλιά σπίτια τους. Είναι ένας διασκεδαστικός και χαλαρωτικός τρόπος να προσεγγίσετε έναν φίλο (υποθέτοντας ότι και οι δύο σας αρέσουν οι γάτες).

Επιτραπέζια παιχνίδια και μπύρα (ή καφέ)

Προχωρήστε σε μια καφετέρια επιτραπέζιων παιχνιδιών με τους αγαπημένους σας φίλους για μια νύχτα κάποιου σοβαρού (ή όχι τόσο σοβαρού) ανταγωνισμού. Εκτός από αρκετές άλλες καφετέριες παιχνιδιών, μπορείτε να διαλέξετε δύο τοποθεσίες των φιδιών και των Lattes - ένα στο παράρτημα και ένα στη Μικρή Ιταλία - όπου μπορείτε να κατεβείτε με το παιχνίδι της επιλογής σας σε μια πίντα ή καφέ ή τσάι.

Ή να παίξετε άλλα παιχνίδια με μια πλευρά της μπύρας

Εντάξει, ο κατάλογος αυτός έπρεπε να περιέχει εναλλακτικές λύσεις στα μπαρ, αλλά υπάρχουν πολλά καταστήματα πόσιμου νερού στο Τορόντο, όπου ο στόχος ξεπερνάει απλώς το καθάρισμα με μια μπύρα στο χέρι. Για παράδειγμα, το Night Owl που ανοίγει πρόσφατα σερβίρει λογικές τιμές φαγητού και ποτού, αλλά έχει και αρκετά κλασικά arcade παιχνίδια για ανθρώπους που θέλουν να είναι λίγο πιο δραστήριοι ενώ πίνουν το ποτό τους επιλογής.

Γραμμή Track και Field έχει τις ανάγκες σας για παιχνίδι-λαχτάρα που καλύπτονται από 1000 τετραγωνικά πόδια χώρου παιχνιδιών συμπεριλαμβανομένων δύο λωρίδων μπάλας bocce και δύο λωρίδες του shuffleboard κατάστρωμα. Θα βρείτε vintage arcade παιχνίδια στο Get Well, να παίξετε μερικά παιχνίδια πινγκ πονγκ στο SPiN και να βρείτε Fooseball, shuffleboard, πισίνα και φλίπερ στο The Dock Ellis.

Πρακτική εξάσκηση δεξιότητάς σας

Βουρτσίστε το στόχο σας ανάμεσα στους φίλους σας με μια νύχτα να μαθαίνετε πώς να πετάξετε ένα τσεκούρι για να χτυπήσετε έναν στόχο. Το Backyard Ax Throwing League (BATL), με τρεις θέσεις στο Τορόντο, είναι ένα τέτοιο μέρος όπου μπορείτε να κρεμάσετε έξω και να ρίξετε ένα τσεκούρι γύρω. Κρατήστε μια online θέση για μια ομάδα φίλων και διασκεδάστε να μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα. Οι συνεδρίες τρέχουν για περίπου δυόμισι ώρες και φιλοξενούνται από προπονητές της BATL που προσφέρουν οδηγίες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού του τουρνουά.

Καταδύσεις σε κάποια DIY

Κάτι που είναι πάντα διασκεδαστικό να κάνει με φίλους, ειδικά αν είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι διαφορετικό, είναι να μάθετε κάτι νέο ως ντουέτο ή ομάδα. Είτε πρόκειται για ύφανση, ράψιμο, πλέξιμο, ξυλουργική ή κεραμική, υπάρχει ένα μέρος στο Τορόντο όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια DIY , να δημιουργήσετε με μερικούς φίλους και να έρθετε μακριά με μια νέα δεξιότητα ή πιθανό χόμπι.