Πού να δημιουργήσετε στο Τορόντο

Πού να δουλέψετε με τα χέρια σας και να γίνετε δημιουργικοί στο Τορόντο

Είτε θέλετε να μάθετε κάτι νέο, ελπίζετε να βελτιώσετε μια δεξιότητα ή χόμπι ή απλά να βγείτε από το σπίτι και να συμμετάσχετε σε ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον εργαστήριο ή τάξη, υπάρχουν πολλά μέρη στο Τορόντο για να το κάνετε. Από το ράψιμο και το πλέξιμο, μέχρι τη ζωγραφική, το ξύλο και το σχεδιασμό κοσμημάτων, βυθιστείτε στον κόσμο της εργασίας με τα χέρια σας. Ακολουθούν ορισμένα καλά σημεία για να ξεκινήσετε.

RE: Studio στυλ

Χρειάζεστε να καρφώσετε τον χώρο σας ή τουλάχιστον ένα έπιπλο; Στο Re: Style Studio μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη σειρά των εργαστηρίων που αφιερώνονται στα έπιπλα και στο στυλ του σπιτιού. Υπάρχουν επιλογές για να φέρετε το δικό σας κομμάτι έπιπλα είτε για φινίρισμα είτε για reupholster, είτε για να δημιουργήσετε πραγματικά αντικείμενα από το μηδέν, συμπεριλαμβανομένου ενός οθωμανικού και ενός κεφαλιού. Τα μαθήματα κρατούνται μικρά, έτσι ώστε όλοι να λαμβάνουν την προσοχή που χρειάζονται, ενώ παρέχονται σνακ και μεσημεριανό γεύμα (σνακ σε βραδινά εργαστήρια και μεσημεριανό γεύμα σε εργαστήρια Σαββατοκύριακου). RE: Το στυλ προσφέρει επίσης μια αφηρημένη κλάση τέχνης DIY αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας αριστούργημα για να προσθέσετε χρώμα στους τοίχους σας.

Το μαγαζί

Υπάρχουν αρκετά εργαστήρια DIY που προσφέρονται στο The Shop. Ο ίδιος ο χώρος αποτελεί καταφύγιο για τους κατασκευαστές και παρέχει εργαλεία για την κεραμική και την κατεργασία του ξύλου, καθώς και για τραπέζια και εξοπλισμό - και το σημαντικότερο, για να γίνει δημιουργικός. Εάν δεν έρχεστε να εργαστείτε για τα δικά σας έργα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προαναφερθέντα εργαστήρια για τα πάντα, από τη βαφή βαφής και το κέντημα, μέχρι την ύφανση και διάφορα ξυλουργικά έργα, όπως σανίδες κοπής και ξύλινα κουτάλια.

Το Make Den

Σίγουρα, θα μπορούσατε να πάτε στο κατάστημα και να αγοράσετε ένα πορτοφόλι ή ζευγάρι γάντια ή να πάρετε ένα ρούχο που πρέπει να επιδιορθωθεί σε κάποιον άλλο για να το κάνετε - ή θα μπορούσατε να μάθετε πώς να κάνετε και να επισκευάσετε τον εαυτό σας. Το Make Den προσφέρει μια σειρά από εργαστήρια από αρχάριους έως προχωρημένους και είναι ένα ιδανικό μέρος για να εξοικειωθείτε με το αν έχετε ποτέ περάσει για να μαθαίνετε να ράβετε.

Εκτός από το ράψιμο, τις μεταβολές και την επιδιόρθωση έχουν επίσης εργαστήρια που καλύπτουν τα πάντα, από δέρμα και quilting έως screen printing.

Nanopod

Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει βαθιά κατάδυση σε μέταλλο και γυαλί, θα πρέπει να εξετάσετε τα εντατικά (αλλά αρχικά φιλικά) μαθήματα και εργαστήρια που προσφέρονται στο Nanopod στο Παράρτημα. Θα μάθετε όλα τα είδη των τεχνικών ανάλογα με το εργαστήριο που θα επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένης της συγκόλλησης και της σφράγισης μετάλλου και δεν χρειάζεται εμπειρία για να εγγραφείτε. Σε μια οκτάμηνη μέταλλο και γυάλινη πορεία μπορείτε να περιμένετε να φτιάξετε μέχρι έξι κομμάτια.

Crown Flora Studio

Terrariums εξακολουθούν να είναι ένα δημοφιλές στοιχείο διακόσμηση στο σπίτι, επειδή μπορούν να γίνουν σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη για να συμπληρώσει οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι, εφόσον βρίσκονται σε ένα σημείο που παίρνει αρκετό φως. Μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάξετε τη δική σας στο Crown Flora Studio. Το εργαστήριο δύο ωρών περιλαμβάνει ένα γεωμετρικό γυάλινο δοχείο, ένα γυάλινο δοχείο, φυτά, υλικά, εργαλεία και διακοσμητικά στοιχεία για το terrarium σας και στο τέλος αυτό μπορείτε να πάρετε τη δική σας δημιουργία μαζί σας.

Κόκκινο φτερό

Αυτός ο κόμβος για όλα τα δημιουργικά πράγματα προσφέρει μια σειρά από εργαστήρια για να ικανοποιήσει την επιθυμία σας να μάθετε κάτι νέο ή να βασίζεστε σε μια δεξιοτεχνία που ήδη επιδιώκετε.

Ορισμένα εργαστήρια για να διαλέξετε περιλαμβάνουν ευκαιρίες για να σχεδιάσετε τη δική σας τσάντα tote, να δημιουργήσετε ένα σκληρό εξώφυλλο βελονιά κάλυψης και να δημιουργήσετε μια κάρτα επιστολόχαρτου ανάμεσα σε πολλές άλλες ενδιαφέρουσες και δημιουργικές επιλογές.