Θερμές εκδηλώσεις για το Beer Weather στο Τορόντο

Top 10 εκδηλώσεις μπύρας για να δείτε αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τι συμβαίνει καλύτερα από τις ζεστές μέρες και την κρύα μπύρα; Όχι πολύ (υποθέτοντας ότι σας αρέσει η μπύρα). Και αν το κάνετε, η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να απολαύσετε τα παλιά φαγητά και να ανακαλύψετε νέες μπύρες που ίσως δεν ήταν στο ραντάρ σας χάρη στην πληθώρα των εκδηλώσεων που σχετίζονται με την μπύρα της πόλης. Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη μπίρα βιοτεχνίας, δοκιμάστε μερικές μπύρες που ποτέ δεν έχετε δοκιμάσει, ή απλά θέλετε να απολαύσετε λίγες μπύρες με φίλους σε μια ζεστή μέρα, υπάρχει μια εκδήλωση που ταιριάζει με τις μπύρες σας πίνοντας γεύσεις αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι στο Τορόντο.

Εδώ είναι 10 για να σκεφτείτε να nbbing εισιτήρια.

1. Κρουαζιέρα στο Toronto Craft Brew (4 Ιουνίου)

Φέτος η πτήση Toronto Craft Brew Cruises ξεκινάει στις 4 Ιουνίου με δύο δρομολόγια: μία στις 2 μ.μ. και μία στις 7 μ.μ. Κάθε τριήμερη περιήγηση γύρω από το λιμάνι του Τορόντο στον ποταμό Gambler είναι μια γιορτή της βιοτεχνικής μπύρας στην πόλη - στο νερό . Θα υπάρχουν 14 βιοτεχνίες ζυθοποιίας που εκπροσωπούνται μαζί με μία εταιρεία μηλίτη που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δοκιμάσετε μερικές νέες ζυθοποιίες. Το εισιτήριο $ 45 σας φέρνει στο πλοίο συν ένα αναμνηστικό κούπα και τέσσερα δείγματα εισιτήρια. Τα επιπλέον εισιτήρια κοστίζουν $ 1. Ορισμένες από τις μπύρες στο πλοίο θα είναι από το ζυθοποιείο Junction Craft, την Εταιρεία Side Launch Brewing, τη ζυθοποιία Wellington, τη ζυθοποιία Great Lakes και την Beau's.

2. Εβδομάδα μπύρας του Οντάριο Craft (10-19 Ιουνίου)

Αυτός ο εορτασμός της βιοτεχνικής μπίρας στην επαρχία περιλαμβάνει 70 ζυθοποιούς βιοτεχνίας που παράγουν εκατοντάδες εκδηλώσεις σε ολόκληρο το Οντάριο, πολλά από τα οποία θα βρίσκονται στο Τορόντο.

Ο στόχος της Εβδομάδας Μπύρας του Οντάριο Craft είναι να εισαγάγει τους Οντάριους να κατασκευάσουν μπύρα, να μάθουν για αυτό και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που κάνουν τη μπύρα. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν εκδρομές ζυθοποιίας, περιηγήσεις στο μπαρ, γευσιγνωσίες μπύρας με ζευγάρια τροφίμων με επικεφαλής εμπειρογνώμονες και φεστιβάλ γευσιγνωσίας.

3. Φεστιβάλ Beer Craft Sessions (11 Ιουνίου)

Συνεδρίες Το Φεστιβάλ Μπύρας Craft ξεκινά την Εβδομάδα Μπύρας του Οντάριο και πραγματοποιείται στις πλατείες Yonge και Dundas στις 11 Ιουνίου.

Κάντε το δρόμο σας προς το φεστιβάλ για την ευκαιρία να δοκιμάσετε πάνω από 100 διαφορετικές μπύρες, να φάτε νόστιμο φαγητό και να ακούσετε ζωντανή μουσική. Οι ζυθοποιίες, όπως το Longslice, οι 3 Brewers, η Big Rig, το Nickle Brook και το Άμστερνταμ είναι μόνο μερικά ζυθοποιεία που μπορείτε να περιμένετε και από την άποψη της συντήρησης, θα υπάρχουν πολλά φορτηγά τροφής στο χώρο του ξενοδοχείου που προσφέρουν ζεστή μπύρα.

5. Φεστιβάλ Παραλίας, BBQ & Brews (17-19 Ιουνίου)

Επισκεφθείτε το πάρκο Woodbine στο Σαββατοκύριακο της Πατρίδας για να απολαύσετε τρία από τα καλύτερα πράγματα για το καλοκαίρι: παραλία, μπάρμπεκιου και μπύρα. Η ετήσια εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, χώρο για παιδιά με βόλτες, διαγωνισμούς μπάρμπεκιου, διαδηλώσεις για ψήσιμο στη σχάρα, πωλητές βιοτεχνών, προμηθευτές τροφίμων και ποτών και το σημαντικότερο - βιοτεχνική μπίρα για δείγμα. Ω, και η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν.

6. Φεστιβάλ Brew & BBQ του Wonderland του Καναδά (25-26 Ιουνίου)

Μπορείτε να συσχετίσετε τη χώρα των θαυμάτων του Καναδά με κυλιόμενες σούβλες και άλλες βόλτες με αδρεναλίνη, αλλά τι γίνεται με μπύρα και μπάρμπεκιου; Νέο για το 2016, το Wonderland του Καναδά θα φιλοξενήσει το Φεστιβάλ Brew & BBQ στις 25 και 26 Ιουνίου στη Ζώνη Δράσης. Η είσοδος είναι δωρεάν με την είσοδο στο πάρκο, οπότε μόλις τελειώσετε με βόλτες, κατευθυνθείτε για να απολαύσετε τη μπίρα βιοτεχνίας από τα τοπικά ζυθοποιεία και όλα τα σχετικά με μπάρμπεκιου, από διάφορες σάλτσες μέχρι νιφάδες και πολλά άλλα.

7. Summer Beer Fest Craft (14 Ιουλίου)

Η λιθόστρωτη γκαλερί Liberty Market Building και τα περίχωρά της στο Liberty Village θα φιλοξενήσουν το Summer Craft Beer Fest στις 14 Ιουλίου από τις 5 έως τις 10 το βράδυ. Η εκδήλωση pay-as-you-go σας φέρνει σε απόσταση αναπνοής από ένα πλήθος πάγου κρύες μπύρες, καθώς και πωλητές τροφίμων. Θα υπάρχουν επίσης ειδικές προσφορές από τους πωλητές της Liberty Market Building σε περίπτωση που αισθάνεστε σαν να κάνετε κάποια ψώνια ενώ περπατάτε και δοκιμάζετε μπύρα. Η Big Rock Brewery θα είναι εκεί, όπως και το Cider House της Brickworks, η εταιρεία παραγωγής χυμών Henderson, η Mill Street, το Άμστερνταμ και το Wellington μεταξύ άλλων.

8. Φεστιβάλ Μπύρας του Τορόντο, 22-24 Ιουλίου)

Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις καλοκαιρινής μπύρας του Τορόντο, το Φεστιβάλ Μπύρας του Τορόντο, επιστρέφει και πάλι στο Bandshell Park στην Έκθεση Τόπος. Αυτό είναι το μέρος για να πάτε για μια τεράστια ποικιλία από μπύρες που εξυπηρετούνται στον ήλιο, καθώς και πολλοί πωλητές τροφίμων όλων των ειδών που εξυπηρετούν μια ποικιλία από πιάτα για να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε.

Το fest θα περιλαμβάνει μπύρα από πάνω από 300 μάρκες από όλο τον κόσμο, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψετε κάτι καινούργιο. Θα υπάρχουν επίσης live μουσική από το House of Pain (22 Ιουλίου), το Big Sugar (23 Ιουλίου) και το The Temperance Movement (24 Ιουλίου).

9. 12 μπύρες του καλοκαιριού (29 Ιουλίου)

Το ξενοδοχείο Gladstone του Τορόντο θα φιλοξενήσει τις 12 μπύρες του καλοκαιριού στις 29 Ιουλίου, αρχίζοντας στις 6:30 μ.μ. Οι ζυθοποιίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά παρακολουθούν τη σελίδα εκδηλώσεων Gladstone πιο κοντά στην ημερομηνία. Η διασκέδαση που επικεντρώνεται στην μπύρα θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανή μουσική, DJs και μετά τις 9:30 μπορείτε να αναδείξετε τις τραγουδιστές σας με κάποιο καραόκε. Αυτός πωλεί γρήγορα.

10. Φεστιβάλ μπύρας στρογγυλής τέχνης (13-14 Αυγούστου)

Το Φεστιβάλ Beer Craft Craft συνδυάζει τις μπύρες του Οντάριο με μερικά από τα καλύτερα φορτηγά τροφίμων του Τορόντο για δύο απογεύματα χαλάρωσης και κατανάλωσης. Η γιορτή πραγματοποιείται στο Roundhouse Park και δίνει στους οπαδούς της μπύρας την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για μερικά από τα καλύτερα ζυθοποιεία της επαρχίας. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν το All or Nothing Brewing, Steam Whistle, Flying Monkeys, High Park Brewery, Big Rig Brewery και Brimstone Brewing Company για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Όσον αφορά τα τρόφιμα, απορροφούν την ευγενική ευγένεια της Junked Food Co., τα μπιφτέκια της Sugar Mamma, το Canuck Pizza Truck, το Chimney Stax και πολλά άλλα.