Ταξιδιωτικός οδηγός Bellagio

Το Μαργαριτάρι της Λίμνης Κόμο

Το Bellagio , το μαργαριτάρι της λίμνης Κόμο , είναι ένας κορυφαίος ιταλικός προορισμός διακοπών για παραλίμνιες παραλίες και ένας από τους κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς στην Ιταλία . Σε μια ιδανική τοποθεσία, όπου τα δύο πόδια της λίμνης Κόμο συναντιούνται, το Bellagio έχει πανοραμική θέα στη λίμνη και ένα αρκετά ήπιο κλίμα. Υπάρχει ένας όμορφος περίπατος δίπλα στη λίμνη που οδηγεί στη Villa Melzi με τους όμορφους κήπους του. Το χωριό διαθέτει γραφικές πέτρινες λωρίδες και κλιμακοστάσια με καταστήματα, πηκτές ζελέ, καφετέριες και εστιατόρια.

Τοποθεσία Bellagio

Το Bellagio βρίσκεται σε ένα ακρωτήριο κοντά στο κέντρο της λίμνης Κόμο, περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Κόμο. Δείτε το χάρτη της Λίμνης Κόμο . Η λίμνη είναι βόρεια της πόλης του Μιλάνου και κοντά στα ελβετικά σύνορα.

Πού να μείνετε στο Bellagio

Πώς να φτάσετε στο Bellagio

Το Bellagio είναι προσβάσιμο με το λεωφορείο ή το επιβατηγό πλοίο από την πόλη Κόμο, η οποία βρίσκεται στη γραμμή τρένων Μιλάνο-Λουγκάνο (Ελβετία). Με αυτοκίνητο είναι περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο κατά μήκος της λίμνης από Como ή Lecco.

Ένα οχηματαγωγό συνδέεται με το Mennagio στη δυτική ακτή της λίμνης και τα επιβατηγά οχηματαγωγά και τα λεωφορεία συνδέονται με άλλες πόλεις κατά μήκος της λίμνης. Το πλησιέστερο ιταλικό αεροδρόμιο είναι το Μιλάνο Μαλπένσα, περίπου 85 χιλιόμετρα μακριά.

Τι να δείτε και να κάνετε στο Bellagio

Ενώ το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο Bellagio μπορεί να είναι απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της λίμνης, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα μέσα και κοντά στο χωριό.