Πού να φάτε στο Kowloon

Γειτονιές, περιοχές και δρόμους για να φάτε στο Kowloon

Εάν είναι 100-σελίδα λίστες κρασιών και πατάτες που επιλέγονται από την πλευρά ενός ουαλικού βουνού που θέλετε, κατευθυνθείτε προς το πού να φάτε στο νησί του Χονγκ Κονγκ . αν, ωστόσο, θέλετε φανταστικό φαγητό για όχι πολλά χρήματα, καλωσορίστε στο Kowloon.

Λιγότερο από το νησί είναι ότι το καλύτερο καντονέζικο φαγητό του Χονγκ Κονγκ βρίσκεται σε ανεπιτήδευτα εστιατόρια γειτονιάς και υπερπλήρεις κυλικεία. Το φθηνότερο εστιατόριο με αστέρι Michelin στον κόσμο μπορεί να βρεθεί εδώ - λίγα δολάρια για το Dim Sum - καθώς και πολλά από τα υπόλοιπα Dai Pai Dongs της πόλης .

Ως ιστορικό σπίτι για τους μετανάστες του Χονγκ Κονγκ υπάρχουν επίσης μερικές φανταστικές εθνοτικές επιλογές. από το Currys στα αρχοντικά Chung King μέχρι τα ατμόλουτρα της Pho στην πόλη Kowloon .

Καντονέζικα τρόφιμα και αγορές

Ενώ το νησί του Χονγκ Κονγκ μπορεί να έχει πολλά από τα κινέζικα εστιατόρια Michelin, πολλά θα υποστήριζαν ότι τα καλύτερα, πιο αυθεντικά καντονέζικα εστιατόρια βρίσκονται στο Kowloon. Αυτό είναι όπου οι ντόπιοι τρώνε και οι ντόπιοι είναι οι πιο απαιτητικοί πελάτες όταν πρόκειται για την καντονέζικη κουζίνα. Τα εστιατόρια της γειτονιάς σε περιοχές όπως το Mongkok και Yau Ma Tei μπορεί να μην έχουν σχισμένα επιτραπέζια ρούχα και σερβιτόρους με λευκή γέλη αλλά το φαγητό είναι πολύ καλό και πολύ φθηνό.

Είναι δύσκολο να συστήσετε μια ενιαία συνοικία ή δρόμο για καντονέζικη κουζίνα - είτε πρόκειται για Dim Sum είτε για BBQ - καθώς υπάρχουν παντού εστιατόρια. Σίγουρα, δώστε στον Tsim Sha Tsui ένα χάσιμο. Οι δρόμοι που φιλοξενούν την Νυχτερινή Αγορά του Temple Street έχουν δεκάδες βασικές καντίνες που σερβίρουν πικάντικα κύπελλα από ζυμαρικά wonton ή φρέσκο ​​κομμένο χοιρινό μπάρμπεκιου και ρύζι αργά τη νύχτα, ενώ η περιοχή αμέσως έξω από το σταθμό Mongkok MTR γεμίζει επίσης με εστιατόρια.

Tsim Sha Tsui και Knutsford Terrace

Πίσω στο Tsim Sha Tsui , θα βρείτε πολλές υπερτιμημένες παγίδες τουριστών - οι οποίες εξυπηρετούν ως επί το πλείστον ανεπανάληπτα δυτικά τρόφιμα - αν και υπάρχουν εξαιρέσεις. Η Knutsford Terrace είναι η κομματική συνοικία του Kowloon και υπάρχουν πολλά δυτικά, ιαπωνικά και ασιατικά εστιατόρια συγκεντρωμένα κατά μήκος της λωρίδας, καθώς και στο Observatory Court γύρω από τη γωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα έχουν επίσης κατάλληλα εστιατόρια, όπως μερικά τεράστια εστιατόρια, όπως το τεράστιο Ocean Terminal και το εμπορικό κέντρο Edgier Langham Place.

Ινδικό φαγητό στα αρχοντικά Chungking

Πολύ καλύτερα είναι το ινδικό και πακιστανικό φαγητό που προσφέρονται μέσα στα αρχοντικά Chungking . Τα αρχοντικά - εδώ και δεκαετίες - αποτελούν μαγνήτη για μετανάστες από τις ηπείρους και μέσα στα τηλεφωνικά καταστήματα και τα χρηματιστήρια συναλλάγματος, θα βρείτε περίπτερα που θα κάνουν τον εαυτό σας να ξεδιψάσουν τους ξένους, τους σάμους και άλλα νόστιμα σνακ από το Δελχί. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γεμίσουν φθηνά για μεσημεριανό γεύμα.

Στους επάνω ορόφους υπάρχουν δεκάδες εστιατόρια, αν και προειδοποιούνται ότι τα εστιατόρια είναι συνήθως τόσο χαλασμένα όπως το ίδιο το κτίριο και θα είστε τυχεροί να βρείτε ένα παράθυρο, πόσο μάλλον το air con. Τα ίδια τα αρχοντικά είναι ένας λαβύρινθος και για τους πρώτους χρονομετρητές, είναι συνήθως καλύτερα να καθοδηγείται από ένα από τα εστιατόρια που μπαίνουν στην κύρια είσοδο του αρχοντικού. Το ινδικό φαγητό που προσφέρεται είναι μερικά από τα καλύτερα και τα χειρότερα στο Χονγκ Κονγκ και θα πρέπει να επιλέξετε το εστιατόριό σας προσεκτικά. το Dehli Club είναι ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια και παραμένει ένα από τα καλύτερα.

Βιετναμέζοι

Περισσότερες εθνοτικές τροφές προσφέρονται στην πόλη Kowloon όπου οι ταϊλανδοί και οι βιετναμέζοι μετανάστες έχουν δημιουργήσει εστιατόρια για να εξυπηρετήσουν τις αντίστοιχες κοινότητες τους.

Ενώ τα χαρακτηριστικά του περιοδικού είναι ότι πολλά από αυτά τα βασικά καντίνες έχουν μετακινηθεί σε μέτρια επίπεδα, τα τρόφιμα παραμένουν αυθεντικά, με ελάχιστη παραμόρφωση των μπαχαρικών και γεύσεων για την τοπική υπερώα και οι τιμές είναι δίκαιες.

Τα περισσότερα από τα εστιατόρια βρίσκονται στους δρόμους, νότια του πάρκου Kowloon Walled City Park και οι καλύτεροι χρόνοι για να το επισκεφθείτε είναι τα βράδια.