Ελέγξτε στο Las Ventanas al Paraiso, ένα Rosewood Resort στο Los Cabos

Από τον Robyn Moreno

Το Μεξικό συναντά τη Μεσόγειο στο βραβευμένο Las Ventanas al Paraiso, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο Cabo San Lucas και το San José del Cabo του Μεξικού. Το πρώτο υπερ-πολυτελές ξενοδοχείο που θα χτιστεί στην περιοχή του Los Cabos, το Las Ventanas - το οποίο μεταφράζεται ως "παράθυρα στον παράδεισο" - εξακολουθεί να αποτελεί το πρότυπο με ευρύχωρα καταλύματα και υπηρεσίες που προσελκύουν αστέρια όπως η Jennifer Aniston και η Jennifer Lopez, τους φίλους τους και τους φίλους τους.

Εκτός από το A-listers, το Las Ventanas al Paraiso προσελκύει ζευγάρια νεόνυμφων και άλλα που απολαμβάνουν περιποίηση, ένα πανέμορφο σκηνικό με θέα στην εκπληκτική θάλασσα του Cortez και φρέσκια, εποχιακή, εκλεπτυσμένη κουζίνα. Η εκπληκτική φυσική ατμόσφαιρα διέγειρε τις αισθήσεις από νωρίς το πρωί έως το λυκόφως και την νύχτα με τα ωραία.

Δωμάτια επισκεπτών στο Las Ventanas al Paraiso:

Σχεδιάζοντας την ομορφιά της Baja, τα 83 δωμάτια όλων των δωματίων στο Las Ventanas αποπνέουν κομψό έπιπλο με οροφές με ξύλινα δοκάρια, δάπεδα από ασβεστόλιθο Conchuela και χειροποίητα κεραμίδια από μωσαϊκό κεραμίδι. Όλα τα δωμάτια στο Las Ventanas διαθέτουν τζάκια, βεράντες με θέα στη θάλασσα και - για μια πραγματική εμπειρία εκτός του κόσμου - τηλεσκόπια, όπου σε έναν καθαρό ουρανό μπορεί να δείτε ένα από τα δαχτυλίδια του Κρόνου ή τα φεγγάρια του Δία.

Δείπνο στο Las Ventanas al Paraiso:

Το Las Ventanas προσφέρει δημιουργική κουζίνα σε μια ποικιλία από δροσερά τοπία. Απολαύστε το πρωινό στο εστιατόριο, το μεσημεριανό γεύμα σε tacos αστακού στο Sea Grill, γευτείτε tequila στο Tequila & Ceviche Bar ή να δειπνήσετε ανάμεσα σε μεγάλες αρένες στο La Cava, όπου ο σομελιέ μπορεί να προτείνει υπέροχα μεξικάνικα κρασιά.

Για μια πραγματική απόλαυση, ζητήστε ένα ιδιωτικό τραπέζι για δύο στην παραλία και τοστ για το μέλλον μπροστά από μια ιδιωτική φωτιά. Διατίθεται επίσης υπηρεσία δωματίου, ώστε τα ζευγάρια να μπορούν να δειπνήσουν στην ιδιωτικότητα του αίθριου.

Γαμήλια ταξίδια και ρομαντικές αποδράσεις στο Las Ventanas al Paraiso:

Το Las Ventanas μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν διευθυντή της Romance που είναι ειδικός στην τροφοδοσία με τις ιδιοτροπίες των ζευγαριών του μήνα του μέλιτος και άλλων ρομαντικών.

Από τη ναύλωση ενός ιδιωτικού γιοτ για ψάρεμα βαθέων υδάτων έως την οργάνωση μασάζ για δύο άτομα σε ένα δωμάτιο για να προσλάβει ένα εξαιρετικά ελαφρύ αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από το Las Ventanas σε καθορισμένο χρόνο με ένα μήνυμα "Σ 'αγαπώ", αυτός ο pro μπορεί να προσαρμόσει ένα ρομαντικό όνειρο διακοπές.

Προορισμός Γάμοι στο Las Ventanas al Paraiso:

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν στο Las Ventanas μπορούν να έχουν μια γαμήλια τελετή προορισμού και υποδοχή στο The Plaza, ένα αίθριο αίθριο που έχει θέα στη θάλασσα του Cortez που μπορεί να χωρέσει έως 60 άτομα. Ο διευθυντής της Romance της ιδιοκτησίας, στην υπηρεσία των επισκεπτών για να σχεδιάσει και να δημιουργήσει μια ρομαντική εμπειρία, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να οργανώσετε έναν οικείο γάμο στην παραλία ή άλλο είδος προσαρμοσμένης σχέσης.

Χώροι γυμναστικής και σπα στο Las Ventanas al Paraiso:

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο The Spa at Las Ventanas, το οποίο περιλαμβάνει τοπικά βότανα σε πολλές περιποιήσεις. Οι επιλογές περιλαμβάνουν το μονοπάτι του Σαμάν, ένα 90-λεπτό αρχαίο τελετουργικό καθαρισμού που εκτελείται από θεραπευτή Σαμάν σε ιδιωτικό ιερό. ένα μασάζ ισορροπημένου μπαμπού 90 λεπτών. και ένα 3,5ωρο Body and Mind Energy Restoration που αρχίζει με γιόγκα και ολοκληρώνεται με το μεσημεριανό στο La Cocina del Spa. Για πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες spa, απολαύστε μασάζ στο σκάφος του ίδιου του θέρετρου ενώ ταξιδεύετε στη Θάλασσα του Cortez.

Το γυμναστήριο προσφέρει ελλειπτικά μηχανήματα, διάδρομους, μηχανή Pilates, βάρη και ιδιωτικές μαθήματα γιόγκα. Το Las Ventanas διαθέτει επίσης γήπεδα τένις και γήπεδο γκολφ σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones II.

Κοντινά ξενοδοχεία Las Ventanas al Paraiso:

Το Las Ventanas βρίσκεται είκοσι λεπτά από τον πολυσύχναστο Cabo San Lucas και τον πιο χαλαρό San José del Cabo. Μια ώρα και μισή οδήγηση οδηγεί στην μποέμικη πόλη Todos Santos. Οι επισκέπτες εκεί θα πάρουν μια δόση πολιτισμού με βύθιση μέσα από τις εκλεκτικές γκαλερί τέχνης της πόλης και μπορούν να χαλαρώσουν στη συνέχεια με ένα κρύο cerveza σε ένα από τα casual καφέ της.

Είναι ο Las Ventanas al Paraiso κατάλληλος για εσάς ;:

Το Five-Diamond Las Ventanas έχει να κάνει με την πολυτέλεια, από την υπηρεσία αρωματοθεραπείας για την οροφή μέχρι τους μπάτλερς που ψεκάζουν τους επισκέπτες με το παγωμένο νερό Evian και καθαρίζουν τα γυαλιά ηλίου τους. Εάν η επιείκεια βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των διακοπών σας και έχετε τα χρήματα για να γλιστρήσετε, κατευθυνθείτε στο Las Ventanas και έχετε μια μπάλα.

Πού να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Las Ventanas al Paraiso :

Las Ventanas al Paraiso
KM 19.5 Carretera Διμεταλλικό
Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο
Baja California Sur 23400, Μεξικό
Κρατήσεις: 1-888-ROSEWOOD
Ελέγξτε τις τιμές τώρα