Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στη Σρι Λάνκα

Άγρια Ζωή, Αρχαιότητες, Κοσμήματα και Μεγάλα Μασάζ

Με σαφάρι ελέφαντα, αρχαίες βουδιστικές πόλεις και παρθένες παραλίες του Ινδικού Ωκεανού, η Σρι Λάνκα είναι ένας καυτός νέος προορισμός. Πόσο καλά είναι τα ιαματικά λουτρά; Πολύ καλό, όπως αποδεικνύεται. Παλαιότερα γνωστό ως Ceylon, αυτό το μεγάλο νησί στα ανοικτά των ακτών της Ινδίας έχει πολλές εξαιρετικές νέες ιδιότητες που έχουν κάνει τις ιαματικές πηγές προτεραιότητα.

Οι άνθρωποι είναι ζεστοί και φιλικοί, οι κάριες της Σρι Λάνκα που παρασκευάζονται με τοπικά ψάρια, κρέατα και λαχανικά είναι νόστιμα και τα ψώνια είναι εκπληκτικά - ειδικά για τα κοσμήματα που γίνονται με πολύτιμους λίθους της Σρι Λάνκα, υφαντά υφαντά και γνωστά καρυκεύματα τσάι.

Ακόμη και στην υψηλή περίοδο του Δεκεμβρίου μέχρι το Μάρτιο, όταν οι ημέρες είναι ηλιόλουστες και οι θερμοκρασίες μετριοπαθείς, οι μεγάλες τουριστικές στάσεις είναι εκπληκτικά ανεξερεύνητες. Η Σρι Λάνκα είναι καθαρή, έχει μια ατμόσφαιρα χαμηλού κλειδιού που απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι η Ινδία μπορεί να είναι υπερδιέγερση και έχει μεγάλη αξία.