Σχεδιάστε τον προϋπολογισμό σας για να ξεφύγετε στο Cabo San Lucas

Το Cabo San Lucas είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του προϋπολογισμού που γνώρισε κακές καιρικές συνθήκες τα τελευταία χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Τροπική Θύελλα Λυδία έπληξε την περιοχή με έντονη βροχή και ισχυρούς ανέμους, με αποτέλεσμα θανάτους και περισσότερες ζημιές.

Τρία χρόνια νωρίτερα, ο τυφώνας Ονίλε χτύπησε τον Cabo San Lucas και τον γείτονά του San José del Cabo. Η αποκατάσταση χρειάστηκε χρόνο, και δεν ήταν μόνο τα μικρότερα θέρετρα που είχαν κλείσει. Τα μεγάλα θέρετρα χρειάστηκαν πολλούς μήνες για να συνεχίσουν τις κανονικές διαδικασίες. Η ζημιά ήταν εκτεταμένη.

Η Lidia έκλεισε μόνο μερικά θέρετρα, και σε αντίθεση με την Odile, η ανάκαμψη μετρήθηκε σε εβδομάδες και όχι σε μήνες.

Οι καταιγίδες παρουσιάζουν ένα πνεύμα σε αυτόν τον τομέα που είναι αξιοθαύμαστο. Μετά την Odile, η επιχειρηματική κοινότητα υιοθέτησε το κοινωνικό μήνυμα # hashtag # unstoppable. Η φιλοξενία είναι η ψυχή του Cabo και όλοι από το waitstaff σας στους ανθρώπους που καθαρίζουν την πισίνα έχουν δεσμευτεί να παρέχουν μια καλή εμπειρία. Οι καταιγίδες υπενθύμισαν στους ανθρώπους ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνουν το τουριστικό εμπόριο δεδομένο.

Τα καλά νέα: οι innkeepers έχουν ανακαινίσει πολλά δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους. Υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να βρεθούν. Ρίξτε μια ματιά πιο κοντά στο πώς να σχεδιάσετε τα βασικά του Cabo refuge.