Αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους με φτηνές αεροπορικές πτήσεις

Ταξιδέψτε φθηνά σε χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες και αποθηκεύστε

Είτε έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό είτε απλά θέλετε να πάρετε την καλύτερη προσφορά σε μια πτήση, ταξιδεύοντας με φτηνές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να σας εξοικονομήσει ένα πακέτο αεροπορικών εισιτηρίων που μπορείτε να κάνετε στις υπόλοιπες διακοπές σας.

Τα τελευταία χρόνια, οι φτηνές αεροπορικές εταιρείες που πωλούν φθηνά εισιτήρια για φτηνές πτήσεις έχουν πολλαπλασιαστεί - και αυτό είναι προς όφελός σας.

Τις περισσότερες φορές, υπάρχει μια ασήμαντη διαφορά μεταξύ μιας θέσης λεωφορείου σε μια φτηνή αεροπορική εταιρεία και μιας στις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες όπως η αμερικανική και η Delta.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πτήση σε μια φτηνή αεροπορική εταιρεία - τουλάχιστον μία με δερμάτινα καθίσματα, δωρεάν προσωπική δορυφορική τηλεόραση και άλλα προνόμια - είναι ανώτερη από ό, τι προσφέρουν οι τεράστιες εταιρείες αεροπορικών εταιρειών.

Όταν ψάχνετε για βρώμικα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, ελέγξτε τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους. Μερικοί, όπως το νοτιοδυτικό , πωλούν μόνο εισιτήρια στη δική τους περιοχή. Άλλοι προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές στους δικούς τους πελάτες. Και αν αγοράσετε απευθείας από έναν φθηνό αερομεταφορέα, θα αποφύγετε να πληρώσετε τις μικρές επιπλέον χρεώσεις συναλλαγών όπως η χρέωση του Orbitz.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

JetBlue - Όταν ο JetBlue έφτασε στον ουρανό το 2000, κανείς δεν περίμενε ότι η αεροπορική εταιρεία, με τις φτηνές τιμές μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Φλώριδας, θα είχε πολύ μεγάλη επίδραση. Μετά από τα αεροπορικά εισιτήρια, η εύκολη τεχνολογία ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων της JetBlue, η Airbus A320s, το ισότιμο σύστημα ενιαίας κατηγορίας (που άλλαξε το 2014), τα δερμάτινα καθίσματα, η δωρεάν δορυφορική τηλεόραση σε κάθε κάθισμα, οι ευχάριστοι υπάλληλοι και οι φτηνές τιμές εισιτηρίων, στην αεροπορική εταιρεία.

Τα τελευταία χρόνια, η JetBlue έχει συγκεντρώσει βραβεία, όπως η Καλύτερη Αμερικανική Αεροπορική Εταιρεία, η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία, η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Προϋπολογισμού και η Καλύτερη Αξία Κόστος από μια σειρά αξιόπιστων πηγών. Με όλο και περισσότερους μετασχηματιστές, αυτή η φτηνή αλλά ισχιακή αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να αυξάνεται. Από τον Νοέμβριο του 2015, η JetBlue πετά σε 85 πόλεις, όπως το Λας Βέγκας, το West Palm Beach και πολλές χώρες της Καραϊβικής, συμπεριλαμβανομένου του Nassau στις Μπαχάμες και του San Juan στο Πουέρτο Ρίκο.

Southwest - Θα βρείτε μερικές από τις φτηνότερες αεροπορικές πτήσεις στο Southwest Airlines . Οι βαθιές εκπτώσεις στις προκαταβολικές αγορές είναι τυπικές, κάτι που είναι χρήσιμο για εκείνους που σχεδιάζουν ένα μακρινό γάμο που απαιτεί πολλούς επισκέπτες να έρχονται από άλλα μέρη της χώρας. Όταν η αεροπορική εταιρεία έχει μία από τις συχνές πωλήσεις ναύλων της, οι κανονικά φθηνές τιμές μειώνονται ακόμη περισσότερο.

Σε αυτό το γράψιμο, η νοτιοδυτική πετά σε 75 πόλεις σε 32 πολιτείες. Για να συμβαδίσει με το JetBlue, νέα νοτιοδυτικά αεροπλάνα προσφέρουν δερμάτινα καθίσματα. Ωστόσο, ο αριθμός των θέσεων δεν εκχωρείται από την αεροπορική εταιρεία. Κατά το check in μπορείτε να πάρετε μια αμέτρητη κάρτα επιβίβασης και είναι ευπρόσδεκτοι να πάρετε οποιοδήποτε ελεύθερο κάθισμα. Προειδοποιήστε, ωστόσο, εάν εσείς ή ο σύντροφος σας είναι μεγαλύτερος από τον μέσο όρο, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ταπεινοφροσύνη στο νοτιοδυτικό μετρητή, όπου μπορείτε να ζητήσετε να αγοράσετε ένα επιπλέον εισιτήριο για να καλύψετε την περίμετρό σας.

Spirit Air - Το Spirit Air πετάει σε 39 προορισμούς. Αν και οι περισσότερες από τις πτήσεις του είναι εγχώριες, αυτή η φτηνή αεροπορική εταιρεία πετάει επίσης στο Κανκούν, το Κινγκστον, την Τζαμάικα και τις Τούρκους & Κάικος.

Τι είναι διαφορετικό για το Spirit Air είναι ότι έχει δύο τάξεις μέσα στην καμπίνα - και είναι πολύ φθηνή η αναβάθμιση στο Spirit Plus, το οποίο προσφέρει δερμάτινα καθίσματα που είναι κάπως πιο άνετα από το λεωφορείο, με περισσότερο χώρο για τα πόδια, δωρεάν ποτά και ένα περίεργο, αλμυρό σνακ (οι οποίοι ψήφισαν σχετικά με τη διατροφή των επιβατών βοδινό κρέας και τη σάλτσα τυριού;). Ακόμα, ακόμη και τα φθηνά πατίνια και τα ζευγάρια σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό ήθελαν να απολαύσουν την πολυτέλεια να ταξιδεύουν στην πρώτη τάξη από την άλλη. Οι ανέξοδες αναβαθμίσεις του Spirit ($ 30-50) πωλούνται online και στην πύλη όταν είναι διαθέσιμες.

ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΙΕΣ