Αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς Νότια Καρολίνα

Με Πτήσεις Nonstop προς Αρούμπα και Πέρα

Η Southwest Airlines, γνωστή για τις χαμηλές τιμές και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της, άρχισε πρόσφατα να ταξιδεύει διεθνώς και πολλοί από τους πρώτους προορισμούς της εκτός των ΗΠΑ ήταν στην Καραϊβική. Ενώ ορισμένες διαδρομές κληρονομούνταν από την AirTran Airlines, η οποία συγχωνεύθηκε με το Southwest το 2011, άλλες αντιπροσωπεύουν επέκταση του συστήματος δρομολογίων της Southwest.

Το Southwest ήταν μία από τις χούφτες των αερογραμμών των ΗΠΑ που είχαν βραβευθεί με απευθείας πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κούβας το 2016, οπότε ενώ το Southwest ίσως να μην είναι πάντοτε ο ηγέτης χαμηλού ναύλου, οι ταξιδιώτες εξακολουθούν να επωφελούνται από τα "τέλη αποσκευών" πολιτική και τον αυξημένο ανταγωνισμό προς τους προορισμούς της Καραϊβικής.

Άλλοι σημαντικοί αερομεταφορείς που πετούν από τις ΗΠΑ στην Καραϊβική περιλαμβάνουν τις American Airlines, JetBlue, Delta και United, αλλά ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγετε από την Καραϊβική είναι να πετάξετε πρώτα σε ένα από τα νησιά όπως οι Μπαχάμες και στη συνέχεια να πάρετε μια αεροπορική εταιρεία με βάση την Καραϊβική ένα από τα μικρότερα νησιά.

Όπου νοτιοδυτικά φτάνουν προς το παρόν στην Καραϊβική

Παρόλο που υπάρχουν πολλές πτήσεις με πτήσεις από τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ προς την Καραϊβική, υπάρχουν μόνο πέντε πόλεις που παρέχουν απευθείας πτήσεις προς αυτούς τους προορισμούς των τροπικών νησιών: Χιούστον, Ορλάντο, Φορτ Λόντερντεϊλ, Ατλάντα και Βαλτιμόρη / Ουάσινγκτον - με περιστασιακή υπηρεσία το Σάββατο από το Μιλγουόκι .

Επί του παρόντος, οι αερολιμένες Χιούστον, Ορλάντο, Φορτ Λόντερντεϊλ και Βαλτιμόρη / Ουάσινγκτον εξυπηρετούν πτήσεις χωρίς πτήση στην Αρούμπα. ενώ το Κανκούν πραγματοποιεί καθημερινά πτήσεις από Ατλάντα, Βαλτιμόρη / Ουάσιγκτον και εποχιακά Σάββατα από το Μιλγουόκι.

Μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο Nassau στις Μπαχάμες ή στο Σαν Χοσέ στην Κόστα Ρίκα σε αεροπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης / Ουάσιγκτον ή στο Montego Bay της Τζαμάικα ή της Punta Cana στη Δομινικανή Δημοκρατία από την Ατλάντα, το BWI, το Ορλάντο, το Σικάγο / Σάββατα από το Μιλγουόκι.

Πρόσθετα μονοπάτια πτήσεων συνδέονται με την Αβάνα, το Βαραδέρο και τη Σάντα Κλάρα στην Κούβα, καθώς και με τους Τούρκους και το Κάικος, το νησί Grand Cayman και την πόλη Μπελίζ, όπου μπορείτε εύκολα να κλείσετε μια πτήση σύνδεσης σε μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί περισσότερους της Καραϊβικής.

Άλλες Αερογραμμές που εξυπηρετούν την Καραϊβική

Υπάρχουν πολλές περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στα νησιά της Καραϊβικής, συμπεριλαμβανομένων αμερικανικών εταιρειών όπως η JetBlue, η United και η Delta. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανότερο να πάρετε υπηρεσία σε μικρότερα νησιά στις αεροπορικές εταιρείες που εδρεύουν στην Καραϊβική.

Η Caribbean Airlines που εδρεύει στο Τρινιντάντ προσφέρει πτήσεις σε όλα τα νησιά, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών σε Μπαρμπάντος, Αντίγκουα, Τζαμάικα, Τρινιντάντ και Τομπάγκο και Αγία Λουκία, ενώ η WinAir προσφέρει υπηρεσίες στην Ανγκουίλα, Αντίγκουα, Μοντσεράτ, Άγιος Χριστόφορος, , Saint Maarten και τις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι (Tortola).

Η LIAT Airlines εξυπηρετεί τα περισσότερα νησιά, αν και είναι σχεδόν αποκλειστικά μεταξύ νησιών αντί διεθνών, χωρίς υπηρεσία στις πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών εκτός των αμερικανικών νησιών. Το LIAT προσφέρει πτήσεις μεταξύ του Σαν Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας, του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, του Αγίου Θωμά και του Αγίου Κροίχ στις Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στο St. Maarten, στην Ανγκουίλα, στο Σαιντ Κιτς και Νέβις, στην Αντίγκουα, στη Γουαδελούπη , Δομινίκα, Αγία Λουκία, Μπαρμπάντος, Άγιος Βικέντιος & Γρεναδίνες, συμπεριλαμβανομένης της Bequia, της Γρενάδας, του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Η BahamasAir προσφέρει επίσης αρκετές πτήσεις εντός του νησιού, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών στις Μπαχάμες (Nassau, Grand Bahama, Abacos, Andros, Eleuthera, Cat Island, Great Exuma, Σαν Σαλβαδόρ, Long Island, Crooked Island, Mayaguana, Acklins, Little Inagua, , Τούρκοι & Κάικος, Κούβα, Τζαμάικα (Kingston) και Δομινικανή Δημοκρατία (Santo Domingo).