Πώς να πάρετε ένα πέρασμα ροδάκινο της Γεωργίας (πρώην κάρτα κρουαζιέρας)

Το Peach Pass παρέχει ευκολότερη πληρωμή διοδίων και πρόσβαση στο HOT Lane

Δεδομένου ότι η κυκλοφορία του μετρό Atlanta είναι θρυλική (και όχι με καλό τρόπο), εάν είστε συχνός ταξιδιώτης στη Γεωργία 400 (GA-400) ή πρόκειται να επισκεφθείτε την περιοχή σε τακτική βάση, θα πρέπει να εξετάσετε την έκδοση της Γεωργίας του EZ- Πέρασμα. Πρώην γνωστή ως Κρουαζιέρα Κάρτας, η διαδρομή ροδάκινου της Γεωργίας επιτρέπει στους οδηγούς να μετακινούνται εύκολα μέσω θαλάμων με διόδια και παρέχει πρόσβαση στις λωρίδες διοδίων I-85 Express υψηλής διοδίων (HOT).

Οι I-85 Express Lanes καλύπτουν μια έκταση 16 μιλίων στο Βόρειο Μετρό της Ατλάντα, κοντά στην περιοχή Spaghetti Junction. Οι λωρίδες τρέχουν βόρεια και νότια στην κομητεία Gwinnett από την οδό Old Peachtree Road στην οδό Chamblee-Tucker.

Το δελτίο ροδάκινου σας συνδέεται με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, εξαλείφοντας την ανάγκη επιβράδυνσης στα διόδια ενώ προσπαθείτε να σκάψετε αρκετά ακριβή αλλαγή για να περάσετε. Και είναι συμβατό και στα γειτονικά κράτη. το δελτίο Peach σας θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε σε διόδια στη Βόρεια Καρολίνα με μειωμένες τιμές NC Quick Pass και στη Φλόριντα θα πληρώσετε το χαμηλότερο επιτόκιο SunPass.

Πώς λειτουργεί το δελτίο ροδάκινου

Όπως και το EZ-Pass σε άλλες πολιτείες, η διαδρομή ροδάκινου της Γεωργίας είναι ένας αναμεταδότης τοποθετημένος στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, ο οποίος ενεργοποιείται όταν οδηγείτε μέσω ενός σταθμού διοδίων. Αν θέλετε περισσότερα από ένα αυτοκίνητα να έχουν εγγραφεί, χρειάζεστε έναν ξεχωριστό αναμεταδότη για κάθε ένα, αλλά μπορείτε να συνδέσετε περισσότερα από ένα οχήματα σε ένα μόνο λογαριασμό, οπότε η ίδια πιστωτική κάρτα πληρώνει για το δελτίο Peach και το μέλος της οικογένειάς σας.

Λάβετε υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε το δελτίο ροδάκινου για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λωρίδες HOT, θα πρέπει ακόμα να τηρείτε τους κανόνες για την ελάχιστη χωρητικότητα (όχι λιγότερα από τρία άτομα στο αυτοκίνητο).

Πώς να πάρετε ένα δελτίο ροδάκινου

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα δελτίο ροδάκινου είναι να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα. Συμπληρώστε την αίτηση και επιλέξτε πηγή χρηματοδότησης και θα λάβετε το δελτίο σας εντός 7 έως 10 ημερών.

Εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα, μπορείτε να αγοράσετε ένα Preload Pass, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για τους παραθεριστές ή για όσους δεν σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν όλα αυτά συχνά. Απλώς ενημερώστε ότι το προ-φορτωμένο "Pay and Go" ροδάκινο δεν είναι κατάλληλο για τις εκπτώσεις στη Βόρεια Καρολίνα και τη Φλόριντα που λαμβάνει το Pass Personal Toll Peach Pass.

Τι θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για μια άδεια ροδάκινου

Να είστε έτοιμοι να παράσχετε τα στοιχεία της πινακίδας σας μαζί με τη μάρκα, το μοντέλο, το χρώμα και το έτος των εγκεκριμένων οχημάτων σας. Θα χρεωθείτε ένα τέλος ανά εγγεγραμμένο όχημα και θα χρειαστεί επίσης να ξεκινήσετε το λογαριασμό σας με προπληρωμένο υπόλοιπο 20 €. Εάν εγγραφείτε ηλεκτρονικά, θα χρειαστεί να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα για να υποβάλετε την εγγραφή σας.

Αν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε πολλαπλά περάσματα, το συνολικό προπληρωμένο υπόλοιπό σας θα κατανεμηθεί σε όλους τους λογαριασμούς.

Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει συνδεδεμένος με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Κάθε φορά που η κάρτα κρουαζιέρας σας περνάει από μια λωρίδα διοδίων, το σχετικό τέλος διοδίων αφαιρείται από το λογαριασμό σας. Όταν η διαθέσιμη πίστωσή σας πέσει κάτω από τα 10 δολάρια, η πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα θα χρεωθεί αυτόματα κατά 20 € για την ανανέωση του λογαριασμού σας.

Αν οι πληροφορίες πληρωμής ή οχήματος σας αλλάξουν, βεβαιωθείτε ότι το ενημερώνετε ηλεκτρονικά, ώστε να μην χρεώνεστε με ποινές.