Πώς να βρείτε τον εκπρόσωπο του κράτους του Ιλλινόις και τον γερουσιαστή σας

Σε μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία, είναι δικαίωμα και προνόμιο να ψηφίζετε και να επικοινωνείτε με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σας. Οι εκπρόσωποι του κράτους και οι γερουσιαστές έχουν σημαντική επίδραση σε κάθε κάτοικο του Ιλινόις, ενώ εκείνοι που εκλέγονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και στη Γερουσία των ΗΠΑ χαιρετίζουν επίσης την επικοινωνία των εκλογέων. Εδώ είναι πώς μπορείτε να μάθετε ποιοι είναι και πώς να τις έρθετε σε επαφή με, καθώς και πληροφορίες σχετικά με εκλεγμένους αξιωματούχους για το κράτος του Ιλινόις και το Συμβούλιο του Σικάγου των Aldermen.

Αντιπρόσωποι του Ιλλινόις

Ολα Οι κάτοικοι του Ιλλινόις μπορούν να εντοπίσουν τους αντιπροσώπους τους κράτους, πληκτρολογώντας τη διεύθυνσή τους σε μια βάση δεδομένων του ιστότοπου του Ιλλινόις Κρατικό Συμβούλιο των Εκλογών. Ο αριθμός περιοχής σας μπορεί να βρεθεί σε παρένθεση μετά το όνομα του εκπροσώπου του κράτους σας. Η βάση δεδομένων παρέχει επίσης πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους εκλεγμένους κρατικούς υπαλλήλους και με τον σύμβουλο ή τον σύζυγό σας.

Οι γερουσιαστές του Ιλλινόις

Μπορείτε να μάθετε ποιος είναι ο γερουσιαστής σας, πηγαίνοντας στο δικτυακό τόπο του Διοικητικού Συμβουλίου και εξετάζοντας τον χάρτη των κρατικών περιφερειών της Γερουσίας και στη συνέχεια αναζητώντας την περιοχή σας, εισάγοντας τον ταχυδρομικό κώδικα σας σε έναν χάρτη της πολιτείας. Στη συνέχεια, αναζητήστε τον γερουσιαστή σας από την περιοχή στους συνδέσμους που παρέχονται.

Κρατικοί γερουσιαστές και εκπρόσωποι συναντώνται στη Γενική Συνέλευση του Κράτους του Ιλλινόις στο Σπρίνγκφιλντ.

Πολιτεία του Ιλινόις

Για να μάθετε πληροφορίες για το τι συμβαίνει στην κρατική κυβέρνηση ή για να φτάσετε στον κυβερνήτη, τον γενικό εισαγγελέα, τον υπουργό, τον ελεγκτή ή τον ταμία ή οποιαδήποτε υπηρεσία, συμβούλιο ή επιτροπή, πηγαίνετε στο Illinois.gov.

Θα βρείτε επίσης συνδέσμους για έντυπα, φορολογικές πληροφορίες και πιστοποιητικά, μαζί με νέα σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία.

Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων

Για να βρείτε το congressman ή congresswoman σας και την περιοχή σας ΗΠΑ σπίτι, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Σώματος. Τοποθετήστε τον ταχυδρομικό σας κωδικό και θα βρείτε τον εκπρόσωπό σας και την περιοχή σας, μαζί με τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Κάνοντας κλικ στο όνομα του αντιπροσώπου, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπό του, όπου θα βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας και συνδέσμους σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αμερικανική Γερουσία

Για να βρείτε τους δυο σας γερουσιαστές στις ΗΠΑ, μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, κάντε κλικ σε "γερουσιαστές" και στη συνέχεια σε "κράτη". Κάντε κλικ στο "Ιλλινόις", και αυτό θα φέρει μια σελίδα με μια σύντομη μικρογραφία για την κατάσταση και τις δύο τρέχουσες γερουσιαστές. Κτυπώντας τα ονόματά τους θα σας μεταφέρει στους αντίστοιχους ιστοτόπους τους.

Σικάγο Alderman

Για να μάθετε ποιος είναι ο υπάλληλός σας στο Σικάγο και ποια είναι η ζωή σας, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της πόλης του Σικάγου για μια πλήρη λίστα με τα μέλη του Σικάγου. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης έναν χάρτη περιήγησης. Το Σικάγο αποτελείται από 50 θαλάμους ή νομοθετικές περιφέρειες. Κάθε θάλαμος εκλέγει έναν υπήκοο Οι 50 άλλοι υπηρετούν στο Συμβούλιο της Πόλης του Σικάγου, οι οποίοι με τον δήμαρχο του Σικάγου είναι επιφορτισμένοι με την διοίκηση της πόλης. Ο όρος alderman είναι τέσσερα χρόνια.