Πού να δείτε Καταρράκτες στην Silicon Valley

Ένα από τα καλύτερα μέρη του χειμώνα στη Βόρεια Καλιφόρνια είναι ο τρόπος που η βροχή χρωμάτων τα τοπία μας. Οι χρυσαφροί λόφοι μετατρέπουν μια πλούσια σκιά πράσινου και τα δάση μας γίνονται πλούσια με βλάστηση. Το καλύτερο από όλα, κανονικά ξηρά κολπίσκους αρχίζουν να ρέουν με και σε ορισμένα σημεία, καταρράκτες εμφανίζονται κατά μήκος του μονοπατιού.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες πεζοπορίες Silicon Valley να κάνετε όταν ψάχνετε για καταρράκτες. Αυτοί οι καταρράκτες βασίζονται στις βροχοπτώσεις και το κάνουν καλύτερα τις εβδομάδες μετά από μια δυνατή καταιγίδα.

Big State Basin Redwoods πάρκο - Boulder Creek, Καλιφόρνια

Αυτό το δάσος πάρκο Redwood ιδρύθηκε το 1902 και είναι το παλαιότερο κρατικό πάρκο της Καλιφόρνιας. Είναι το σπίτι της μεγαλύτερης συνεχούς ομάδας των αρχαίων Coast Redwoods νότια του Σαν Φρανσίσκο, οπότε είναι μια σπάνια ευκαιρία να δούμε αυτά τα πολύτιμα πετράδια.

Το πάρκο έχει πάνω από 80 μίλια μονοπατιών. Μπορείτε να δείτε το Semperviron Falls στο μεσαίο επίπεδο Sequoia Trail. Ελέγξτε το μονοπάτι Berry Creek Falls για μια πιο έντονη πεζοπορία, αλλά τις απόψεις των μεγαλύτερων παλαιών αναπτυγμένων redwoods στο πάρκο και τέσσερις διαφορετικούς καταρράκτες, συμπεριλαμβανομένων των 70 ποδιών Berry Creek Falls.

Πάρκο Ιστοσελίδα

Uvas Canyon County Park - Μοργκάν Χιλ, Καλιφόρνια

Το Uvas Canyon είναι ένα καταπράσινο πάρκο της Santa Clara County στην ανατολική πλευρά του βουνού Santa Cruz. Το εύκολο, τριών μιλίων μονοπάτι "Waterfall Loop" σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τρεις διαφορετικούς καταρράκτες, Basin Falls, Upper Falls και Black Rock Falls, ένα καταρράκτη τριάντα ποδιών. Προσθέστε στο πιο δυναμικό μονοπάτι Alec Canyon για να επισκεφθείτε το Triple Falls.

Επιτρεπόμενα σκυλιά επιτρέπονται σε όλα τα μονοπάτια.

Πάρκο Ιστοσελίδα

Portola Redwoods State Park - La Honda, Καλιφόρνια

Ένα ήσυχο καταφύγιο από τη Silicon Valley, ακριβώς πάνω από τους λόφους σε ένα σκοτεινό και σκιασμένο δάσος redwood. Το Pescadero Creek φιλοξενεί τους υπέροχους καταρράκτες Tiptoe. Το Fall Creek έχει μερικές ακόμα μικρότερες πτώσεις. Τα σκυλιά επιτρέπονται μόνο σε κάμπινγκ, χώρους πικ-νικ, πλακόστρωτους δρόμους και Άνω και Κάτω Χώρες Διαφυγής.

Πάρκο Ιστοσελίδα

Το πάρκο San Pedro Valley County - Pacifica, Καλιφόρνια

Περπατήστε στα μονοπάτια Brooks Creek για να δείτε έναν καταρράκτη Brooks, από τους ψηλότερους εποχιακούς καταρράκτες στην Silicon Valley. Οι λεπτές καταρράκτες πέφτουν 175 πόδια σε πέντε επίπεδα, ανάλογα με τις βροχοπτώσεις. Μπορείτε να κάνετε είτε ένα ταξίδι 1,2 μιλίων είτε ένα μακρύτερο βρόχο αν προσθέσετε ένα άλλο ίχνος. Δεν επιτρέπονται σκύλοι στο πάρκο.

Πάρκο Ιστοσελίδα

Nisene Marks State Park - Άπτος, Καλιφόρνια

Τα μονοπάτια του Redwood σε αυτό το κρατικό πάρκο της περιοχής Σάντα Κρουζ έχουν δύο εποχιακούς καταρράκτες, τους Καταρράκτες του Maple και τους πέντε Finger Falls. Υπάρχουν επίσης κάποιες μικρότερες πτώσεις που περνούν μέσα από τις πολλές ροές των πάρκων. Όλα τα μονοπάτια είναι καλά σκιασμένα. Τα σκυλιά επιτρέπονται μόνο στον δρόμο εισόδου και στους χώρους πικ-νικ. Ελέγξτε έξω αυτό το site για έναν λεπτομερή οδηγό για τις καταρράκτες του πάρκου.

Πάρκο Ιστοσελίδα