Απόδραση στην Disneyland

Πώς να περάσετε μια μέρα ή δύο στη Disneyland

Εάν προγραμματίζετε ένα Σαββατοκύριακο στη Disneyland, πρέπει να έχετε μια καλή στρατηγική. Αυτά είναι τα πράγματα που πραγματικά πρέπει να γνωρίζετε.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Disneyland;

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στη Disneyland

Ο καλύτερος χρόνος για να πάτε στη Disneyland εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες για να δώσετε μια απλή απάντηση. Μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επίσκεψης στη Disneyland σε κάθε εποχή .

Πόσο μπορείτε να κάνετε;

Εκτός αν μένετε πολύ κοντά και χρειάζεστε μόνο λίγα λεπτά για να φτάσετε εκεί, μπορείτε να περάσετε περίπου μια ημέρα και το μισό στο πάρκο το πολύ κατά τη διάρκεια μιας απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Αυτό το καθιστά εξαιρετικά σημαντικό να μάθετε πώς να παραμείνετε εκτός γραμμής και πώς να πάρετε και να χρησιμοποιήσετε ένα FASTPASS .

Δραστηριότητες στην Disneyland

Ετήσια γεγονότα στη Disneyland

Αν σχεδιάζετε μια απόδραση κατά τη διάρκεια των διακοπών, η Disneyland παίρνει όλα τα gussied για Halloween και στη συνέχεια αλλάζει διακόσμηση για τα Χριστούγεννα .

Άλλες εκδηλώσεις που συναλλάσσονται στη Disneyland περιλαμβάνουν βραδιές γυμνασίου, Gay Days και Half Half Marathon της Disneyland. Ελέγξτε τον οδηγό κάθε μήνα για να μάθετε τι άλλο μπορεί να συμβεί κατά την επίσκεψή σας .

Συμβουλές για την επίσκεψη στη Disneyland

Καλύτερα δαγκώματα

Το παιχνίδι στο Disneyland είναι αρκετό για να σας κρατήσει απασχολημένο για ένα Σαββατοκύριακο, αλλά πρέπει να φάτε κάτι.

Μάθετε πού να φάτε στη Disneyland .

Που να μείνω

Ελέγξτε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία και κάμπινγκ. Για βοήθεια βρείτε το καλύτερο μέρος για να μείνετε χωρίς να κάνετε μια δια βίου έργο έξω από αυτό, δοκιμάστε αυτό βήμα προς βήμα Disneyland ξενοδοχείο finder .

Μετάβαση στη Disneyland

Πάρτε τη σέσουλα σε όλους τους τρόπους για να φτάσετε στη Disneyland