Δείπνο στη Disneyland της Καλιφόρνια

Τα μέρη για φαγητό στη Disneyland περιλαμβάνουν μεξικάνικα, ιταλικά και καλά ol 'αμερικανικά τρόφιμα. Τα είδη των θέσεων για να το πάρετε κυμαίνονται από τα πόδια-up στάσεις σε full-service, καθιστούν κάτω εστιατόρια.

Ανεξάρτητα από το πού αποφασίζετε να φάτε, αποφύγετε να στέκεστε στη γραμμή με το φαγητό στα μέσα του πρωινού ή το απόγευμα. Ως μπόνους, θα βρείτε επίσης βραχύτερες γραμμές στις βόλτες κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών γευμάτων, ιδιαίτερα κατά τη μέση της ημέρας.

Εδώ είναι μια λίστα των επιλογών σας Disneyland επιλογές φαγητού:

Χαμηλού κόστους μέρη για φαγητό στη Disneyland

Αν κοιτάξετε γύρω, μπορείτε να βρείτε μέρη στη Disneyland για να φάτε για λιγότερο. Οι τιμές και οι προσφορές αλλάζουν τόσο συχνά, ώστε η λίστα σας να σας εμποδίζει περισσότερο από ό, τι καμία λίστα, αλλά αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε κάτι μέσα στον προϋπολογισμό σας:

Το Walk-up, οι αντίθετες υπηρεσίες έχουν τις χαμηλότερες τιμές. Και οι λίγες διακοσμήσεις. Δοκιμάστε τη βεράντα της Βεγγάλης (απέναντι από την διαδρομή Indiana Jones), τη Βασιλική οδός Veranda (πλατεία της Νέας Ορλεάνης), το Cafe Stage Door (κοντά στην περιοχή επιβίβασης στο ποταμόπλοιο) ή το Tomorrowland Terrace. Το καλάθι καλαμποκιού στο Main Street των ΗΠΑ δίπλα στο Plaza Inn είναι ένα καλό μέρος για να πάρετε κάτι γρήγορο και νόστιμο , αλλά μόνο για τους τρώγοντες κρέατος.

Χρησιμοποιήστε το χάρτη Disneyland που πήρατε στην είσοδο για να βρείτε επιλογές για φαγητό σε κάθε περιοχή πάρκου. Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάτι κοντά όταν το χρειάζεστε - και δίνει επίσης μια γενική ιδέα για τα αντικείμενα που κάθε θέση εξυπηρετεί.

Τα καπνιστά πόδια γαλοπούλας δεν είναι μόνο νόστιμα, αλλά υπάρχει και κάτι διασκεδαστικό για το σκύψιμο σε ένα μεγάλο κομμάτι κρέατος.

Τους βρήκαμε σε ένα πεζοδρόμιο κοντά στο άγαλμα Walt και Mickey στην Main Street των ΗΠΑ. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ένα πόδι μπορεί να έχει περισσότερες από 1.000 θερμίδες. Αν το χωρίσετε με κάποιον, αυτό μειώνει το κόστος (και την κατανάλωση θερμίδων).

Μια κοινή συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων είναι να φέρετε τα δικά σας μπουκάλια νερού και να τα γεμίσετε στην πλησιέστερη βρύση.

Εξοικονομεί το κόστος γευμάτων επειδή δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ποτά. Αν είσαι σαν κι εμένα, οι δημόσιες βρύσες μοιάζουν σαν βόθρος κολύμβησης των βακτηριδίων όλων των άλλων και η άκρη αυτή πέφτει σε κωφάδες. Μην εγκαταλείπετε την ιδέα - αντ 'αυτού, γεμίστε το μπουκάλι σας μέσα σε οποιοδήποτε εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Η φθηνότερη επιλογή όλων είναι να φέρετε το δικό σας φαγητό. Μπορείτε να πάρετε μικρά σνακ μέσα μέσα σας, αλλά αν πάρετε ένα μεγαλύτερο γεύμα, θα πρέπει να το καταναλώσετε στην περιοχή πικ-νικ έξω από την πύλη. Και αποθηκεύστε το κάπου μέχρι να το χρειαστείτε, δηλαδή να χρησιμοποιήσετε τις ντουλάπες ή να κάνετε ένα ταξίδι πίσω στο ξενοδοχείο ή το αυτοκίνητό σας.

Υπηρεσία καταλύματος Sit-Down και κρατήσεις εστιατορίων στη Disneyland

Τα πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια όπου μπορείτε να καθίσετε , να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα περιλαμβάνουν το Blue Bayou, το Cafe Orleans, το μπάρμπεκιου Big Thunder Ranch και το Cafe Carnation. Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις για μερικά από αυτά τα εστιατόρια - η Disney την αποκαλεί "καθίσματα προτεραιότητας" - θα τα χρειαστείτε για να αποφύγετε απογοήτευση κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων (ή για Blue Bayou οποιαδήποτε στιγμή). Καλέστε το 714-781-3463 τουλάχιστον μερικές εβδομάδες εκ των προτέρων ή κάντε κράτηση online.

Το Blue Bayou (το εστιατόριο που βλέπετε καθώς επιβιβάζεστε στους Πειρατές της Καραϊβικής) είναι το σημείο "εξαιρετικής κουζίνας" σύμφωνα με την Disneyland, αλλά πολλοί κριτικοί διαφωνούν και έτσι το κάνουμε.

Πολλοί που τους αρέσει να λένε ότι είναι λόγω της ατμόσφαιρας και της τοποθεσίας, αλλά αν είσαι foodie, δεν είναι για σένα. Κρατήστε ανάγνωση για να μάθετε πού είναι το πραγματικό καλό φαγητό στο Disneyland Resort.

Αν έχετε Park Hopper Pass, σκεφτείτε ένα γεύμα στο Trattoria κρασιού της Καλιφόρνιας Adventure, το οποίο έχει μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα στα πάρκα. Αποκτήστε το πακέτο φαγητού World of Color και όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στην καλύτερη θέση προβολής, αλλά δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην γραμμή για να το παραλάβετε.

Δεν μπορείτε να αγοράσετε αλκοολούχα ποτά στη Disneyland, αλλά είναι διαθέσιμα σε διάφορες τοποθεσίες στην Περιπέτεια της Καλιφόρνια, όπως το Carthay Circle Bar, το Cove Bar κοντά στο Grotto του Ariel και ένα wine bar δίπλα στην Trattoria της Χώρας του Κρασιού. Υπάρχει ένα όριο 2 ποτών ανά ενήλικα ηλικίας άνω των 21 ετών (με ταυτότητα).

Αυτοεξυπηρέτηση μέρη για φαγητό στη Disneyland

Εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση, όπου μπορείτε να φτάσετε μέχρι την παραγγελία, αλλά να καθίσετε σε ένα τραπέζι για φαγητό, περιλαμβάνει το Plaza Inn, τη γαλλική αγορά και το Redd's Pizza Port Reddock.

Το αγαπημένο μου μέρος για φαγητό στη Disneyland είναι το Jolly Holiday Bakery στην κεντρική οδό των ΗΠΑ, ακριβώς απέναντι από το Plaza Inn. Τα σάντουιτς με σάλτσα ντομάτας με ψητά σούπας είναι ένα μεγάλο χτύπημα μαζί μου και των φίλων μου. Και έτσι είναι και τα μακαρόνια Matterhorn για επιδόρπιο.

Πρωινό χαρακτήρων Disneyland

Και τα τρία ξενοδοχεία και το Plaza Inn της Disneyland προσφέρουν μπουφέ πρωινού με μια πλευρά βοηθώντας (ή ίσως ένα κύριο μάθημα) των χαρακτήρων της Disney. Μάθετε για αυτά και πώς να συναντήσετε τους χαρακτήρες ακόμα και όταν δεν τρώτε.

Πού να φάτε έξω από τη Disneyland

Εκτός από το πάρκο, θα βρείτε πολλά μέρη για φαγητό στο Downtown Disney και σε μικρή απόσταση με τα πόδια στο Anaheim Garden Walk. Denny και άλλα μέρη χαμηλού κόστους για να φάτε το δρόμο ακριβώς έξω από την είσοδο. Όλοι τους θα είναι συσκευασμένοι σε υπερβολική χωρητικότητα στο χρόνο γεύματος.

Όλα τα ξενοδοχεία Disney προσφέρουν επιλογές για φαγητό, αλλά το Napa Rose στο Grand Californian Hotel είναι το πραγματικό εξαιρετικό εστιατόριο στο Disneyland Resort, συγκεντρώνοντας εξαιρετικές κριτικές από όλους όσοι το δοκιμάζουν. Ο κώδικας ένδυσης είναι εξαιρετικά απλός και οι διακομιστές υπερβαίνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης που όλοι μάθαμε να περιμένουμε από τη Disney: όλοι αυτοί είναι sommeliers πρώτου επιπέδου ή στο δρόμο τους να γίνουν ένα. Εάν δεν έχετε μαντέψει, είναι επίσης ακριβό, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο.

Το Steakhouse 55 στο Disneyland Hotel προσφέρει επίσης μια εξαιρετική γευστική εμπειρία. Και εξυπηρετούν το καλύτερο απογευματινό τσάι δυτικά του Λονδίνου.

Μικρά δαγκώματα και σνακ

Θα βρείτε πολλά μέρη για να πάρετε μπαρ παγωτού, ποπ κορν, σάντουιτς και τα τυπικά σνακ στη Disneyland, αλλά κατά τη γνώμη μου, η θεραπεία που αξίζει να περιμένει είναι ακριβώς μέσα στην είσοδο Adventureland. Το Tiki Juice Bar έξω από το Tiki Room εξυπηρετεί το Dole Whip, ένα παγωμένο ανανά παρασκευασμένο που μπορείτε να φάτε με ένα κουτάλι ή μια γουλιά σαν επιπλέουσα σερβίρεται με χυμό ανανά. Και αν σας αρέσει η Dole Whip αλλά το μίσος να περιμένετε, μπορείτε επίσης να το πάρετε στο καφέ δίπλα στην Κουζίνα του Goofy στο Disneyland Hotel.

Οι Disneyland churros είναι τόσο δημοφιλείς ώστε τα σνακ με επικάλυψη από τηγανητά, ζάχαρα και κανέλα έχουν τη δική τους σελίδα στο Facebook. Έχω κατηγορηθεί ότι δεν είμαι άνθρωπος γιατί δεν είμαι οπαδός, αλλά είμαι σαφώς η μειονότητα σε αυτό το θέμα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχει φαγητό που μοιάζει με το "ποντίκι". Σε μια πρόσφατη επίσκεψη, βρήκαμε και φωτογραφήσαμε 20 διαφορετικά είδη τροφίμων, όλα διαμορφωμένα όπως το Mickey Mouse. Ρίξε μια ματιά.

Υγιεινή διατροφή στη Disneyland

Μερικές πιο υγιεινές επιλογές στη Disneyland περιλαμβάνουν ψητά σουβλάκια στο Barbecue της Βεγγάλης (αυτά που έχουν όλα τα λαχανικά ) και σάλτσα Caesar με κοτόπουλο στο Hungry Bear στη χώρα Critter. Για υγιεινά σνακ, θα βρείτε φρέσκα φρούτα στα καρότσια της Main Street των ΗΠΑ, στο Adventureland και στην πλατεία της Νέας Ορλεάνης.

Disneyland Τροφίμων Κουπόνια και άλλους τρόπους για να σώσει

Οι λαοί στο MouseSavers κάνουν καλή δουλειά να συμβαδίζουν με όλους τους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για φαγητό στη Disneyland.