Εκδρομές και αξιοθέατα της Disneyland

Η Disneyland έχει σχεδόν 60 βόλτες και μια σειρά από άλλα αξιοθέατα. Είναι εύκολο να καταλάβετε όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια θέλετε να κάνετε περισσότερο. Και, δυστυχώς, ο κατάλογος των κορυφαίων βόλτων ή του must-dos αντανακλά τις προτιμήσεις τους, όχι τη δική σας. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να καταλάβετε ποια πράγματα είναι καλύτερα για σας.

Αν είστε ο τύπος του τύπου "do-it-yourself" που προτιμάτε να αποφασίσετε για τον εαυτό σας παρά να αφήσετε κάποιον άλλο να το κάνει για εσάς, μπορείτε να πάρετε μια περίληψη των περιορισμών ύψους, των βημάτων FASTPASS και πολλά άλλα, όλα σε μία σελίδα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε κατευθείαν στη σελίδα του Disneyland Rides List .

Δεν είναι ακόμη ανοιχτό - και ίσως όχι μέχρι το 2019 - αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τελευταία νέα σχετικά με το νέο Star Wars Land της Disneyland σε αυτόν τον οδηγό προεπισκόπησης .

Η καλύτερη Disneyland βόλτες για σας

Εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για την επιλογή και την επιλογή, γι 'αυτό είμαι εδώ. Αν νομίζετε ότι έχω μια κακή περίπτωση του Listmania, μπορεί να έχετε δίκιο. Δημιούργησα λίστες βασισμένες σε μερικά από τα πιο κοινά ενδιαφέροντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την τέλεια ημέρα της Disneyland.

Οι λίστες αυτές ταξινομούν όλες τις διαδρομές και τα αξιοθέατα σε ομάδες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Πώς να διασκεδάσετε

Οι πόροι αυτοί είναι χρήσιμοι για τη διαχείριση μιας ημέρας στη Disneyland, με τρόπους να σταθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Περιορισμοί Ύψους

Αυτές είναι όλες οι βόλτες που έχουν περιορισμούς ύψους:

Προσιτότητα

Οι περισσότερες εκδρομές με Disneyland είναι προσπελάσιμες ακόμα κι αν έχετε κινητικές προκλήσεις. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς απαιτούν από εσάς ή με τη βοήθεια των συνοδών σας να ταξιδεύετε στο όχημα. Μόνο μερικά βήματα δεν μπορείτε να παρακάμψετε, συμπεριλαμβανομένου του Treehouse του Tarzan, του σιδηροδρομικού σταθμού στην Main Street των ΗΠΑ και του Columbia Sailing Ship.

Εάν έχετε προβλήματα ακοής, σταματήστε στο Guest Relationships (στο Δημαρχείο, στα αριστερά σας καθώς εισέρχεστε στη Disneyland) για να πάρετε συσκευές βοηθητικής ακρόασης και χειριστήρια χειροκίνητης λεζάντας που χρησιμοποιούνται για κάποιες βόλτες.

Μπορείτε επίσης να σταματήσετε στο Δημαρχείο για να πάρετε ένα πέρασμα που σας επιτρέπει να παρακάμψετε τις μακρινές γραμμές εάν δεν μπορείτε να σταθείτε σε αυτές. Δεν χρειάζεστε ένα σημείωμα γιατρού, αλλά θα σας ζητηθεί να εξηγήσετε τι χρειάζεστε.