Διαδρομές πεζοπορίας στο San Jose και Silicon Valley

Ένα από τα καλύτερα μέρη που ζουν στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από δεκάδες γραφικά πάρκα και ανοιχτούς χώρους. Οι τοπικοί προγραμματιστές, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν προστατεύσει χιλιάδες στρέμματα των άγριων τοπίων της βόρειας Καλιφόρνιας και έχτισαν εκατοντάδες χιλιόμετρα γραφικών μονοπατιών πεζοπορίας μέσω των επαρχιών Santa Clara και San Mateo.

Ένα πρόβλημα για τους πεζοπόρους, όμως, είναι ότι τόσες πολλές διαφορετικές οργανώσεις διαχειρίζονται αυτά τα πάρκα και τους δημόσιους χώρους και μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε πού να πάμε. Για το σκοπό αυτό, έχω καταρτίσει μια λίστα όλων των δημόσιων οργανισμών που λειτουργούν μονοπάτια πεζοπορίας στο San Jose και Silicon Valley. Κάντε κλικ σε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδέσμους για να βρείτε χάρτες και οδηγούς στα μονοπάτια πεζοπορίας στις περιοχές τους.

Χρησιμοποιείτε ένα iPhone; Αν ναι, κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά Transit & Trails για έναν εύχρηστο χάρτη των διαδρομών πεζοπορίας Bay Bay και των συστημάτων μονοπατιών.