Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Mammoth Mountain

Το Mammoth Mountain είναι ένα ενεργό ηφαίστειο ύψους 11.053 ποδιών που έχει ετήσιο μέσο όρο 400 ίντσες χιονιού και 3.500 στρέμματα ορεινού εδάφους. Αρχικά μια πόλη εξόρυξης, το Mammoth είναι τώρα ένα mecca για τους αλπινικούς σκιέρ και τους λάτρεις των βουνών της Σιέρα Νεβάδα. Ένας προηγούμενος οικοδεσπότης των X Games και του US Freeski και Snowboard Grand Prix και ένας αγαπημένος χώρος κατάρτισης για την ομάδα Snowboarding των ΗΠΑ, το Mammoth θεωρείται ως ο πρώτος προορισμός όχι μόνο για τους νέους και τους ακραίους, αλλά και για εκείνους που απολαμβάνουν μια ευγενική μέρα εξερευνώντας.

Εδαφος

3.500 στρέμματα στρέμματα. πάνω από 3.100 κάθετα πόδια. 25% αρχάριος, 40% ενδιάμεσος, 20% προχωρημένος, 15% εμπειρογνώμονας

Κρουνοί, groomers, μπολ, χτυπήματα, άλματα, και πολλά άλλα μπορούν να βρεθούν στο Mammoth, καθιστώντας το ένα βουνό που εξυπηρετεί σε κάθε επίπεδο δεξιοτήτων. Με 162 μονοπάτια και 28 ανελκυστήρες, υπάρχει αρκετό έδαφος για κάθε σκιέρ και οικότροφο να πιστεύει ότι το βουνό δημιουργήθηκε με τις ακριβείς ικανότητές του στο νου.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια πλήρους ημέρας ενηλίκων ανέρχονται σε 148 δολάρια κατά τη διάρκεια της αιχμής και 69 δολάρια κατά τη διάρκεια του σκι άνοιξη. οι σεζόν περνούν από 799 δολάρια αν έρθεις νωρίτερα. Το Mammoth δεν προσφέρει εκπτώσεις για κάρτες πολλαπλών ημερών αλλά παρέχει εκπτώσεις εάν αγοράσετε τα εισιτήριά σας νωρίς στο διαδίκτυο. Τα εισιτήρια για Lift παρέχουν πρόσβαση στο Mammoth Mountain και στο Mountain Family June.

Φαγητό & Ποτά

Όταν πρόκειται για τη μαγειρική και τη σκηνή των ποτών, ο Mammoth έχει μάθει την τέχνη της τροφοδοσίας τόσο των χαλαρωτικών ερασιτεχνών ζυθοποιών όσο και των gourmet-seeker-setters - και όλοι ενδιάμεσα.

Εδώ είναι τα αγαπημένα:

Ενοικιάσεις & Εξοπλισμός

Τα βασικά πακέτα ενοικίασης σκι και μοτοσικλετών στο κύριο κατάλυμα του Mammoth κοστίζουν 43 δολάρια για μία ημερήσια ενοικίαση. τα πακέτα ενοικίασης επίδειξης κοστίζουν $ 92. Λάβετε 20% από τις πολυήμερες ενοικιάσεις όταν διατηρείτε τα εργαλεία σας επτά ή περισσότερες ημέρες εκ των προτέρων.

Τα καταστήματα ενοικίασης επί τόπου της Mammoth με κουρτίνες για τα προνόμια, όπως η δυνατότητα να γυρίσουν τα σκι για σνόουμπορντ, ή το αντίστροφο, το δωρεάν πρόγραμμα αποθήκευσης ολονυκτίου και το πρόγραμμα "Try Me, Buy Me", το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε οδηγείτε όσα σκι ή snowboards θέλετε, μέχρι να βρείτε τον ιδανικό σας αγώνα.

Μια σειρά από ενοικιαζόμενα καταστήματα μπορούν επίσης να βρεθούν στο κέντρο του Mammoth, το καθένα με μοναδική γεύση:

Μαθήματα & Κατασκηνώσεις

Το Mammoth προσφέρει ιδιωτικά μαθήματα και οδηγούς για όλες τις ηλικίες και τις ικανότητες, μαθήματα ομαδικής και ημι-ιδιωτικής εκπαίδευσης για ηλικίες 3 και άνω, αναπτυξιακά προγράμματα 10 εβδομάδων και μαθήματα από όλες τις ποικιλίες. Οι τιμές κυμαίνονται.

Τα δημοφιλή στρατόπεδα που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Γνωστή από πολλούς ως το χειμερινό πάρκο ψυχαγωγίας της φύσης, η περιοχή Mammoth προσφέρει τόσες πολλές ψυχρές καιρικές συνθήκες, το πιο δύσκολο κομμάτι αποφασίζει τι να δοκιμάσει πρώτα.

Κατάλυμα

Το Mammoth έχει ποικίλες και άφθονες επιλογές διαμονής, προσφέροντας καταλύματα για να ταιριάζουν σε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, οικογενειακές διακοπές, ταξίδι πολυτελείας ή απόδραση μεγάλης ομάδας.

Ακολουθούν ορισμένα αγαπημένα για να ξεκινήσετε: