Ψύξτε στο νερό στο Πάρκο Αντιοχείας

Δημοτικό υδάτινο πάρκο στην περιοχή του κόλπου

Παρουσίαση πάρκου

Για τους λαούς στην περιοχή της Αντιόχειας, στην Καλιφόρνια που θέλουν να κρυώσουν ή έχουν κάποια υδαρή διασκέδαση, η πόλη λειτουργεί ένα σχετικά μικρό εξωτερικό πάρκο νερού. Μην περιμένετε να βρείτε κάποια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα που εμφανίζονται σε μεγαλύτερα πάρκα, όπως μια διαφάνεια λεκάνης, ένα καράβι με νερό, μια διαδρομή surfing στο FlowRider ή μια διαδρομή με χωνί . Οι συρματοπλέγματα όπως η πισίνα με κύματα και ο τεμπέλης ποταμός δεν αποτελούν μέρος του μίγματος. Αντ 'αυτού, το Antioch Water Park προσφέρει πιο περιορισμένα αξιοθέατα όπως διαφάνειες σώματος και διαφάνειες σωλήνων.

Τα μικρότερα παιδιά θα απολαύσουν το Otter Slide, μια διαφάνεια σώματος μεγέθους pint σχεδιασμένη για αυτούς. Θα μπορούν επίσης να πανηγυρίζουν στο Tad Pool, μια μικρή πισίνα που διασχίζει.

Τα μεγαλύτερα παιδιά και οι ενήλικες θα βρουν περισσότερες επιλογές. Παρόλο που καμία από τις διαφάνειες δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστική (σε σύγκριση με τις διαφάνειες ταχύτητας και άλλα τρελά αντικείμενα στα μεγάλα υδάτινα πάρκα), το μεγαλύτερο είναι το Canyon Cooler, μια διαφάνεια σώματος με ελάχιστο ύψος 48 ιντσών. Μεταξύ των μέσων γηπέδων υπάρχουν τρία οικογενειακά διαφάνειες: η κλειστή διαφάνεια Crystal, η διαφάνεια του σωλήνα Rattler's Run και η διαφάνεια του σώματος, το Slide του Humphrey.

Ο γύρος των χαρακτηριστικών στο δημοτικό πάρκο νερού είναι το Boulder Cove, μια πισίνα με λίγα υδατικά χαρακτηριστικά και η Αθλήματα Pool, η οποία περιλαμβάνει ένα περπάτημα μαξιλαριού κρίνος που προκαλεί την ικανότητα των παιδιών να παραμείνουν ισορροπημένες.

Η πόλη προσφέρει προγράμματα για θαλάσσια σπορ, όπως μαθήματα κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες και εκπαίδευση για ναυαγοσώστες, καθώς και κατασκηνώσεις στο Waterwork Park της Αντιόχειας.

Ανάμεσα στα μαθήματα και τα προγράμματα που διατίθενται είναι αερόμπικ στο νερό, ένας γονέας και όλο κολύμπι, και κολύμβηση γύρο.

Πληροφορίες εισόδου

Παρόλο που πρόκειται για δημοτικό πάρκο, επισκέπτες από έξω από την πόλη είναι ευπρόσδεκτοι να εισέλθουν, και πληρώνουν τα ίδια ποσοστά με τους κατοίκους. Τα ποσοστά εισαγωγής την εβδομάδα είναι χαμηλότερα από τα Σαββατοκύριακα. Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για επισκέπτες που φτάνουν μετά τις 4 μ.μ., ηλικιωμένους και ενεργά στρατιωτικά μέλη.

Παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν. Παρέχονται διαλείμματα εποχής και οι κάτοικοι της Αντιόχειας δικαιούνται έκπτωση. Παρέχονται ομαδικές χρεώσεις και το πάρκο προσφέρει πακέτα γενεθλίων. Δεν υπάρχει χρέωση για στάθμευση.

Το Antioch Water Park κάνει επίσης ατομικά αξιοθέατα / περιοχές του πάρκου καθώς και ολόκληρο το πάρκο διαθέσιμο για εξαγορές.

Τηλέφωνο και τοποθεσία

925-776-3070

4701 Lone Tree Way, Αντιόχεια, CA 94531

Περίοδος λειτουργίας

Το πάρκο είναι ανοιχτά τα Σαββατοκύριακα ξεκινώντας από την Ημέρα Μνήμης, μεταβαίνει σε καθημερινή λειτουργία για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και στις αρχές Αυγούστου, και επιστρέφει σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου. Το πάρκο γενικά κλείνει για την εποχή της Ημέρας Εργασίας.

Τι να φάτε;

Σνακ και ποτά είναι διαθέσιμα στο Diablo Diner του πάρκου. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να φτιάξουν φαγητό και ποτά στο πάρκο, αν και απαγορεύονται οι γυάλινες φιάλες και τα δοχεία, καθώς και σχάρες από φυσικό αέριο ή κάρβουνο.

Κοντινά υδάτινα πάρκα

Αν προτιμάτε ένα μεγαλύτερο πάρκο νερού, μερικές επιλογές περιλαμβάνουν:

Επίσημη ιστοσελίδα

Πάρκο νερού Αντιόχειας