Ο μεγαλύτερος μετρητής καραμελών του κόσμου

Πάρτε το γλυκό σας δόντι στο Littleton, New Hampshire

Η Νέα Αγγλία είναι γεμάτη από καταστήματα που ισχυρίζονται ότι είναι τα παλαιότερα, τα μεγαλύτερα ή τα καλύτερα. Υπάρχει μόνο ένα, όμως, που όχι μόνο ισχυρίζεται ότι έχει το μεγαλύτερο μαγιό του κόσμου , αλλά έχει πιστοποιητικό από το βιβλίο Guinness του World Records για να το αποδείξει!

Το 2000, ένας υπάλληλος στο Chutters General Store στο Littleton, New Hampshire, έπεισε τους ανθρώπους στο βιβλίο Guinness να προσθέσουν μια νέα κατηγορία για το καταπληκτικό, τριών κλιμακωτών καταστημάτων, το οποίο μετρά τα 111 πόδια, 11-3 / 4 ίντσες και κατέχει περίπου 600 βάζα γλυκών απολαύσεων.

Η φωτογραφία συλλαμβάνει μόνο ένα μικρό τμήμα της συνολικής έκτασης.

Το τεράστιο μέγεθος αυτού του τοίχου των γλυκισμάτων θα σας εκπλήξει, αλλά ακόμα πιο δελεαστικό είναι η ποικιλία των απολαύσεων ... συμπεριλαμβανομένων των γλυκών που ίσως δεν έχετε δει εδώ και δεκαετίες. Περίπου μια ντουζίνα βάζα περιέχουν παλιομοδίτικη καραμέλα. Αυτό είναι σωστό: Αυτά τα στοιχεία κοστίζουν μόνο μια δεκάρα ανά κομμάτι. Να είστε προειδοποιημένοι, όμως, ότι όταν βλέπετε τις εξίσου εντυπωσιακές καραμέλες στις άλλες εκατοντάδες βάζα, είναι πιθανό να ξεπεράσετε και ίσως να εκπλαγείτε όταν φτιάχνουν την προσαρμοσμένη συλλογή σας (το καραμέλα διατιμάται από τη λίβρα). Δεν νομίζατε ότι αυτό ήταν απλά ένα μέρος για τα παιδιά, έτσι;

Αφήστε αρκετό χρόνο για συζητήσεις σχετικά με τη νοσταλγική σειρά γλυκισμάτων: Sourballs, Gummi Bears, Laffy Taffy, Φιστίκια Circus, Bullseye Caramel Κρέμες, Necco Wafers, Bit O 'Μέλι, Mary Janes, Pixy Stix, Καπάκια Μπουκαλιών, σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων και πολλά, πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού επιλογών χωρίς ζάχαρη.

Συμπληρώστε την ατομική τσάντα λευκού χαρτιού με μερικές από τις αγαπημένες σας και μετά ... είναι εντάξει αν αποφασίσετε να αρνηθείτε να μοιραστείτε.

Υπάρχουν ακόμη περισσότεροι λόγοι για τους οποίους ο Chutters είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα καραμελών στη Νέα Αγγλία. Αυτό το εξάρτημα της Main Street πωλεί επίσης σπιτικές σοκολάτες και φουντάκια και ξεχειλίζει με άλλα γκουρμέ φαγητά της Νέας Αγγλίας, κεριά, έπιπλα σπιτιού και δώρα που θα θελήσετε να δείτε όταν τελειώσετε βήματα μπροστά από τον πάγκο καραμελών , αγωνία για τις επιλογές σας.

Getting: Το Chutters βρίσκεται στην 43 Main Street στο Littleton, μια μικρή πόλη στο βορειοδυτικό New Hampshire κοντά στα σύνορα του Βερμόντ. Από το I-93, πάρτε την έξοδο 41 και ακολουθήστε Cottage Street προς Littleton. Στρίψτε αριστερά στην κεντρική οδό.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλέστε το 603-444-5787. Μπορείτε να καλέσετε τον Chutters να παραγγείλει και τις αγαπημένες σας καραμέλες.

Άλλες τοποθεσίες: Υπάρχει μια δεύτερη θέση Chutters ανοιχτή όλο το χρόνο στην Main Street στο Λίνκολν του Νιου Χάμσαϊρ και ενώ ο πάγκος των καραμελών δεν είναι τόσο μεγάλος, εξακολουθεί να είναι γεμάτος με νοσταλγικά και νεοφιλελεύθερα γλυκά. Θα βρείτε επίσης Chutters σε μια εκπληκτική τοποθεσία μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες: σε μια κουβέρτα πάνω από μια πλαγιά σκι στο Bretton Woods. Chutters στο βουνό είναι εκεί ακριβώς που χρειάζεστε μια ζαχαρούχο ώθηση για να σας εξουσία μέσα από μερικές ακόμη διαδρομές. Ψάξτε για αυτό το χαριτωμένο μικρό spin-off κατάστημα στην κορυφή του Zephyr High Speed ​​Quad.