Ο ευκολότερος τρόπος να ανακυκλώσετε σωστά τα ηλεκτρονικά προϊόντα στην επαρχία Nassau

Μάθετε περισσότερα για τη δωρεάν συλλογή και τη συλλογή απορριμμάτων όπου ζείτε

Όταν ο υπολογιστής, η τηλεόραση, η συσκευή αναπαραγωγής DVD ή άλλος ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι παλαιός ή παρωχημένος, μπορείτε να το ανακυκλώσετε αντί να το ρίξετε έξω. Μερικά από αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα μπορούν να απομακρύνουν το μόλυβδο, τον υδράργυρο και άλλα επικίνδυνα υλικά στο περιβάλλον . Εάν δεν μπορείτε να το πουλήσετε ή να το απομακρύνετε, αντί να το ρίξετε στα σκουπίδια, υπάρχουν μερικοί τρόποι ανακύκλωσης αυτών των ηλεκτρονικών. Παίρνετε τον εξοπλισμό σε μια εκδήλωση συλλογής απορριμμάτων ή τον απαγορεύετε.

Freecycle

Εάν ο ηλεκτρονικός σας εξοπλισμός είναι σε κατάσταση λειτουργίας, αντί να το απορρίψετε, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το παραδώσετε δωρεάν στο Freecycle. Μέσα από μια διεπαφή ιστότοπου, μπορείτε να απαριθμήσετε στοιχεία που θέλετε να απαλλαγείτε ή να τα παραδώσετε. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τις καταχωρίσεις από άτομα που αναζητούν ορισμένα αντικείμενα.

Το Freecycle είναι ένας μη κερδοσκοπικός κατάλογος που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 9 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ως ένας τρόπος για να παραμείνουν οι εργαζόμενοι εκτός των χώρων υγειονομικής ταφής.

Συλλογή αποβλήτων

Δεν θεωρούνται όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές ως ανακυκλώσιμα ηλεκτρονικά απόβλητα στο κράτος της Νέας Υόρκης. Εάν ένα είδος θεωρείται αποδεκτό ηλεκτρονικό απόβλητο, διαφορετικές πόλεις στο Long Island φιλοξενούν "e-ποδηλασία εκδηλώσεις", όπου μπορείτε να αποθέσετε αυτά τα στοιχεία.

Τα αντικείμενα που μπορείτε να ανακυκλώσετε περιλαμβάνουν τηλεοράσεις, οθόνες υπολογιστών, συσκευές υπολογιστών, πληκτρολόγια, συσκευές φαξ, σαρωτές, εκτυπωτές, βίντεο, DVR, ψηφιακά κιβώτια μετατροπής, κιβώτια καλωδίων και κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

Αυτά τα στοιχεία πρέπει να είναι λιγότερα από 100 λίβρες.

Τα αντικείμενα που δεν θεωρούνται ανακυκλώσιμα περιλαμβάνουν κάμερες, βιντεοκάμερες, ραδιόφωνα, μεγάλες οικιακές συσκευές όπως πλυντήριο, στεγνωτήριο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, φούρνους, μικροκύματα, τηλέφωνο, αριθμομηχανές, συσκευές GPS, ταμειακές μηχανές ή ιατρικό εξοπλισμό. Εάν δεν μπορείτε να το πουλήσετε ή να απαλλαγείτε από αυτό, πρέπει να αφήσετε αυτά τα αντικείμενα να ληφθούν ως μέρος της τακτικής συλλογής σκουπιδιών.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει με την πόλη σας εάν πρέπει να ενημερώσετε την υπηρεσία υγιεινής εκ των προτέρων για να αφήσετε το στοιχείο έξω για συλλογή.

Προγράμματα Nassau County

Γενικά, η τοπική πόλη, το χωριό ή η πόλη ρυθμίζουν τη συλλογή απορριμμάτων σε κατοικημένες γειτονιές και κάθε ένας συμμετέχει στο πρόγραμμα STOP (Stop Throwing Out Pollutants) και διαθέτει ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής ανακύκλωσης απορριμμάτων.

Οι κάτοικοι του Nassau μπορούν επίσης να καλέσουν το Πρόγραμμα Κοινοτικής Αποχέτευσης του Υπουργείου Υγείας της Nassau County στο 516-227-9715 εάν οι πόροι για τη γειτονιά σας δεν επαρκούν ή έχετε πρόσθετες ανησυχίες.

Η πόλη του Χέμσστεντ

Η πόλη υλοποίησε το πρόγραμμα STOP (Stop Throwing Out Pollutants). Αυτό το πρόγραμμα παίρνει τα συνήθη οικιακά χημικά προϊόντα όπως σπρέι καθαρισμού, χρώματα κλπ. Και τα διαθέτει με τρόπο που διασφαλίζει το περιβάλλον μας. Η πόλη διατηρεί 10 "STOP ημέρες" το χρόνο σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την πόλη. Συνήθως, σε αυτές τις εκδηλώσεις, η πόλη θα συλλέξει αποδεκτά ηλεκτρονικά είδη.

Μπορείτε να ανακυκλώσετε ανεπιθύμητο υπολογιστή και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κρατώντας τις βλαβερές τοξίνες από το ρεύμα αποβλήτων, αφαιρώντας τα ηλεκτρονικά απόβλητα στην περιοχή απόρριψης κατοικιών στο Merrick. Επιπλέον, οι πελάτες του Τμήματος Υγιεινής του Hempstead μπορούν να φροντίζουν για ειδική παραλαβή ηλεκτρονικών αποβλήτων στην κατοικία τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υγιεινής για περισσότερες πληροφορίες.

Η πόλη του North Hempstead

Εάν κατοικείτε στην πόλη North Hempstead, μπορείτε να ανακυκλώνετε τις εγκεκριμένες ηλεκτρονικές συσκευές κάθε Κυριακή στη Βόρεια Hempstead Residential Drop-Off Διευκόλυνση, σε μια εκδήλωση STOP ή σε συμμετέχοντες ηλεκτρονικούς εμπόρους λιανικής πώλησης που μπορούν να πάρουν πίσω τις χρησιμοποιημένες συσκευές σας.

Πόλη του κόλπου Oyster

Η πόλη του Oyster Bay φιλοξενεί εκδηλώσεις STOP και ηλεκτρονικά προγράμματα συλλογής αποβλήτων σε αυτή την εκδήλωση. Σύμφωνα με την πόλη, οι κάτοικοι πρέπει να διαθέτουν τα εγκεκριμένα ηλεκτρονικά απορρίμματα τους σε αυτές τις εκδηλώσεις συλλογής.

Πόλη του Glen Cove

Τα ηλεκτρονικά απόβλητα, όπως οι τηλεοράσεις, οι υπολογιστές και οι ηλεκτρικές στήλες, πρέπει να απορριφθούν κατά τη διάρκεια της διετούς διάρκειας προγράμματος ηλεκτρονικών απορριμμάτων του Glen Cove που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Δημοσίων Έργων στην οδό Morris 100.

Το τμήμα υγιεινής δεν συλλέγει πλέον τις τηλεοράσεις. Οι τηλεοράσεις μπορούν να ανακυκλωθούν σωστά στο πρόγραμμα ηλεκτρονικών αποβλήτων της πόλης ή μπορούν να μεταφερθούν στο Τμήμα Δημοσίων Έργων την Τετάρτη από τις 7 π.μ. έως τις 3 μ.μ.