Θέλετε να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να διαρκεί περισσότερο;

Αυτό το απλό κόλπο θα κάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να διαρκέσει περισσότερο

Θυμάμαι ακόμα οικογενειακά ταξίδια για να κόψω το χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν ήμουν παιδί, και κόβοντας το φρέσκο ​​πεύκο μας παραμένει μια πολύ αγαπημένη παράδοση τώρα που έχω μια δική μου κόρη. Ένα πράγμα που δεν έχω ξαναδεί ποτέ, είναι αν υπάρχει πραγματικά ένας τρόπος για να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο να διαρκεί περισσότερο.

Ευτυχώς, μάθαμε ένα νέο τέχνασμα για το πώς να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο να διαρκεί περισσότερο όταν επισκεφθήκαμε τα αγροκτήματα Karabin, ένα αγρόκτημα χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Southington του Κοννέκτικατ.

Ο καλλιεργητής χριστουγεννιάτικων δέντρων Μιχαήλ Καραμπίν μοιράστηκε την ακόλουθη άκρη καθώς επιβιβάσαμε το τρακτέρ τραβηγμένο βαγόνι για να βγούμε πίσω από το πεδίο αφού κόψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας:

Για να κάνετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο να διαρκεί περισσότερο ...

Όταν παίρνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι σας, πρώτα, βράστε ένα γαλόνι νερού. Στη συνέχεια, διαλύστε ένα φλιτζάνι ζάχαρη στο νερό και αφήστε το μίγμα να κρυώσει. Κάντε μια φρέσκια περικοπή μισής ίντσας στη βάση του κορμού των Χριστουγέννων. Τοποθετήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ανθεκτική βάση, στη συνέχεια ρίξτε στο ζεστό νερό ζάχαρης. Συνεχίστε να προσθέτετε φρέσκο, δροσερό καθαρό νερό στο περίπτερο των δέντρων, διασφαλίζοντας πάντα ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας διαθέτει άφθονο νερό.

Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε αυτό το τέχνασμα συντήρησης δέντρου και ένα πράγμα που παρατήρησα κατά την πρώτη εβδομάδα μετά την παραλαβή του δικού μας χριστουγεννιάτικου δέντρου ήταν ότι φαινόταν να έχει διατηρήσει το μυρωδάτο μυλό του πεύκου περισσότερο από τα δέντρα που είχαμε κόψει στο παρελθόν. Η διατήρηση των βελόνων ήταν επίσης εντυπωσιακή.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει το δέντρο μας στις 4 Δεκεμβρίου: αμέσως μετά το σνακ με ζάχαρη. Μήπως αυτή η συμβουλή από έναν αγρότη της Νέας Αγγλίας κάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας διαρκεί περισσότερο; Εδώ είναι μια φωτογραφία που δείχνει πόσο υγιές και πράσινο το δέντρο μας εμφανίστηκε ακόμα τον Ιανουάριο: ένας ολόκληρος μήνας μετά το κόψουμε! Από τις 3 Ιανουαρίου, δείχνει ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας ήταν ακόμα πράσινο και πλούσιο και είχε χάσει πολύ λίγες βελόνες, ειδικά αν θεωρούσε ότι ήταν ένα τόσο μεγάλο δέντρο.