Καλύτερες τοποθεσίες του Κονέκτικατ για το Peafers Leaf

Inns και ξενοδοχεία του Κοννέκτικατ με γραφικές τοποθεσίες ή πακέτα πτώσης

Ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε ενώ απολαμβάνετε το φεστιβάλ φθινοπώρου στο Κονέκτικατ φέτος; Εδώ είναι μερικές ιδέες κατάθεση φύλλωμα φύλλωμα του Κονέκτικατ. Αυτά τα πανδοχεία, τα ξενοδοχεία και τα B & B προσφέρουν ειδικά πακέτα αποδράσεων από πτώση ή ιδανικές τοποθεσίες στη μέση ορισμένων από τα καλύτερα φύλλα του κράτους που αιχμαλωτίζουν .

Bee & Thistle Πανδοχείο
Χτισμένο το 1756, αυτό το πανδοχείο γεμάτο αντίκες και τέχνης στο Old Lyme του Κοννέκτικατ αποτελεί μια εξαιρετική βάση για να αλλάξετε τις εποχές κατά μήκος του ποταμού Κοννέκτικατ.

Το ίδιο το Chestnut Grille & Lounge του πανδοχείου είναι ένα άνετο μέρος για να επιστρέψετε για κοκτέιλ και δείπνο μετά από μια μέρα αναζήτησης φύλλων.

Best Western Storrs
Αυτό το ξενοδοχείο της αλυσίδας Mansfield Centre βρίσκεται στην "ήσυχη γωνιά" του Κοννέκτικατ και αποτελεί μια καλή επιλογή για πεζοπόρους φύλλων που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο προσφέρει εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, δωρεάν continental πρωινό, δωρεάν ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας και προσιτές τιμές (ορισμένα δωμάτια χρεώνονται κάτω από $ 120 το φθινόπωρο). Αρκετά κοντινά κρατικά πάρκα, όπως το Mansfield Hollow και το Mashamoquet Brook, κάνουν ελκυστικούς προορισμούς πεζοπορίας πτώσης. Το παλιό χωριό Sturbridge Village, ένας δημοφιλής προορισμός για ημερήσιες εκδρομές, βρίσκεται απέναντι από την κρατική γραμμή της Μασαχουσέτης στην καρδιά της περιοχής της τελευταίας πράσινης κοιλάδας .

Ο διάκονος Timothy Pratt Bed & Breakfast
Έχει αναφερθεί στο Εθνικό Ιστορικό Μητρώο, το σπίτι του 1746 του διακονίου που έγινε το πανδοχείο έχει πέντε πρόσφατα ενημερωμένα δωμάτια με τζάκια - τι ρομαντικό σκηνικό για τις διακοπές φυλλώματος σας.

Τα πρωινά τρία πρωινά σερβίρονται στην αγγλική κουζίνα κάθε πρωί και θα σας τροφοδοτήσουν για μια μέρα πεζοπορίας γύρω από το γραφικό Old Saybrook με δωρεάν ποδήλατα.

Το Griswold Inn
Αυτό το ζεστό και άνετο ιστορικό πανδοχείο στην παραλιακή πόλη Essex, Κονέκτικατ, είναι ένα από τα παλαιότερα αμερικάνικα πανδοχεία που λειτουργούν συνεχώς. έχει φιλοξενήσει επισκέπτες από το 1776.

Γνωστό για το πλούσιο πρωινό Hunt που σερβίρεται τις Κυριακές και τη νυχτερινή ζωντανή μουσική όλο το χρόνο στο Tap Room, προσφέρει επίσης 33 ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια για ταξιδιώτες που πέφτουν. Ακόμη και οικονομικά, τα standard δωμάτια έχουν αποικιακές προθέσεις, ενώ οι superior σουίτες είναι επιπλωμένες με μπουκάλες vintage νύχτας και τζάκια που λειτουργούν.

Inn στο Mystic
Με θέα στο Mystic Harbour και στο Long Island Sound, το Inn at Mystic προσφέρει γραφική θέα το φθινόπωρο και τον φρέσκο, καθαρό αέρα της θάλασσας. Εξερευνήστε τα διάσημα αξιοθέατα του Mystic , στη συνέχεια, φτιάξτε τη φρέσκια θαλασσινή και τοπική κουζίνα στο Harbour House Restaurant & Raw Bar. Τα δωμάτια είναι διαφορετικά και περιλαμβάνουν ακόμη και ιδιωτικούς θαλάμους σε ένα λόφο 1904 Colonial Revival Mansion, γι 'αυτό επιλέξτε τα καταλύματα που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας.

Rock Hall
Το Rock Hall είναι ένα ιδιωτικό κτήμα του Κοννέκτικατ, το οποίο έχει μετατραπεί σε κομψό πανδοχείο 5 υπνοδωματίων, και η πτώση είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψετε την απομονωμένη του τοποθεσία, τα τζάκια Jazz Age, τζάκια και υπέροχους κοινόχρηστους χώρους, όπως αίθουσα κινηματογράφου, αίθουσα μπιλιάρδου, και αίθουσα παιχνιδιών. Αυτό το αρχοντικό του 1912 που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Addison Mizner της φήμης του Palm Beach βρίσκεται στο γραφικό βορειοδυτικό Κοννέκτικατ, σε κοντινή απόσταση οδήγησης από πολλούς προορισμούς νότιων Νότιων Νήσων της Νότιας Αγγλίας.

Το φθινόπωρο, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και κειμήλια μήλων στον αιωνόβιο κήπο του κτήματος.

Το Water's Edge Resort & Spa
Αυτό το θέρετρο Westbrook στην ακτή του Κοννέκτικατ προσφέρει μια ποικιλία από πακέτα αποδράσεων και τη γειτνίαση με αμπελώνες, ιστορικά αξιοθέατα, καταστήματα εξαγωγής και γραφικά μέρη για να περπατήσετε μέσα από τραγανά φύλλα. Οι εποχιακές σπεσιαλιτέ σπα θα σας καταπραΰνουν κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου του έτους.

Το White Hart Inn
Βρίσκεται στο Salisbury στο δυτικό τμήμα του Κοννέκτικατ, αυτό το κλασικό πανδοχείο στο πράσινο του χωριού κάνει μια καταπληκτική αρχιτεκτονική φυλλώματος πτώσης, είτε σας ενδιαφέρει η αρχαιολογία, η πεζοπορία, η γευσιγνωσία κρασιού ή η γραφική οδήγηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το βρετανικό εμπνευσμένο φαγητό στην αίθουσα Tap. Και οι γεύσεις της Παρασκευής και Σάββατο της αγγλικής chef Annie Wayte στην τραπεζαρία είναι μια από τις τελευταίες γευστικές εμπειρίες του Κοννέκτικατ.

Winvian
Βρίσκεται στο Morris, Connecticut, στο γραφικό Litchfield Hills, Winvian είναι μια μαγευτική διαφυγή, όπου ζευγάρια μπορούν να θησαυρός μια πραγματικά αξέχαστη απόδραση φθινόπωρο. Κάθε "εξοχικό σπίτι" εδώ είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε βιώσει, αν επιλέγετε το Treehouse ψηλά μέσα στο πολύχρωμο φύλλωμα ή την αιχμηρή σουίτα ελικόπτερων. Ένα Σαββατοκύριακο στο Winvian θα σας επιστρέψει ένα εκπληκτικό ποσό, αλλά οι τιμές της εβδομάδας νύχτας - όπως τα πτώση των φύλλων - είναι λίγο πιο κάτω στη γη.

Περισσότερα καταλύματα πτώσης στη Νέα Αγγλία: Maine | Μασαχουσέτη | Νιού Χάμσαϊρ | Νέα Υόρκη Βερμόντ