Το στοιχειωμένο νεκροταφείο είναι το μεγαλύτερο Απόκριες του Κονέκτικατ

Lake Compounce στο Μπρίστολ είναι όπου οι Spooks είναι!

Το 26ο ετήσιο Haunted Graveyard επιστρέφει στο πάρκο ψυχαγωγίας Lake Compounce στο Μπρίστολ του Κοννέκτικατ για το 17ο έτος. Το αποκορύφωμα του Απόκριες κατέχει την απαίτηση να είναι η μεγαλύτερη και πιο τρομακτική εκδήλωση αποκριών της Νότιας Αγγλίας και υπάρχει αφθονία τρόμου για το 2016.

Ο Ernie Romegialli ίδρυσε το στοιχειωμένο νεκροταφείο στην αυλή του Middletown, Connecticut, πριν από 26 χρόνια. Το 1999, η εκδήλωση συγκέντρωσε 43.000 άτομα που αναζητούν τρόμο στη θέση του στο Lyman Orchards στο Middlefield του Κοννέκτικατ.

Το στοιχειωμένο νεκροταφείο μετακόμισε στη λίμνη Compounce το 2000 για να φιλοξενήσει μεγαλύτερα πλήθη. Ξεκίνησε ως ένα μέσο για να αποσπά την προσοχή της διαβητικής κόρης του από τις σκέψεις της καραμέλας. Το ετήσιο γεγονός έχει αυξήσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για την έρευνα για το διαβήτη από το 1991. Για μια ακόμη φορά, ένα μέρος των προϊόντων Haunted Graveyard θα δωρηθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς διαβήτη.

Οι φαντάσματα και τα ξωτικά που κατοικούν στο Lake Compounce, το παλαιότερο πάρκο ψυχαγωγίας της Νέας Αγγλίας, σκοπεύουν να φοβίσουν πολλούς επισκέπτες όλο τον Οκτώβριο: Το ετήσιο γεγονός αντλεί περίπου 65.000 άτομα που αναζητούν τρόμο.

Πόσο τρομακτικό είναι;

Το στοιχειωμένο νεκροταφείο βαθμολογείται PG για το "Pretty Ghoulish", και θα φοβάσαι. Το στοιχειωμένο νεκροταφείο προορίζεται μόνο για ενήλικες και γενναία μεγαλύτερα παιδιά. Παιδικές βόλτες στο πάρκο ψυχαγωγίας δεν λειτουργούν κατά τη διάρκεια της πτώσης του Haunted Graveyard.

Το στοιχειωμένο νεκροταφείο είναι ένα διήμερο έλξης 45 λεπτών, μήκους μιλίων.

Θα επισκεφθείτε σπιτικά στοιχειωμένα σπίτια και ένα νεκροταφείο, ακολουθώντας τον λαβύρινθο των τρομακτικών μονοπατιών και περπατάτε μέσα από το vortex, ένα τούνελ από περιστρεφόμενα φώτα και μυστηριώδη ομίχλη. Οι απρόσφοροι φοβισμένοι περιμένουν μέσα στο Κτήμα του Κτηνοτρόφου. Προσέξτε και για τις κακές κολοκύθες. Ο ναός των Μάγια των Ναυαγίων του Haunted Graveyard είναι γεμάτος με χρυσάφι, κοσμήματα ...

και τα σώματα των τυχοδιωκτών που τα ακολουθούσαν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα προσθέσετε στον αριθμό των πτώσεων!

Προσοχή Walking Dead Fans

Στις 15 Οκτωβρίου, η Sonequa Martin-Green, που παίζει το Sasha στο The Walking Dead , θα θέσει φωτογραφίες και θα υπογράψει αυτόγραφα για όλους τους επισκέπτες της Haunted Graveyard. Τα εισιτήρια Meet and Greet είναι επίσης διαθέσιμα για online αγορές. Ελέγξτε το ηλεκτρονικό ημερολόγιο του αξιοθέατου για άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Τι πρέπει να ξέρετε

2016 Ημερομηνίες λειτουργίας: Το στοιχειωμένο νεκροταφείο είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου έως 30 Οκτωβρίου 2016.

Times: Το στοιχειωμένο νεκροταφείο ανοίγει το σούρουπο. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η τελευταία είσοδος είναι στις 10:30 μ.μ. και τις Κυριακές η τελευταία είσοδος είναι στις 10 μ.μ. Οι πύλες του πάρκου ψυχαγωγίας ανοίγουν στις 5 μ.μ. κάθε βράδυ. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια στο στοιχειωμένο νεκροταφείο με χρονομετρημένη είσοδο, στη συνέχεια να πάνε σε βόλτες αντί να περιμένουν στη σειρά.

Τιμές εισόδου: Η εισδοχή για το στοιχειωμένο νεκροταφείο και απεριόριστες βόλτες στη λίμνη Compounce είναι $ 32,99 για ενήλικες και $ 25,99 για παιδιά κάτω των 12. Η είσοδος για το στοιχειωμένο νεκροταφείο είναι μόνο $ 25,99 για ενήλικες και $ 20,99 για παιδιά κάτω των 12. Μόνο για βόλτες, $ 25.99 για ενήλικες και $ 20.99 για παιδιά. Ένας φόρος εισόδου 10% ισχύει για όλα τα τέλη εισόδου.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online και να εκτυπωθούν στο σπίτι για εξοικονόμηση χρόνου. Ωστόσο, ισχύει τέλος επεξεργασίας $ 1,50.

Τα προεξοφλημένα σύνθετα εισιτήρια διατίθενται για ομάδες 25 ατόμων και άνω. Για ομαδικές κρατήσεις, καλέστε 860-583-3300, ext. 6906.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλέστε 860-583-3300.

Να φτάσετε στη Λίμνη Compounce

Ένας χάρτης και οι οδηγίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.