Εξωτικά ιερά άγριας φύσης στη Φλώριδα

Πού πηγαίνουν οι ελεφάντες τσίρκου να συνταξιοδοτηθούν; Πήραμε πρόσφατα μια ματιά όταν ανακοινώθηκε ότι Barnum και το Bailey Circus θα αποσύρουν τους ελέφαντες σε μια κεντρική Φλόριντα τοποθεσία. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πολλοί από εμάς ακούσαμε ότι το τσίρκο είχε τη δική του έκταση στην κομητεία Polk της Κεντρικής Φλόριντα, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο μεγάλο κοπάδι των ελεφάντων που κατοικούν στη Φλόριντα. Ένα άλλο ιερό ελέφαντα άνοιξε πριν από μερικά χρόνια - το Εθνικό Κέντρο Ελέφαντας στο Fellsmere στην ανατολική ακτή της Φλώριδας, βόρεια της παραλίας Vero.

Είναι ένα σπίτι 225 στρεμμάτων τόσο σε αφρικανικούς όσο και ασιανούς ελέφαντες. Η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη διευκόλυνση παρέχει φροντίδα για την υποστήριξη του διαπιστευμένου πληθυσμού ζωολογικών κήπων και για την ευημερία των ελεφάντων. Και οι δύο ακούγονται σαν συναρπαστικά μέρη, αλλά ούτε η εγκατάσταση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Αυτό θέτει μια άλλη ερώτηση. Υπάρχουν άλλα εξωτικά ιερά άγριας ζωής και εγκαταστάσεις αποκατάστασης στη Φλόριντα που είναι ανοιχτά στο κοινό; Η απάντηση είναι, ναι, υπάρχουν πολλά. Και, όπως αποδεικνύεται, αξίζει μια επίσκεψη.

Όσοι επιθυμούν να συνδεθούν με τη φύση και να δουν από κοντά την εξωτική άγρια ​​φύση, ίσως θελήσουν να επισκεφτούν αυτά τα ελάχιστα γνωστά "άγρια ​​μέρη" στη Φλώριδα. Αυτά τα ιερά και οι εγκαταστάσεις αποκατάστασης φιλοξενούν την άγρια ​​φύση που μπορεί ή όχι να είναι εγγενής στο κράτος. Στεγάζουν μεγάλες γάτες, όπως λιοντάρια και τίγρεις, σε ντόπια και εξωτικά πουλιά σε ερπετά, τόσο μεγάλα όσο και μικρά.

Ενώ οι εγκαταστάσεις αυτές επιτρέπουν στους επισκέπτες να χρεώνουν ένα τέλος εισόδου που είναι μερικές φορές συγκρίσιμο με τους ζωολογικούς κήπους και άλλα αξιοθέατα των ζώων.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά τα ιερά και οι εγκαταστάσεις αποκατάστασης είναι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που μόλις παίρνουν με δημόσια χρηματοδότηση, ιδιωτικές δωρεές και εισιτήρια επισκεπτών για να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητές τους. Έτσι, εάν ψάχνετε να δείτε αυτά τα άγρια ​​ζώα πιο κοντά και θέλετε να κάνετε τη διαφορά ... να εξετάσετε την επίσκεψη, τη δωρεά ή τον εθελοντισμό.

Άγρια πράγματα στην πόλη Dade

Αν έχετε ακούσει ποτέ τον Μυστήριο Πίθημα του Τάμπα Μπέι, αυτό είναι που τώρα ζει ο «Κορνήλιος». Αυτό το τουριστικό αξιοθέατο βόρεια της Τάμπα προσφέρει πολλές μοναδικές εμπειρίες, όπως κολύμπι με τίγρεις και άλλες συναντήσεις με ζώα. Η είσοδος εξαρτάται από την επιλογή περιοδείας σας, αλλά η βασική διαδρομή Jafle Safari (14,99 δολάρια για ενήλικες, 13,99 δολάρια για ηλικιωμένους και 12,99 δολάρια για παιδιά) είναι μια ξενάγηση σε ολόκληρη την εγκατάσταση όπου θα δείτε σπάνιες μεγάλες γάτες, ζέβρες, πιθήκους, καγκουρό και περισσότερο. Το τραμ θα κάνει επίσης μια στάση όπου θα μπορείτε να τροφοδοτείτε βουβάλια.

Λάβετε υπόψη ότι η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο δεν επιτρέπεται, αλλά οι φωτογραφίες της εμπειρίας σας είναι διαθέσιμες για αγορά.

Αγρια πράγματα
37237 Avenue Meridian
Dade City, FL
Ph: 352-567-9453

Ώρες: Τρίτη έως Κυριακή 8:30 π.μ. έως 5:00 μ.μ.
Είσοδος: Εξαρτάται από τις επιλογές περιοδείας. Οι κρατήσεις ενθαρρύνονται. Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω. Αγοράστε ένα ετήσιο δελτίο για απεριόριστη πρόσβαση στο Sunken Jungle Tour και Jungle Safari Ride για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς.

Big Cat Διάσωση στην Τάμπα

Αν περιμένετε να δείτε μεγάλες γάτες στο Big Cat Rescue στην Τάμπα, τότε δεν θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν λιοντάρια, τίγρεις, bobcats, cougars και πολλά άλλα στην έλξη Tampa των 200 στρεμμάτων.

Ξεκίνησε το 1992, η διάσωση λαμβάνει εγκαταλελειμμένες, παραμελημένες, κακοποιημένες και συνταξιούχες μεγάλες γάτες και έχει πάνω από 100 κατοικίες.

Μεγάλη διάσωση γάτας
12802 Εύκολη οδός
Τάμπα, Φλόριντα
Ph: 813-920-4130

Ώρες: Ανοιχτό έξι ημέρες την εβδομάδα, κλειστά Πέμπτη. Ελέγξτε το πρόγραμμα περιηγήσεων για τους χρόνους.
Είσοδος: Εξαρτάται από την ημέρα και την περιοδεία. Απαιτείται κράτηση. Ορισμένες εκδρομές περιορίζονται σε παιδιά κάτω των 10 ετών.

Κτηνιατρική Reserve της Κεντρικής Φλώριδας στο St. Cloud

Πάνω από 40 μεγάλες γάτες κινούνται 57 μίλια και θα φιλοξενούν επισκέπτες μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2015 ... δηλαδή αν ανεβάζετε αρκετά χρήματα για να ολοκληρώσετε την κατασκευή στο νέο σπίτι τους. Οι προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων έχουν μέχρι στιγμής πετύχει με πάνω από το ήμισυ του απαιτούμενου ποσού που ήδη κινείται στην κατασκευή πολύ πριν τα στάδια του σχεδιασμού, αλλά τα λιοντάρια, οι τίγρεις, οι λεοπαρδάλεις και οι κουγάδες ζητούν τη νομισματική σας βοήθεια, ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή και να μετακινηθούν το νέο τους σπίτι.

Σας προσκαλούν να έρθετε να τους δείτε μόλις εγκατασταθούν.

Κτηνιατρική Reserve της Κεντρικής Φλώριδας
500 Broussard Rd
St Cloud, FL
Ώρες και εισδοχή: Να ανακοινωθεί

Big Habitat Cat και το Ιερό της Ακτής του Κόλπου στη Σαρασότα

Οι γενιές της οικογένειας Rosaire της Αγγλίας ήταν εκπαιδευτές ζώων. Με τη μακρά ιστορία των συνδέσεων με τσίρκο, η λειτουργία ενός ιερού για μεγάλες γάτες, αρκούδες, πρωτεύοντα, εξωτικά πουλιά και χελώνες φαίνεται φυσικό. Η επίσκεψη πιθανότατα θα είναι διαφορετική εδώ από ότι σε άλλα ιερά. Οι επισκέπτες συχνά παρακολουθούν εποχιακές εκπαιδευτικές συναντήσεις καθώς η οικογένεια Rosaire συνεργάζεται με τις μεγάλες γάτες και κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου μπορείτε να δείτε πραγματικές επιδόσεις.

Μεγάλο Habitat Cat και Ιερό Ακτής του Κόλπου
7101 Palmer Boulevard
Sarasota, FL
Ph: 941-371-6377

Ώρες λειτουργίας: Ανοιχτό από Τετάρτη έως Σάββατο 12:30 έως 16:00. Οι επίδειξεις είναι στις 1:00 μ.μ. και 2 μ.μ.
Εισδοχή: $ 15 για ενήλικες και $ 7 για παιδιά. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Croc συναντά Reptile Park και κέντρο άγριας φύσης στην Τάμπα

Κροκόδειλοι, αλιγάτορες, χελώνες, χελώνες, φίδια και αμφίβια κάνουν το σπίτι τους στο Crock Encounters στην Τάμπα. Ενώ οι αυτόνομες περιηγήσεις του Σαββάτου είναι ο λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να δείτε τα τμήματα του πάρκου που έχουν «προστατευτεί από τους επισκέπτες», θα έχετε μια πιο προσεκτική εμφάνιση, διατροφικές διαδηλώσεις, ευκαιρίες φωτογραφίας και μερικές πρακτικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων με ξεναγό.

Ο Κρόκος συναντά το Reptile Park και το κέντρο άγριας φύσης
8703 Bowles Rd.
Τάμπα, Φλόριντα
Ph: 813-217-4400
Ώρες: Σάββατο 11 π.μ. έως 5:00 μ.μ. Κάθε μέρα για ξεναγήσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Είσοδος: Sneak Peek Σάββατο, $ 5 με κουπόνι. Ξεναγήσεις $ 45 ανά άτομο ή $ 99 ανά οικογένεια (μέχρι 5). Ομαδικές εκδρομές, πάρτι γενεθλίων και ιδιωτικά πάρτυ διαθέσιμα. Κρατήσεις που απαιτούνται για ξεναγήσεις.