Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για τηλεφωνήματα από την Καραϊβική

Κλήση σπίτι από την Καραϊβική μπορεί συχνά να φαίνεται σαν μια επιλογή μεταξύ του κακού και του χειρότερου, ειδικά για τους ταξιδιώτες των ΗΠΑ.

Η χρήση του τηλεφώνου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας μπορεί να κοστίσει μια μικρή περιουσία επειδή τόσο το ξενοδοχείο όσο και η τοπική εταιρία τηλεπικοινωνιών αναβαθμίζουν τις χρεώσεις ανά λεπτό για κλήσεις μεγάλων αποστάσεων και στο εξωτερικό. Η χρήση του κινητού σας τηλεφώνου από εταιρεία που βασίζεται στις ΗΠΑ, όπως η Verizon, η AT & T, η Sprint ή η T-Mobile, δεν είναι συνήθως μια καλή επιλογή.

Επειδή οι ΗΠΑ λειτουργούν με διαφορετικό πρότυπο κυψελοειδούς τηλεφώνου από ό, τι ο υπόλοιπος κόσμος, το τυπικό κινητό σας τηλέφωνο από το σπίτι δεν θα λειτουργήσει στους περισσότερους προορισμούς της Καραϊβικής . Η εξαίρεση είναι τα τηλέφωνα που είναι συμβατά με το διεθνές πρότυπο GSM - επίσης κοινώς αποκαλούμενα "tri-band" ή "quad-band" τηλέφωνα (τα Apple / AT & T iPhone και Verizon / Blackberry Storm είναι παραδείγματα) ($ 1- $ 4 ανά λεπτό δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο) εκτός και αν εγγραφείτε εκ των προτέρων για ένα προεξοφλημένο διεθνές τηλεφωνικό πρόγραμμα (που διατίθεται από εταιρείες όπως η AT & T και η Verizon με μηνιαία αμοιβή, το Global Travel Program της Verizon είναι ένα παράδειγμα).

Σκεφτείτε ότι η αποστολή μηνυμάτων είναι φθηνότερη επιλογή; Σκεφτείτε και πάλι: οι εταιρίες τηλεφωνίας χρεώνουν υψηλότερα τέλη για τη διεθνή αποστολή μηνυμάτων και το κόστος μετάδοσης δεδομένων μπορεί επίσης να είναι υπερβολικό. Στην πραγματικότητα, πολλοί ταξιδιώτες παγκοσμίως έχουν ιστορίες τρόμου για να πάρουν τεράστιους λογαριασμούς τηλεφώνου επειδή συνέχισαν να στέλνουν μηνύματα και να κατεβάζουν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, πιστεύοντας ότι αυτές οι δραστηριότητες ήταν ελεύθερες στο οικιακό τηλεφωνικό τους σχέδιο ή το κόστος μόνο λίγα σεντ το καθένα - λάθος!

Τα καλά νέα είναι ότι έχετε λίγες αξιοπρεπείς εναλλακτικές λύσεις για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους, την οικογένεια και το γραφείο ενώ ταξιδεύετε στα νησιά. Αυτά περιλαμβάνουν: