Οι νόμοι DUI και DWI της Φλόριντα

Ο νόμος της Φλόριντα επιβάλλει αυστηρές ποινές σε όσους καταδικάζονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών (γνωστή και ως "οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος"). Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τις ιδιαιτερότητες του νόμου DWI της Φλόριντα, συμπεριλαμβανομένου του τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας διακοπής κυκλοφορίας DUI, τι μπορείτε να περιμένετε εάν συλληφθείτε για DUI και τις ποινές εάν καταδικαστείτε.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η σελίδα προορίζεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρείται νομική συμβουλή.

Το DWI είναι ένα σοβαρό έγκλημα.

Η διακοπή της κυκλοφορίας DUI

Αν ένας αξιωματικός του νόμου της Φλώριδας υποπτεύεται ότι οδηγείτε υπό την επήρεια αλκοόλ, θα σας τραβήξει. Ο αξιωματικός πιθανότατα θα ξεκινήσει με τη διεξαγωγή μιας δοκιμής πεπρωδιού. Αυτή είναι η δοκιμή που έχετε δει αμέτρητα φορές στην τηλεόραση. Ο αξιωματικός θα παρατηρήσει τα μάτια σας για σημάδια χρήσης αλκοόλ, θα σας ζητήσει να εκτελέσετε απλές δοκιμασίες ψυχικής οξύτητας και να εκτελέσετε σωματικές εργασίες που απαιτούν συντονισμό που να αποδεικνύει εύκολα τα σημάδια της μεθυστικής λειτουργίας. Εάν αποτύχετε αυτό το τεστ, μπορεί να σας ζητηθεί να υποβάλετε μια εξέταση αναπνευστήρα και / ή μια εξέταση αλκοόλ ή αίματος.

Οι κάτοχοι αδειών οδήγησης πρέπει να συμφωνούν να υποβάλλονται σε εξετάσεις αίματος, αναπνοής και ούρων. Εάν αρνηθείτε να συμμορφωθείτε, η άδεια οδήγησης σας θα ανασταλεί για ένα έτος. Αν αρνηθείτε να συμμορφωθείτε για δεύτερη φορά στη ζωή σας, θα λάβετε μια αναστολή 18 μηνών και μπορεί να χρεωθείτε με αμέλεια.

Επιπλέον, η αστυνομία μπορεί να τραβήξει βίαια αίμα εάν το ατύχημα συνεπάγεται σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.

Συλλήψεις DUI

Αν υπάρχουν αποδείξεις ότι είστε μεθυσμένοι, θα συλληφθείτε και θα κατηγορηθείτε για την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Για προφανείς λόγους, δεν θα επιτρέπεται να οδηγείτε και το αυτοκίνητό σας θα κατακρατείται.

Θα πρέπει να ζητήσετε αμέσως να μιλήσετε με έναν πληρεξούσιο. Δεν θα κυκλοφορήσετε μέχρι να ικανοποιήσετε όλα αυτά τα κριτήρια:

Ποινές DUI, πρόστιμα και χρόνος φυλακών

Αν είστε καταδικασμένοι για DUI, η ποινή σας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις περιστάσεις της υπόθεσής σας και τον δικαστή που κάνει την περίπτωσή σας. Οι μέγιστες κυρώσεις ποικίλλουν επίσης ανάλογα με το παρελθόν σας ιστορικό:

Σε όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο για νομικές συμβουλές. Και να θυμάστε ότι η κατανάλωση αλκοόλ και η οδήγηση είναι έγκλημα. Ενώ αυτές οι πληροφορίες μπορεί να σας βοηθήσουν σε περίπτωση που είστε κατηγορημένοι, δεν πρέπει ποτέ να πίνετε και να οδηγείτε.