Τι ξενοδοχείο έχει την καλύτερη θέα στο Ντένβερ;

Τα καταπράσινα βουνά και οι απόψεις του αστικού τοπίου καθιστούν το νέο Hyatt Place αγαπημένο

Πρόκειται για ένα πρώην γκαράζ - και για τα απόβλητα που υπήρχαν.

Σήμερα, είναι το site ενός από τα νεότερα ξενοδοχεία στο κέντρο του Ντένβερ, το Hyatt Place Denver Downtown, το οποίο άνοιξε το 2016.

Αληθεύει ότι εξακολουθεί να υπάρχει πλεόνασμα νέων ξενοδοχείων που εμφανίζονται στην περιοχή του Ντένβερ (και αυτό ταιριάζει με τη ζήτηση για ταξίδια), αλλά το Hyatt Place ξεχωρίζει για μερικούς αξιοσημείωτους λόγους.

Πρώτα απ 'όλα, πιστεύουμε ότι προσφέρει τις καλύτερες απόψεις στο Ντένβερ.

Η καλύτερη θέα στο κρεβάτι. Όπως και μέσα, μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να παρακολουθήσετε τον ήλιο που βρίσκεται πίσω από τις κορυφές του Rocky Mountain.

Τα δωμάτια στο μοντέρνο και κομψά διακοσμημένο Hyatt Place διαθέτουν τουλάχιστον ένα υπερμεγέθη παράθυρο που βλέπει σε μια ανεμπόδιστη θέα στα βουνά της Μπροστινής Περιοχής. Πώς μπορεί να υπάρχει μια τόσο καθαρή θέα ακριβώς στο κέντρο της πόλης κάνει αυτό το ξενοδοχείο φαίνεται μαγικό, αλλά είναι τοποθετημένο ακριβώς δεξιά για να προσγειωθεί το σουτ.

Από κάποια δωμάτια στα άκρα με παράθυρα από τις δύο πλευρές, μπορείτε επίσης να πάρετε μια θέα στο αστικό τοπίο. Και πάλι, αυτό μπορεί να είναι η καλύτερη οριζόντια θέα στο Ντένβερ, επειδή το Hyatt Place βρίσκεται ακριβώς στην άκρη των Pavilions στο 16th Street Mall, στη γωνία του 15ου και του Glenarm. Είναι μόλις δύο τετράγωνα από το Συνεδριακό Κέντρο του Κολοράντο, το κέντρο για μερικές από τις πιο συναρπαστικές συμβάσεις και συγκεντρώσεις του Κολοράντο (συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς Comic-Con κάθε καλοκαίρι).

Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν μόλις μερικά βήματα σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και ψυχαγωγία του Ντένβερ ή να τραβήξουν ένα ποδήλατο με ποδήλατο, άμαξα ή δωρεάν τραμ για να εξερευνήσουν την ευρύτερη περίμετρο του κέντρου.

Ένας σταθμός B-cycle (ένα μερίδιο ποδηλάτου) βρίσκεται κοντά. Να πάρει γύρω είναι ένα cinch.

Μέσα στο Hyatt Place

Από τη στιγμή που περνάτε από τις μπροστινές πόρτες του Hyatt Place, αισθάνεστε διαφορετικά. Πρώτον, υπάρχουν δύο check-ins με ελαφρώς διαφορετικούς τόνους, ένα πιο εξελιγμένο και επαγγελματικό και το άλλο funkier, διακοσμημένο με πολύχρωμα σχοινιά αναρρίχησης σε μια δημιουργική εγκατάσταση τέχνης.

Μιλήστε για την τέχνη του Κολοράντο.

Τα πολυάριθμα γραφεία υποδοχής είναι επειδή το κτίριο είναι επίσης το σπίτι για το cozier Hyatt House, το οποίο είναι ιδανικό για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας ή για τους επισκέπτες που θέλουν τη δική τους κουζίνα και τραπεζαρία. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα εδώ. Στην πραγματικότητα, αυτή η ιδιότητα είναι ένα από τα πρώτα τέτοια Hyatt combos κάτω από την ίδια στέγη. Συνδυασμένο, αυτό το ξενοδοχείο 361 δωματίων είναι ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα στο κέντρο της πόλης, ωστόσο οι γοητευτικές λεπτομέρειες, η διάταξη και η φιλική εξυπηρέτηση τον κάνουν να αισθάνεται μικρότερη και ζεστή.

Οι ταξιδιώτες επιχειρηματίες θα είναι ενθουσιασμένοι που έχουν ένα ευρύχωρο χώρο εργασίας που βρίσκεται ακριβώς στο λόμπι, δεν είναι κρυμμένο σε κάποιο σκοτεινό, μικρό δωμάτιο δίπλα. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα και για τους επαγγελματίες. μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα από το δωμάτιό σας στο σταθμό εργασίας στον κεντρικό όροφο. Προγραμματίζοντας μια συνάντηση; Το κτίριο διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων 4.800 τετραγωνικών ποδών. Ο σχεδιασμός αυτού του ακινήτου είναι σύγχρονος και στρατηγικός.

Εκτός από τη θέα, όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστούς χώρους ύπνου και καθιστικά με καναπέ-κρεβάτι. Ως μπόνους, παίρνετε δωρεάν valet όταν μένετε εδώ, μια πολύτιμη προσφορά για μια τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, όπου μπορεί να είναι δύσκολο να έρθει η στάθμευση.

Η ατμόσφαιρα Hyatt


Η διακόσμηση στο Hyatt Place είναι άνετη. Αισθάνεται περισσότερο σαν ένα σπίτι ενός φίλου παρά ένα ξενοδοχείο.

Ένας κομψός, εκλεπτυσμένος και καλλιτεχνικός φίλος. Χαλαρώστε σε δερμάτινους καναπέδες με χνουδωτά μαξιλάρια κοντά στο τζάκι και κοιτάξτε την εγκατάσταση τέχνης snowboard από έναν τοπικό καλλιτέχνη. Οι ξύλινες προεκτάσεις είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα δέντρα που σκοτώθηκαν από σκαθάρια, φέρνοντας το Colorado σε εξωτερικούς χώρους μέσα και παρέχοντας ένα ορεινό συναίσθημα στην καρδιά του Ντένβερ. Έτσι, όχι μόνο ο χώρος είναι κομψός, αλλά ενσωματώνει μια βαθύτερη σημασία και επαναπροσδιορίζει τα υλικά με δημιουργικούς τρόπους.

Παρόλο που το Hyatt Place δεν διαθέτει επίσημο εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου, διαθέτει κουζίνα που μπορεί να ετοιμάσει φαγητό 24 ώρες το 24ωρο, διασκορπισμένα τραπέζια κοντά στο μακρύ μπαρ και εξαιρετικό δωρεάν πρωινό, με ομελέτες παραγγελίας , φρέσκο ​​χυμό, σαλάτες, φρούτα και άλλα. Και ούτως ή άλλως, είστε σε κοντινή απόσταση από την 16η οδό. Μπορείτε να βγείτε έξω για δείπνο, αλλά δεν πρέπει να περπατήσετε μακριά.