Πράγματα που πρέπει να κάνετε με τα παιδιά στο νησί Catalina

Δραστηριότητες διασκέδασης για όλη την οικογένεια στο νησί Santa Catalina στην Καλιφόρνια

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται το νησί Catalina, μόλις μια ώρα μακριά από την ακτή Long Beach και το Λος Άντζελες από το πλοίο Catalina Express, ως μια ωραία ρομαντική απόδραση από την πόλη - και είναι. Η πρωτεύουσα του νησιού, Avalon, είναι επίσης ένα διασκεδαστικό μέρος για να πάρετε τα παιδιά για ένα διάλειμμα περιπέτειας, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με λίγη περιποίηση.

Όχι πολύ καιρό πριν, η σφραγίδα της σκηνής και της ψυγείου σας θα ήταν η καλύτερη επιλογή για οικογένειες που δεν ήθελαν να μείνουν σε ένα B & B, και αυτό είναι ακόμα μια πιθανότητα, με αρκετούς χώρους κατασκήνωσης διαθέσιμοι μέσα και έξω από την πόλη. Ωστόσο, οι νεώτερες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, όπως το Holiday Inn, προσφέρουν οικογενειακά δωμάτια με κουκέτες και μια πισίνα, καθώς και μια ποικιλία από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα στο Avalon, οπότε δεν χρειάζεται να τα τραβάτε εκτός αν θέλετε.

Ο αριθμός των δραστηριοτήτων που προσφέρονται στο νησί έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά στο νησί Catalina.