Οδηγός επισκεπτών του ζωολογικού κήπου της Σαγκάης

Ο ζωολογικός κήπος της Σαγκάης είναι ένας πολύ καλός ζωολογικός κήπος για να επισκεφθείτε την οικογένειά σας, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά. Εάν ανησυχείτε ότι τα παιδιά σας τραυματίζονται από τη θεραπεία των ζώων ή την κατάσταση των περιβλημάτων τους (ανησυχία πολλών επισκεπτών του ζωολογικού κήπου), μην είστε. Ο ζωολογικός κήπος της Σαγκάης είναι ένα αξιοπρεπές μέρος με μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις για να διασκεδάσετε και να παίξετε και πολλά για τα παιδιά να κάνουν και να δουν. Κάνει πραγματικά μια μεγάλη μέρα έξω!

Πληροφορίες επισκεπτών

Όνομα στα κινέζικα:上海 动物园
Χρέωση εισόδου: 40μμ - ενήλικες / λιγότερο για φοιτητές και δωρεάν για παιδιά κάτω των 1,3μ
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 6:30 π.μ.
Διεύθυνση: 2381 Hongqiao Road κοντά στην οδό Hami | 红桥 路 2381 号
Μετρό: Σταθμός Ζωολογικού Πάρκου Σανγκάη (上海 动物园), Γραμμή 10

Εγκαταστάσεις

Αναπηρική καρέκλα / καροτσάκι;

Ναι πολύ. Υπάρχουν χώροι, όπως το Reptile House, όπου δεν υπάρχουν ανελκυστήρες. Θα συνιστούσαμε στους αναπήρους να δώσουν στο Reptile House ένα χάσιμο. Τα καροτσάκια θα πρέπει να μεταφέρονται προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Διαφορετικά, για τη συντριπτική πλειοψηφία του πάρκου, τα μονοπάτια είναι φαρδιά και ομαλά και πολύ εύκολο να χειριστούν οτιδήποτε έχει τροχούς.

Ζώα και Πουλιά

Ο ζωολογικός κήπος της Σαγκάης φιλοξενεί τεράστια ποσότητα ζώων και πτηνών. Μερικά από τα αγαπημένα μας εκθέματα είναι τα φλαμίνγκο, οι καμηλοπάρδαλες (που έρχονται πολύ κοντά στο φράγμα επειδή είναι συνηθισμένοι να τρέφονται από τους επισκέπτες), τους ελέφαντες, τους πανδούς και τις τίγρεις.

Υπάρχουν διάφοροι πίθηκοι και πιθήκους. Το εσωτερικό περίβλημα της γορίλας επιτρέπει την κοντινή θέαση (έχουν επίσης μεγάλο εξωτερικό περίβλημα) όπως και ο εσωτερικός χώρος του χιμπατζή.

Οι ώρες τροφοδοσίας είναι στις 10 π.μ. και στις 3 το βράδυ, οπότε αν βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή, ίσως μπορείτε να δείτε μερικές ενδιαφέρουσες ενέργειες.

Τι να περιμένετε στο ζωολογικό κήπο της Σαγκάης

Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα στο ζωολογικό κήπο που θα μπορούσε να εκπλήξει ή να αναστατώσει έναν επισκέπτη στο ζωολογικό κήπο της Σαγκάης. Η πρώτη είναι η κατάσταση μερικών από τα περιβλήματα, ειδικά των εσωτερικών χώρων. Ενώ τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ, υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Ήμασταν έκπληκτοι που βλέπαμε ένα γιγαντιαίο Panda να κάθεται πολύ ευτυχώς χνούδι σε ένα σωρό από μπαμπού σε ένα dank, γκρίζο σκυρόδεμα κυττάρων με το χρώμα ξεφλούδισμα μακριά. Δεδομένου ότι η Panda είναι μία από τις μεγαλύτερες κλήσεις προς το ζωολογικό κήπο, θα πίστευε κανείς ότι θα φροντίζονταν καλύτερα για το περίβλημα του. Σαγκάη ζωολογικό κήπο. Η πρώτη είναι η κατάσταση μερικών από τα περιβλήματα, ειδικά των εσωτερικών χώρων. Ενώ τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ, υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Ήμασταν έκπληκτοι που βλέπαμε ένα γιγαντιαίο Panda να κάθεται πολύ ευτυχώς χνούδι σε ένα σωρό από μπαμπού σε ένα dank, γκρίζο σκυρόδεμα κυττάρων με το χρώμα ξεφλούδισμα μακριά. Δεδομένου ότι η Panda είναι μία από τις μεγαλύτερες κλήσεις προς το ζωολογικό κήπο, θα πίστευε κανείς ότι θα φροντίζονταν καλύτερα για το περίβλημα του.

Το δεύτερο αναστατωμένο πράγμα θα είναι η διατροφή και η γενική ταλαιπωρία των ζώων από τους επισκέπτες. Θα εκπλαγείτε να δείτε τους ντόπιους επισκέπτες που ψάχνουν όλα τα είδη των τροφίμων στα ζώα. Οι επισκέπτες που προσπαθούν να τραβήξουν καλές φωτογραφίες ζώων θα χτυπήσουν στο ποτήρι και θα φωνάξουν στα ζώα. Ενώ τα μηνύματα δημοσιεύονται στα κινέζικα συμβουλεύει ενάντια σε αυτή την πρακτική, αγνοείται εντελώς. Το περίφραγμα καμηλοπάρδαλης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τους επισκέπτες που ρίχνουν φαγητό πάνω από το φράχτη. Για κάποιο λόγο, το προσωπικό του πάρκου φαίνεται να αγνοεί αυτή τη συμπεριφορά.

Εκτός από αυτά τα δύο πράγματα, πιστεύουμε ότι θα είστε γενικά ευχαριστημένοι με την επίσκεψή σας στο ζωολογικό κήπο όπως και τα παιδιά που είναι μαζί σας. Είναι ένα ωραίο μέρος για να περάσετε την ημέρα σε εξωτερικούς χώρους και θα πάρετε πολλές ασκήσεις επειδή ο ζωολογικός κήπος είναι αρκετά μεγάλος.