Διασκέδαση επιβίωσης της Disney World

Το Spring Break είναι μία από τις πιο δραστήριες στιγμές για να επισκεφθείτε την Disney World, αλλά προετοιμασία εκ των προτέρων μπορεί να κάνει τη διασκέδαση ταξίδι για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Το Spring Break είναι παραδοσιακά ακριβώς γύρω από την εβδομάδα του Πάσχα, οπότε διαβάστε μερικές συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με την επίσκεψη στη Disney World τον Μάρτιο για να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε από το πλήθος και τον καιρό.

Διακοπές της Παγκόσμιας Άμυνας της Disney:

Μείνετε σε Disney Resort. Το λεωφορείο, η μονοεροστρόβιλος και η μεταφορά με πλοίο είναι δωρεάν , οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την καταπολέμηση ενός πάρκου ή για την πεζοπορία στην είσοδο του θεματικού πάρκου στη ζέστη.

Περάστε το "πάρκο της ημέρας". Ενώ οι Extra Magic Hours είναι χρήσιμες σχεδόν κάθε άλλη χρονική στιγμή του έτους, αποφύγετε την "Extra Day Magic Hours" κατά τη διάρκεια της Άνοιξης. Αυτό το πάρκο θα είναι εξαιρετικά γεμάτο όλη μέρα - που σημαίνει λιγότερους επισκέπτες στα άλλα θεματικά πάρκα.

Περάστε την αναπήδηση του πάρκου. Η μετάβαση από το πάρκο στο πάρκο σημαίνει ότι θα περάσετε πολύ χρόνο στο σύστημα μεταφοράς της Disney. Όλα τα θεματικά πάρκα της Disney World είναι γεμάτα αυτή τη φορά του χρόνου, ώστε να μην επωφεληθείτε πραγματικά από τη μετάβαση στα μέσα της ημέρας. Θα εξοικονομήσετε χρήματα σε κάθε εισιτήριο παρακάμπτοντας την επιλογή του hop hopper.

Πηγαίνετε στα πάρκα νερού νωρίς. Αν δεν απολαμβάνετε να περιμένετε στη σειρά για δύο ώρες για να κάνετε μια βουτιά στο Shark Reef , φτάστε στη Λιμνοθάλασσα Typhoon όταν ανοίξει.

Φέρτε νερό και σνακ . Όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα (θα ξοδέψετε τουλάχιστον 2,50 δολάρια ανά μπουκάλι νερό στα θεματικά πάρκα της Disney World), αλλά δεν θα χρειαστεί να χάνετε χρόνο στη σειρά.

Χρησιμοποιήστε το FastPass +. Το FastPass + είναι το εισιτήριό σας προς τα εμπρός της γραμμής - κυριολεκτικά. Κάντε τη φιλελεύθερη χρήση του συστήματος FastPass + και θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις καλύτερες βόλτες της Disney World. Έχοντας ένα Fastpass σημαίνει να περιμένετε 5 λεπτά για να οδηγήσετε το Mountain Splash αντί για μία ώρα και 5 λεπτά.

Κάντε κρατήσεις για φαγητό: Είστε σε θέση να κάνετε κρατήσεις για φαγητό μέχρι και 90 ημέρες εκ των προτέρων, οπότε προγραμματίζετε τα τραπεζικά σας σχέδια όσο πιο νωρίς μπορείτε.

Κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής δεν θα είστε σε θέση να εξασφαλίσετε ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο της Disney World χωρίς κράτηση.

Επιλέξτε αποτελεσματικά σημεία εξυπηρέτησης μετρητών: Επιλέξτε μεγάλα, καλά οργανωμένα εστιατόρια και δεν θα περιμένετε τόσο πολύ. Τα καλύτερα στοιχήματα για γρήγορη εξυπηρέτηση περιλαμβάνουν το Sunshine Seasons Food Count στο Land Pavilion στο Epcot, τον Commissary ABC στα Studios Hollywood της Disney ή στο Restaurantosaurus στο Animal Kingdom της Disney.

Πιάσε μια θέση νωρίς: Πάρτε τη θέση σας νωρίς για Fantasmic !, οι παρελάσεις ή οποιοδήποτε από τα πυροτεχνήματα του Disney World δείχνει. Δεν θα μπορέσετε να κερδίσετε ένα καλό σημείο την τελευταία στιγμή και θα χάσετε όλη τη διασκέδαση.