Καλύτερα μέρη για διακοπές τον Νοέμβριο / Δεκέμβριο

Πότε να Πηγαίνετε

<Σεπτέμβριος / Οκτώβριος Διακοπές | Ιαν / Φεβ Διακοπές>

Αναρωτιέστε πού να πάτε για την καλύτερη εμπειρία διακοπών τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο ; Δεδομένου ότι πρόκειται για μια δύσκολη εποχή του χρόνου για τους ταξιδιώτες, καλό είναι να είστε καλά ενημερωμένοι για τον καιρό και άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το ταξίδι σας.

Τα καλά νέα...

Η εποχή του τυφώνα τελειώνει επίσημα στις 30 Νοεμβρίου, επομένως είναι ασφαλές να επισκεφτεί κανείς ξανά την Καραϊβική . Υπάρχουν καλά νέα για τους σκιέρ, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου ημισφαιρίου κατευθύνεται προς το χειμώνα καθώς η χρονιά έρχεται σε μια στενή και οι ορεινές περιοχές γίνονται κατεργασμένες με το χιόνι.

Τα ζευγάρια που προτιμούν μια ζεστή ατμόσφαιρα διακοπές το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο θα πρέπει να ταξιδεύουν νότια για να συναντήσουν θερμοκρασίες balmier - και οι τιμές ξεκινούν ανηφόρα ανόδου προς την υψηλή περίοδο.

Τα κακά νέα ...

Στις ΗΠΑ, οι δύο τελευταίες εβδομάδες το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο είναι περίοδοι ταξιδιού αιχμής λόγω των διακοπών των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων . Εάν μπορείτε να κανονίσετε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου ή του Δεκεμβρίου, αυτές είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για να βρείτε αυτό που θέλετε είναι διαθέσιμο.

Αν είστε αποφασισμένοι να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια των περιόδων διακοπών, ωστόσο, κάντε κράτηση των πτήσεων διακοπών, των ξενοδοχείων και της κρουαζιέρας πολύ νωρίτερα. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε το ταξίδι κατά τα Σαββατοκύριακα, τις ημέρες πριν ή μετά τις αργίες και αργά την ημέρα. τότε δεν είναι μόνο γεμάτο στα αεροδρόμια, αλλά οι βόρειες καταιγίδες μπορούν να προκαλέσουν όλεθρο και να δημιουργήσουν καθυστερήσεις στον καιρό που διασχίζουν το σύστημα.

Συμβουλές:

ΗΠΑ

Όσο πιο πολύ πηγαίνετε νότια ή προς την έρημο, τόσο πιο θερμό θα είναι.

Αυτό κάνει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο την πρώτη μέρα για επισκέψεις στη Φλόριντα και την Αριζόνα. Και εκτός από την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, όταν οι τιμές κορυφώνονται όσο πιο κοντά φτάνετε στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Λας Βέγκας είναι ένας διασκεδαστικός προορισμός.

ΤΡΟΠΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Για τον ήλιο, τη ζεστασιά και τις υπέροχες παραλίες, κοιτάξτε νότια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΑΚΙ

Είτε είστε μαύροι-διαμαντένιοι σκιέρ, αρχάριοι λόφοι ή απλά οι γνωστοί καυτές σοκολάτες, που περιβάλλεται από βουνά με χιονισμένα χιονιά σε ένα χιονοδρομικό κέντρο τους τελευταίους δύο μήνες του έτους μπορεί να είναι απίστευτα ρομαντικό.

Οι σκιέρ συμβουλεύονται να κάνουν έγκαιρες κρατήσεις σε θέρετρα δυτικά στο Κολοράντο και τη Γιούτα. Οι τοποθεσίες που προσφέρουν ορεινές συγκινήσεις καθώς και η μεγάλη ποικιλία από διασκέδαση après-ski περιλαμβάνουν:

Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι επίσης η πρώτη μέρα για τους σκιέρ στο Βερμόντ, το Νιού Χάμσαϊρ και το Μέιν. Και εξετάστε τα βουνά του Καναδά, που εκτείνεται από το Mont Tremblant στα ανατολικά μέχρι το Whistler στα δυτικά. Σημειώστε ότι οι Καναδοί γιορτάζουν την ημέρα των Ευχαριστιών τους πριν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που κάνει το γείτονές μας προς τα βόρεια ένα ιδιαίτερα καλό μέρος για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών.

ΝΟΤΙΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ

Σίγουρα πράγματα

Χτυπάμε τα πλήθη

Δεν είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε

Για τους λάτρεις του ψυχρού καιρού

Σχεδιάστε μια απόδραση επετείου ... Νοέμβριος Δεκέμβριος

Μάθετε περισσότερα για τα ταξίδια κατά τους πολύ δημοφιλείς μήνες.

Ελέγξτε άλλο μήνα διακοπών

Ξέρτε πού να πάτε όταν οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία είναι λιγότερο γεμάτοι από αυτή τη χρονική περίοδο.