Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στο Λος Άντζελες

Εάν είστε ένα σκληρό foodie, τότε ολόκληρο το ταξίδι σας στο Λος Άντζελες μπορεί να βασίζεται σε μερικά συγκεκριμένα εστιατόρια που έχετε κατά νου, και για αυτά, πιθανότατα θέλετε να κάνετε κρατήσεις πριν φύγετε από το σπίτι σας. Το Opentable.com είναι μια καλή πηγή για την έρευνα των εστιατορίων και την κράτηση. Για τους υπόλοιπους, όπου τρώτε θα είναι περισσότερο μια συνάρτηση από τα αξιοθέατα που επισκέπτεστε και όπου μένετε.



Εκτός από το OpenTable, το Yelp.com και η εφαρμογή για κινητά είναι οι καλύτεροι φίλοι μου όταν ψάχνω για κάποιο μέρος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και έχει αξιολογηθεί από τους κανονικούς ανθρώπους. Ως μπόνους, η εφαρμογή για κινητά μου λέει τι είναι κοντά στο ξενοδοχείο που είναι ανοιχτό αυτήν τη στιγμή και υπάρχουν μερικές φορές εκπτώσεις για check-in.

Εάν είστε ταξιδιώτης, ίσως θελήσετε να συγκρίνετε κριτικές για το TripAdvisor. Οι ταξιδιώτες φαίνεται να είναι πιο ευχαριστημένοι από ορισμένα εστιατόρια από τους ντόπιους, ίσως επειδή έχουν διαφορετικές προσδοκίες.

Εδώ είναι μερικές συνδέσεις με άλλους πόρους για την έρευνα των πιο trendy εστιατόρια:
Εβδομαδιαίο Εστιατόριο LA
Εβδομαδιαίο τμήμα εστιατορίου OC
Τμήμα Τροφίμων LA Times

Αυτοκόλλητο

Εάν δεν είστε από άλλη μεγάλη πόλη, ίσως διαπιστώσετε ότι οι τιμές στο Λος Άντζελες είναι σημαντικά υψηλότερες από ό, τι συνηθίζετε, ειδικά σε γνωστά εστιατόρια. Είναι ακόμα δυνατό να βρείτε μέρη όπου μπορείτε να πάρετε μια εισβολή και ένα ποτό για μεσημεριανό γεύμα για κάτω από $ 10 και δείπνο για κάτω από $ 20, αλλά μπορείτε επίσης εύκολα να δαπανήσει $ 100 ανά άτομο ή περισσότερο, για δείπνο.

Τα ποτά μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά ακριβά, ειδικά σε κλαμπ. Εάν είστε συνηθισμένοι σε μια μπύρα $ 3 και ένα $ 6 μαρτίνι, η μπύρα $ 8 και τα $ 16 μαρτίνι μπορεί να έρθουν σαν μια μικρή έκπληξη. Αν λοιπόν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, φροντίστε να ελέγξετε το μενού ή να ρωτήσετε πόσοι θα σας ζητήσουν.

Τι πρέπει να πω για τα εστιατόρια στο Λος Άντζελες

Δεν κάνω ανασκόπηση πολλών εστιατορίων για τον εαυτό μου, επειδή είμαι ένας επιλεκτικός τρώγων (ομολογώ όλα τα φαγητά μου εδώ), αλλά εδώ είναι ο σύνδεσμος για τις Κριτικές εστιατορίων μου στο Los Angeles Travel.

Αν θέλετε να δείτε κάποια πραγματικά εστιατόρια ορόσημο, έχω συντάξει μια λίστα με τα πιο ιστορικά και εικονικά εστιατόρια του Λος Άντζελες .

Για ειδικές περιπτώσεις, έχω καταρτίσει μια λίστα με τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του Λος Άντζελες με θέα και τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στην Orange County.

Εάν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, ελέγξτε τη λίστα μου με τα φτηνά Eats στο Λος Άντζελες . Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα προσπαθώ μερικά από αυτά τα προγράμματα τραπεζαρία έκπτωση στο Λος Άντζελες .

Εάν θέλετε να τρώτε σαν τοπικό, ίσως να θέλετε να είστε επιφυλακτικοί για μερικά από τα Top Gourmet Food Trucks tweeting την επόμενη θέση τους γύρω από το Λος Άντζελες.

Εάν θέλετε να πάρετε την κουζίνα σας στο Λος Άντζελες σε άλλο επίπεδο, μπορείτε να εγγραφείτε για να πάρετε μια μαθήματα μαγειρικής από έναν τοπικό σεφ.

Αν θέλετε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας γύρω από ένα από τα γεγονότα της LA, δείτε τα Top Food and Drink Festivals του LA ή σχεδιάστε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των DineLA και άλλων Εβδομάδων Εστιατορίων. Αν είστε ειδικά σε εθνοτική τροφή, ελέγξτε τα Ethnic Festivals στο Λος Άντζελες .