Τα καλύτερα μέρη για διακοπές τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο

Πότε να πάτε πότε το χειμώνα

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι πιο κρύοι μήνες σε πολλές τοποθεσίες. Ευτυχώς, θα πάτε σε ένα καυτό μήνα του μέλιτος ή σε ρομαντικές διακοπές όταν ένα μεγάλο μέρος του βόρειου ημισφαιρίου τρέμει - και έχετε κάποιες απολαυστικές επιλογές για να κάνετε πριν να συσκευάσετε τις τσάντες σας.

Οι καλύτερες και πιο δημοφιλείς επιλογές χειμερινών διακοπών στην αρχή του νέου έτους είναι α) η κατεύθυνση του νότου σε θερμότερα κλίματα (είναι η υψηλή σεζόν στην Καραϊβική και το καλοκαίρι νότια του Ισημερινού) ή β) η απόλαυση στο κρύο στις πόλεις του σκι , , και τα μέρη που κάνουν ένα μέσο φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα.

Σίγουρα συζητήστε προηγουμένως αν ένα σενάριο παραλία είναι η ιδέα σας για τον ουρανό τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο -ή μια δραστήρια διακοπές στο χιόνι σας δίνει μια βιασύνη. (Αν δεν έχετε απεριόριστο χρόνο ή χρήματα, θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ του ενός ή του άλλου.) Εάν αποφασίσετε για την πρώτη, θεωρήστε την παραμονή σας σε ένα επιπλέον ρομαντικό μπανγκαλόου πάνω από το νερό .

Προσφορές Sweetheart το χειμώνα

Τα ρομαντικά ζευγάρια που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τον μήνα Φεβρουάριο είναι ιδιαίτερα τυχεροί γιατί τα ξενοδοχεία δημιουργούν ειδικά πακέτα ειδυλλιακής ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου κάθε χρόνο που αναδύουν το κόκκινο χαλί για εραστές.

Φανταστείτε σαμπάνια, φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα και ένα κρεβάτι από τριαντάφυλλα που περιμένουν την άφιξή σας. Ορισμένα ξενοδοχεία και θέρετρα προσφέρουν επίσης ζευγάρια ένα ειδικό δείπνο (προτιμάται το κερί) και υπηρεσίες spa για δύο άτομα. Ακόμα και να έχετε ένα καλοκαίρι, όπως αργά checkout ή δωρεάν χώρο στάθμευσης, μπορεί να ενισχύσει μια σύντομη αλλά ρομαντική διανυκτέρευση.

Τα πακέτα εποχιακών ειδυλλιακών ειδών είναι συνήθως διαθέσιμα αποκλειστικά για το Σαββατο άλλοι είναι καλοί σε όλο τον Φεβρουάριο. και άλλοι παραμένουν διαθέσιμοι για λίγους μήνες.

Ελέγξτε τις ημερομηνίες πριν από την κράτηση και επιβεβαιώστε τα οφέλη που παρέχει το πακέτο. (Συμβουλή: Αν δείτε το πακέτο του Αγίου Βαλεντίνου που θέλετε να εκμεταλλευτείτε, αλλά δεν μπορείτε να πάτε σε μίνι διακοπές εκείνη τη στιγμή τον Φεβρουάριο, καλέστε απευθείας το ξενοδοχείο ή το θέρετρο και ρωτήστε εάν θα τιμήσουν την τιμή και τους όρους του πακέτου άλλη φορά.)

Λάβετε υπόψη σας ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου / διακοπές διακοπών / χειμερινών διακοπών του σχολείου πέφτει επίσης γύρω από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Σε περίπτωση που δεν προτιμάτε να περάσετε τις ρομαντικές διακοπές σας γύρω από μια παρτίδα παιδιών, επιλέξτε ένα ξενοδοχείο που εξυπηρετεί αποκλειστικά τους ενήλικες, έχει ξεχωριστή πτέρυγα για ζευγάρια, διατηρεί μια πισίνα για ενήλικες ή παρέχει έναν άλλο τρόπο για να ξεχωρίσετε ρομαντικούς και οικογενειακούς ταξιδιώτες.

Κάνοντας μια γρήγορη απόδραση

Εάν δεν βρείτε ένα πακέτο ειδυλλιακού χαρακτήρα στη συνιστώμενη λίστα που λειτουργεί για εσάς και εξακολουθεί να θέλετε να ξεφύγετε εν συντομία το χειμώνα, επιλέξτε το ξενοδοχείο ή το θέρετρο που θέλετε να επισκεφθείτε και να πλοηγηθείτε στο σημείο της ιστοσελίδας που περιγράφει τις τρέχουσες προσφορές τους και πακέτα.

Ακόμη και τα ξενοδοχεία που δεν προσφέρουν ένα αφιερωμένο πακέτο για μήνα του μέλιτος ή ρομαντισμό συχνά έχουν μια διαμονή με πρωινό, ένα πακέτο spa για ζευγάρια ή κάτι παρόμοιο τα Σαββατοκύριακα. (Συμβουλή: Μπορείτε να πάρετε συχνά μια εκπληκτικά καλή τιμή Σαββατοκύριακου διαμένοντας σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης που συνήθως εξυπηρετεί επαγγελματίες ταξιδιώτες με κράτηση μιας παραμονής από Παρασκευή έως Κυριακή πρωί.)

Μερικά από τα καλύτερα μέρη για τις περιόδους Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου ακολουθούν. Ο καιρός είναι ιδανικός, οι επιχειρήσεις είναι στελεχωμένες και βάζουν το καλύτερο τους πρόσωπο για τους πελάτες. Λάβετε υπόψη ότι επειδή αυτά τα μέρη γίνονται τόσο δημοφιλή το χειμώνα, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε το κορυφαίο δολάριο, εκτός αν είστε καλοί στην εύρεση ευκαιριών ή συμφωνείτε ότι οι διακοπές δεν έχουν χρόνο να σβήνουν.

Κορυφαίοι προορισμοί των ΗΠΑ

Τροπικοί προορισμοί

νότιος Ειρηνικός

Σίγουρα πράγματα

Χτυπάμε τα πλήθη

Εάν είστε εξοπλισμένοι με ένα ζεστό παλτό και μια ομπρέλα, θα βρείτε τις περισσότερες πόλεις στην Ευρώπη δροσερές και uncrowded. Αν και είναι πολύ ψυχρός να κολυμπήσετε στη Μεσόγειο αυτήν την εποχή του χρόνου, είναι πολύ ζεστό μέσα στα καταστήματα, τα μουσεία και τα εστιατόρια της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Να γνωρίζετε ότι είναι ο πρώτος χρόνος για τις περιοχές σκι στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία.

Δεν είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε

Παρά τη δημοτικότητά του ως καταφύγιο μήνα του μέλιτος, οι Βερμούδες δεν είναι μέρος για επίσκεψη το χειμώνα.

Εξήντα χιλιόμετρα μακριά από την ακτή της Βόρειας Καρολίνας, είναι κρύο και θυελλώδες και δεν υπάρχει τίποτα να κάνει μέχρι ο καιρός να είναι ζεστός.