Πριν προγραμματίσετε τις χειμερινές αποδράσεις σας

Ο χειμώνας είναι μια ειδική στιγμή για αποδράσεις, και δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη δική σας. Μεγαλύτερες νύχτες, ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, τόπους όπου ένα στρώμα χιονιού καλύπτει το τοπίο σαν μια μαλακή λευκή κουβέρτα που κάνει τα ταξίδια αυτή τη στιγμή εμφανίζονται πιο ρομαντικά - και μερικοί θα μπορούσαν να πούμε, πιο αναγκαία. Είτε παίρνετε πολλές αποδράσεις χειμώνα κάθε χρόνο είτε αυτή είναι η πρώτη σας εμπειρία σχεδιασμού, μπορείτε να βρείτε προτάσεις εδώ για μέρη όπου τα ζευγάρια μπορούν να έχουν ζεστό χρόνο αυτή τη σεζόν.

Ξέρτε πού να πάτε για χειμερινές αποδράσεις

Πρώτα ελέγξτε τα καλύτερα μέρη για χειμερινές αποδράσεις και το είδος του καιρού που πρέπει να περιμένετε.

Χειμερινές αποδράσεις στον ζεστό ήλιο

Όταν ο καιρός είναι δροσερός, τα snowbirds δεν είναι τα μόνα που κατευθύνονται προς τα νότια. Οι δημοφιλείς προορισμοί στις ΗΠΑ που εγγυώνται ζεστό καιρό τους χειμερινούς μήνες περιλαμβάνουν τη νότια Φλόριντα και όλη τη Χαβάη .

Chill Out σε χειμερινό θέρετρο

Αν μια ρομαντική χειμερινή απόδραση με την άλλη σημαντική σας απαιτεί χρόνο σκι και μπορείτε να πάρετε ή να φύγετε από τις πλαγιές, επιλέξτε ένα μέρος που προσφέρει κάτι περισσότερο από χιονισμένο έδαφος. Αυτές οι αποδράσεις παρέχουν κορυφαίες εμπειρίες για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν και να αγαπήσουν καλά.

Εξαιρετικά δροσερά μέρη για χειμερινές αποδράσεις

Αν δεν σας πειράζει το κρύο του καιρικές συνθήκες - και τις ημέρες που λάμπουν μόνο λίγες ώρες του ηλιακού φωτός - μπορείτε να ζήσετε καταπληκτικές χειμερινές αποδράσεις προς τα βόρεια. Η πόλη του Κεμπέκ έχει ένα εξαιρετικό ετήσιο χειμερινό φεστιβάλ (το αγαπάμε ακόμα και όταν δεν υπάρχει φεστιβάλ). Η Blue Lagoon της Ισλανδίας, με τα καταπραϋντικά μεταλλικά νερά των 100 βαθμών, θερμαίνει τους επισκέπτες ακόμα και στους πιο κρύους μήνες.

Η Παλιά Πόλη της Εσθονίας στο Ταλίν, μια περιοχή παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε χειροποίητα γάντια, κασκόλ και καπέλα στην υπαίθρια αγορά από τις σκληρές κυρίες που τους πλέκουν.

Αν αυτή είναι η πρώτη σας χειμερινή απόδραση ...

Δεν είναι δύσκολο να οργανώσετε την πρώτη σας χειμερινή απόδραση. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να κάνετε κάποια έρευνα. Κατ 'αρχάς, αποφασίστε εάν θέλετε μια απόδραση ζεστού και κρύου καιρού. Στη συνέχεια, σκεφτείτε αν θέλετε να πετάξετε ή να οδηγήσετε και πόσο χρόνο και χρήματα θέλετε να περάσετε για τη μεταφορά. Μετά από αυτό, αρχίστε να κάνετε έρευνα ξενοδοχεία και θέρετρα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές για να προσδιορίσετε τα μέρη που μπορεί να ευχαριστήσουν τους δυο σας.

Κάντε ειδικές χειμερινές αποδράσεις

Οι χειμερινές ρομαντικές αποδράσεις είναι ιδιαίτερες περιστάσεις και από μόνοι τους. Και αν είστε το είδος του ζευγαριού που σας αρέσουν τα sundaes σας με κτυπημένη κρέμα, καρύδια και ένα επιπλέον κεράσι στην κορυφή, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία επισκεπτόμενοι ένα εικονικό μέρος σε ένα ρομαντικό ταξίδι, π.χ. το NYC στο New Year's ή ένα μέρος που κάποτε φιλοξένησαν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ή πακέτο Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που σχεδιάστηκε μόνο για ερωτευμένα ζευγάρια

Συμβουλές συσκευασίας για χειμερινές αποδράσεις

Μόλις είστε έτοιμοι να σταματήσετε την ονειροπόληση για τις χειμερινές αποδράσεις και να ξεκινήσετε την προετοιμασία, πάρτε μερικές συμβουλές συσκευασίας. Μάθετε τι είδους αποσκευές θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς, ελέγξτε τι πρέπει να κάνετε εναντίον της λίστας συσκευασίας μου για τις χειμερινές αποδράσεις της AZ και αποφασίστε εάν οι συστάσεις μου για τα ζεστά εσώρουχα μπορούν να πάρουν το ψύχρα από μια χειμωνιάτικη νύχτα.

Όταν το κόστος είναι ένας παράγοντας

Παρόλο που ο χειμώνας είναι ο πρώτος χρόνος για ακριβά διακοπές, μπορείτε ακόμα να βρείτε μέρη και ιδιότητες που δεν θα σπάσουν την τράπεζα.