Περιηγήσεις στην Ασία

Θα πρέπει να κάνετε κράτηση ταξίδι ταξίδι στην Ασία ή να κάνετε τον δικό σας τρόπο;

Το να αποφασίσεις αν θα κλείσεις μια περιοδεία στην Ασία μπορεί να είναι μια σκληρή απόφαση. Άγνωστες τοποθεσίες μπορεί να φαίνονται τρομακτικές για να το ξεκαθαρίσω. Πηγαίνοντας με μια ομάδα περιοδεία σίγουρα φαίνεται η ασφαλέστερη επιλογή, ωστόσο, η τήρηση αυστηρών δρομολογίων θα αλλάξει ριζικά την εμπειρία σας σε ένα ταξίδι. Οι ατρόμητοι ταξιδιώτες μπορεί να απογοητευθούν από την ύπαρξη διαφθοράς από το ένα μέρος στο άλλο.

Οι εκδρομές δεν είναι για όλους, και η επιλογή μιας υπεύθυνης εταιρείας μπορεί να είναι δύσκολη.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να προσδιορίσετε αν θα ευδοκιμήσετε σε οργανωμένα ομαδικά ταξίδια και να μάθετε πώς να διαλέξετε ανάμεσα στα πιο βιώσιμα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ασίας.

Τα οφέλη της κράτησης μιας περιήγησης στην Ασία

Η κράτηση μιας περιήγησης σε έναν άγνωστο χώρο βοηθά στην εξάλειψη του παιχνιδιού εικασίας της οργάνωσης των μεταφορών, της επιλογής ξενοδοχείων και των δραστηριοτήτων επένδυσης. Έχοντας κάποιον να καλύψει όλα τα βασικά για σας όχι μόνο μειώνει το στρες, σας επιτρέπει περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθεί σε αυτό που ήρθε να δει στην πρώτη θέση.

Δείτε μερικά παραδείγματα κορυφαίων περιηγήσεων στην Ινδία .

Τα Οφέλη της Ταξιδεύοντας Ανεξάρτητα

Τα οφέλη της ανεξάρτητης μετακίνησης σε αντίθεση με την ύπαρξη μέρους μιας ομάδας είναι προφανή.

Εάν η ελευθερία και η ευελιξία είναι υψηλές προτεραιότητες, επιλέξτε να κάνετε τον δικό σας δρόμο σε ένα νέο μέρος, ώστε να μπορείτε να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στην Ασία .

Προβληματισμοί για την κράτηση μιας περιήγησης

Όταν πρόκειται για περιηγήσεις στην Ασία, δεν παίρνετε πάντα αυτό που πληρώνετε. Μην εστιάζετε μόνο στο κόστος του ταξιδιού μόνο κατά την κράτηση ενός ταξιδιωτικού πακέτου:

Δείτε αυτόν τον ανατρεπόμενο οδηγό για την Ασία .

Επιλέγοντας έναν Οργανισμό Υπεύθυνου Τουρισμού

Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ειδικά εκείνες με υψηλό κύκλο εργασιών πελατών, έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν ένα μέρος για πάντα - και όχι πάντα προς το καλύτερο. Αποφύγετε να συμβάλλετε στην περιβαλλοντική ζημία και την πολιτισμική φθορά. Επιλέξτε σοφά και ψηφίστε με τα χρήματά σας.

Η ταξιδιωτική εταιρεία συμμετέχει σε καταστροφικές πρακτικές; Αν ναι, αποφύγετε τους εντελώς. Ορισμένα παραδείγματα κακών πρακτικών φαίνονται αβλαβή αλλά προκαλούν μακροχρόνιες ζημιές:

Δείτε επτά πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε στην Ασία .

Επιλέξτε τοπικούς πράκτορες ταξιδιών

Ακριβώς επειδή μια ταξιδιωτική αντιπροσωπεία έρχεται κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης δεν σημαίνει ότι προσφέρουν μια ποιοτική εμπειρία για τα χρήματα. Στην πραγματικότητα, πολλά τουριστικά πρακτορεία είναι Δυτικά που λειτουργούν, που δημιουργούνται από expats που είδαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα μέρος για τα χρήματα. Πολλοί είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ακριβό από τους τοπικούς ομολόγους τους. Ορισμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Δυτικής Αυστραλίας δεν ανταλλάσσουν τις τοπικές επαφές τους και δεν επιστρέφουν στις κοινότητες που τους καθιστούν πλούσιες.

Σημείωση: Μην πιστεύετε ό, τι διαβάζετε online σχετικά με περιηγήσεις στην Ασία. Οι οργανισμοί πληρώνουν τακτικά τους ανθρώπους για να αφήσουν θετικές κριτικές σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς ιστότοπους.

Μια επιλογή είναι να εξετάσετε την αναμονή μέχρι να φτάσετε για να κλείσετε μια περιοδεία. Παίρνοντας με ένα τοπικό πρακτορείο ταξιδιών, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να υποστηρίξετε την τοπική οικονομία και όχι να βάζετε χρήματα στις τσέπες των ιδιοκτητών που μπορεί να ζουν στο εξωτερικό το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Περιμένοντας να κλείσετε την περιήγησή σας στην Ασία σας δίνει επίσης μια καλύτερη αίσθηση για ένα μέρος και σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με τους ταξιδιώτες που μπορεί να έχουν μόλις τελειώσει περιηγήσεις στην περιοχή. Οι συμβουλές σε πραγματικό χρόνο από τους ταξιδιώτες που τελείωσαν τις περιοδείες είναι πολύ πιο πολύτιμες από τις χρονολογημένες συμβουλές που βρέθηκαν στο διαδίκτυο.