Καλώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ασία

Πώς να κάνετε διεθνείς κλήσεις προς τις ΗΠΑ από το εξωτερικό

Πριν από τις κλήσεις μέσω διαδικτύου, η διεθνής κλήση προς τις ΗΠΑ από την Ασία ήταν τόσο απογοητευτική όσο και δαπανηρή. Πηγαίνουν τις μέρες που αγωνίζονται τα τηλεφωνικά κέντρα με αρχαία κυκλώματα και θορυβώδεις συνδέσεις για να προσπαθήσουν να διατηρήσουν επαφή με τους αγαπημένους τους πίσω στο σπίτι.

Τώρα, μια χούφτα υπηρεσιών voice-over-IP (κλήσεις μέσω Διαδικτύου) καθιστούν τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ασία εύκολη και, σε ορισμένες περιπτώσεις, δωρεάν!

Πώς να καλέσετε τις ΗΠΑ από την Ασία χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο

Πρώτα, εγγραφείτε για μια υπηρεσία κλήσης μέσω Internet όπως το Skype.

Το Skype είναι πολύ δημοφιλές στους ταξιδιώτες.

Εάν οι αγαπημένοι σας στο σπίτι σας εγκαταστήσουν επίσης το Skype στο smartphone ή τον υπολογιστή τους, μπορείτε να αρχίσετε να καλείτε στο σπίτι αμέσως δωρεάν. Οι άνθρωποι που θέλετε να καλέσετε πρέπει επίσης να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο Skype και να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Για να καλέσετε τακτικούς αριθμούς τηλεφώνου, θα χρειαστεί να πληρώσετε τα πολύ λογικά ποσοστά κλήσεων του Skype.

Το Skype λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλες πλατφόρμες άμεσων μηνυμάτων: μπορείτε να προσθέσετε φίλους αναζητώντας τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Το Skype δείχνει πότε οι επαφές σας είναι συνδεδεμένες - μπορείτε είτε να συνομιλήσετε με κείμενο είτε να συνδεθείτε για μια φωνητική κλήση χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή. η κατοχή ενός ακουστικού θα βοηθήσει πραγματικά να καλέσει την ποιότητα. Εάν η σύνδεση είναι αρκετά καλή, έχετε την επιλογή για κλήσεις βίντεο για να ζωντανέψετε τα πράγματα.

Συμβουλή: Προσέξτε όταν χρησιμοποιείτε το Skype σε δημόσιους υπολογιστές, καθώς είναι εύκολο να ξεχάσετε να αποσυνδεθείτε. Επίσης, το λογισμικό keylogging που είναι εγκατεστημένο σε υπολογιστές σε διαδικτυακές καφετέριες μπορεί να συλλάβει κωδικούς πρόσβασης.

Χρήση του Skype για κλήση σταθερών γραμμών

Για να καλέσετε τακτικούς αριθμούς τηλεφώνου στο Skype, πρέπει πρώτα να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας με ελάχιστη πίστωση 10 €.

Η πραγματοποίηση διεθνών κλήσεων προς τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Skype κοστίζει μόνο 2 λεπτά ανά λεπτό μετά από μια μικρή χρέωση σύνδεσης.

Το κόστος αφαιρείται από την αρχική πίστωση των $ 10, η οποία τείνει να διαρκέσει μια εκπληκτικά μεγάλη χρονική περίοδο. Όταν η πίστωσή σας τελειώσει, μπορείτε να την συμπληρώσετε με μια πιστωτική κάρτα. Το Skype θα συμπληρώσει αυτόματα το λογαριασμό σας μέσω της παρεχόμενης πιστωτικής κάρτας, εκτός εάν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία στο προφίλ σας.

Συμβουλή: Όταν παίζετε με αναξιόπιστες συνδέσεις Wi-Fi όπως σε απομακρυσμένα μέρη της Ασίας, θα χρεωθείτε με το τέλος σύνδεσης κάθε φορά που επανασυνδέετε. Αυτά τα τέλη μπορούν να προσθέσουν και να στραγγίξουν την πίστωσή σας κατά τη διάρκεια μιας απογοητευτικής κλήσης!

Το Skype προσφέρει επίσης μια ποικιλία συνδρομητικών υπηρεσιών όπου οι συνδρομητές μπορούν να πληρώνουν ένα κατ 'αποκοπή μηνιαίο επιτόκιο και να κάνουν απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς τη χώρα της επιλογής τους. Αυτή είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή εάν προσβλέπουμε να καλείτε την ίδια χώρα συχνά τον ίδιο μήνα.

Σημαντικό: Παρόλο που η κλήση των ΗΠΑ από την Ασία είναι φθηνή, οι χρεώσεις για το Skype ποικίλλουν από χώρα σε χώρα - ιδιαίτερα όταν καλείτε κινητά τηλέφωνα. Οι κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα κοστίζουν συχνά περισσότερο από τις κλήσεις προς σταθερά. Ελέγξτε την τιμή στην ιστοσελίδα του Skype πριν καλέσετε τα κινητά τηλέφωνα των νέων ευρωπαϊκών φίλων.

Κινητές εφαρμογές για κλήση στις ΗΠΑ

Για τους ταξιδιώτες που παίρνουν τα smartphones τους στην Ασία , υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κάνετε δωρεάν κλήσεις μέσω των συνδέσεων δεδομένων.

Το WhatsApp, Line, και Viber είναι τρεις δημοφιλείς επιλογές για την πραγματοποίηση κλήσεων. Υποθέτοντας ότι έχετε μια αξιοπρεπή σύνδεση Wi-Fi, μπορείτε να πραγματοποιείτε διεθνείς κλήσεις προς τους φίλους και την οικογένειά σας στις ΗΠΑ, όπως ακριβώς κανονικά θα κάνατε στο σπίτι σας.

Σημείωση: Όλες οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου - τις οποίες οι περισσότεροι χρήστες σπάνια διαβάζουν προσεκτικά - και μπορούν να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σας. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή των διαφημίσεων και μπορούν να πωληθούν σε τρίτους.

Το WhatsApp - μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που αποκτήθηκε από το Facebook - αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την κλήση άλλων χρηστών του WhatsApp. Αν και θα περιοριστείτε στην κλήση από κινητό τηλέφωνο σε κινητό τηλέφωνο, η σύνδεση είναι συχνά πιο ξεκάθαρη και ταχύτερη από άλλες επιλογές. Ακόμα καλύτερα, το WhatsApp προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, πράγμα που σημαίνει ότι θεωρητικά ακόμη και οι διαχειριστές δεν μπορούν να δουν τα μηνύματά σας αποθηκευμένα στους διακομιστές του Facebook.

Χρησιμοποιώντας διεθνείς τηλεφωνικές κάρτες στην Ασία

Μια ελαφρώς πιο ακριβή και αρχαϊκή επιλογή για την κλήση στο σπίτι είναι η αγορά διεθνών τηλεφωνικών καρτών. Αυτές οι κάρτες έρχονται σε ένα πλήθος ονομαστικών αξιών. κάθε εταιρεία έχει δικό της σύνολο αμοιβών και κανόνων. Να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες κάρτες χρησιμοποιούν "πιστώσεις" για να καλύψουν την πραγματική δαπάνη ανά κλήση. Επίσης, σε κάθε κλήση προστίθεται συνήθως μια απότομη χρέωση σύνδεσης για κλήσεις από κινητά τηλέφωνα.

Οι οδηγίες για τη χρήση διεθνών τηλεφωνικών καρτών σε κινητά τηλέφωνα στην Ασία δεν είναι πάντα προφανείς. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια συγκεκριμένη κάρτα τηλεφώνου, ρωτήστε πώς να το χρησιμοποιήσετε κατά την αγορά.

Χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο για να κάνετε διεθνείς κλήσεις

Αν και ακριβό, η κλήση από την Ασία στο κινητό σας τηλέφωνο χωρίς σύνδεση δεδομένων είναι δυνατή. Πρώτον, πρέπει να έχετε τηλέφωνο με δυνατότητα GSM. Από προεπιλογή, τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα στις ΗΠΑ δεν θα λειτουργήσουν στην Ασία - η AT & T και η T-mobile είναι οι δύο καλύτερες επιλογές για τα τηλέφωνα που θα λειτουργήσουν διεθνώς.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να έχετε το smartphone "ξεκλειδωμένο" για να δεχτείτε ξένες κάρτες SIM. Η τεχνική υποστήριξη για τον μεταφορέα σας μπορεί να κάνει αυτό δωρεάν ή μπορείτε να πληρώσετε για την υπηρεσία σε τηλεφωνικά καταστήματα στην Ασία. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα SIM που σας παρέχει έναν τοπικό αριθμό τηλεφώνου (και ίσως μια σύνδεση δεδομένων 3g / 4g) για τη χώρα που επισκέπτεστε.

Με την προσθήκη προπληρωμένης πίστωσης για να "συμπληρώσετε" το τηλέφωνό σας, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις από την Ασία πίσω στις ΗΠΑ. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα και τον μεταφορέα, αλλά σίγουρα θα πληρώσετε περισσότερα για φωνητικές κλήσεις που δεν χρησιμοποιούν σύνδεση στο διαδίκτυο.