Χρησιμοποιήστε το Trivago για να κάνετε έρευνα και να συγκρίνετε τις τιμές των ξενοδοχείων

Το Trivago είναι μια ιστοσελίδα για σύγκριση τιμών και ξενοδοχείων. Το Trivago συνεργάζεται με πάνω από 200 ιστότοπους κράτησης θέσεων, από αυτή τη γραφή, και συγκεντρώνει δεδομένα τιμολόγησης ξενοδοχείων σε περισσότερες από 30 γλώσσες για τους χρήστες του. Το ξενοδοχείο Trivago, το διαμέρισμα διακοπών και τα στοιχεία διανυκτέρευσης προέρχονται από ιστοσελίδες συνεργατών, ιδιοκτησίες καταλύματος και χρήστες του Trivago.

Όταν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο στο Trivago, θα δείτε μια λίστα από ηλεκτρονικά καταλύματα ξενοδοχείων που προσφέρουν δωμάτια σε αυτό το ξενοδοχείο για τις επιλεγμένες ημερομηνίες σας, μαζί με αντίστοιχες τιμές.

Τι Trivago δεν είναι

Το Trivago δεν αποτελεί ιστότοπο κρατήσεων ξενοδοχείων, αν και πολλοί από τους χρήστες του θεωρούν ότι είναι. Όταν επιλέγετε μια ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Trivago, μεταφέρονται αυτόματα στον ιστότοπο κράτησης ξενοδοχείων που επιλέξατε. Συμπληρώστε τη διαδικασία κράτησης σε αυτόν τον ιστότοπο κράτησης ξενοδοχείων, όχι στο Trivago.

Πώς μπορώ να βρω ξενοδοχεία που ικανοποιούν τις ανάγκες μου με Trivago;

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Trivago είναι η επιλογή "περισσότερα φίλτρα". Τα φίλτρα Trivago περιλαμβάνουν τα πάντα, από την απόσταση ενός ξενοδοχείου από μια συγκεκριμένη διεύθυνση, όπως το σπίτι του συγγενή σας ή ένα αξιοθέατο που πρέπει να δει κανείς, είτε επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα είτε αυτό το φίλτρο βρίσκεται στην κατηγορία των "ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων" με κλιματισμό, ανεμιστήρα ή Μητέρα Φύση. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε χρησιμοποιώντας το σύστημα βαθμολόγησης αστέρων ξενοδοχείων και από τα στατιστικά στοιχεία αναθεώρησης του χρήστη.

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση ξενοδοχείων, δείτε τα φίλτρα στην αριστερή πλευρά της σελίδας. (Κάντε κλικ στα "περισσότερα φίλτρα" για να δείτε τις κατηγορίες.) Επιλέξτε τα φίλτρα που ισχύουν για εσάς, κάνοντας κλικ στα κατάλληλα πλαίσια και σύροντας τις ενδείξεις "απόσταση" και "τιμή" προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, εάν είναι απαραίτητο.

Πώς μπορώ να βρω την καλύτερη τιμή ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας το Trivago;

Το Trivago χρησιμοποιεί τις παραμέτρους αναζήτησης που εισάγετε για να βρείτε ξενοδοχεία για εσάς. Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας θα εμφανίζουν πληροφορίες από διάφορους ιστότοπους κράτησης ξενοδοχείων. Ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να παραθέτουν μια τιμή που περιλαμβάνει πρωινό.

Αφού εξετάσατε όλα τα ξενοδοχεία και τις τιμές που παρουσιάστηκαν από τον Trivago, ίσως χρειαστεί να περάσετε μερικά λεπτά στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ή να διαβάσετε σχόλια ξενοδοχείων προτού κάνετε μια κράτηση.

Είναι πάντα καλή ιδέα να επισκεφθείτε τον ιστότοπο ενός ξενοδοχείου για να συγκρίνετε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα με τους χώρους κράτησης ξενοδοχείων, όπως θα κάνατε να ελέγξετε αεροπορικά εισιτήρια στην ιστοσελίδα ενός συγκεκριμένου αερομεταφορέα πριν κάνετε κράτηση μέσω ενός online ταξιδιωτικού πρακτορείου.

Συμβουλές για τη χρήση του Trivago

Φροντίστε να κοιτάξετε προσεκτικά τον ιστότοπο κρατήσεων του ξενοδοχείου που χρησιμοποιείτε προτού ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Ελέγξτε τις ημερομηνίες και τις τιμές του ξενοδοχείου. κάποιοι χρήστες του Trivago ανέφεραν προβλήματα με τις αλλαγές ημερομηνίας και τιμής δωματίου. Το πιο σημαντικό, διαβάστε την πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου πριν κάνετε κράτηση.

Χρησιμοποιήστε το πληροφοριακό χαρακτηριστικό του Trivago (κάντε κλικ στο κουτί με τα πεζά γράμματα i και τις λέξεις "λεπτομέρειες του ξενοδοχείου") για να μάθετε περισσότερα για κάθε ξενοδοχείο πριν κάνετε κράτηση.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αναζήτηση ξενοδοχείων Trivago χρησιμοποιώντας τις γλώσσες και τα νομίσματα 50 διαφορετικών χωρών. Για να αλλάξετε νομίσματα, μεταβείτε στο επάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού νομίσματος, που υποδηλώνεται με το νόμισμα της χώρας σας, στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας Trivago που βλέπετε. ( Συμβουλή: Το σύμβολο για δολάρια ΗΠΑ είναι USD.)

Για να αλλάξετε τις γλώσσες, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και αναζητήστε το εικονίδιο σημαίας στην κάτω δεξιά γωνία. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε τη γλώσσα σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε γλώσσες χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας της Trivago, αλλά η επιλογή σας περιορίζεται στις γλώσσες που χρησιμοποιούνται από μεγάλο αριθμό ατόμων στη χώρα σας.

Οι τιμές που εμφανίζονται στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Trivago δεν περιλαμβάνουν φόρους, σύμφωνα με την υποσημείωση στο κάτω μέρος της σελίδας. Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά δωμάτιο, όχι ανά άτομο. Δεν συμπεριλαμβάνονται επιπλέον τέλη , όπως τέλη θέρετρου ή χρεώσεις κλιμακοστασίου.

Μπορεί να μην είστε σε θέση να κερδίσετε πόντους επιβράβευσης ξενοδοχείων ή να χρησιμοποιήσετε προνόμια επιβραβεύσεων εάν διατηρήσετε το δωμάτιό σας μέσω ενός ιστότοπου κράτησης ξενοδοχείων που έχετε φτάσει μέσω μιας αναζήτησης Trivago. Εάν τα σημεία πίστεως είναι σημαντικά για εσάς, επικοινωνήστε με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πριν κάνετε μια κράτηση.

Το Trivago είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή smartphone.

Πληροφορίες Trivago