Επισκεφθείτε το Μιλάνο και τη Λομβαρδία για έναν προϋπολογισμό

Η επίσκεψη του Μιλάνου σε έναν προϋπολογισμό είναι ένας ευγενής στόχος, αλλά πολλοί τουρίστες στην Ιταλία έχουν μεγαλύτερη πρόθεση να δουν τη Βενετία , τη Φλωρεντία ή τη Ρώμη . Ορισμένα μάλλον θεωρούν το Μιλάνο ως μια άλλη μεγάλη πόλη με λίγα που προσφέρουν πέρα ​​από μια σύνδεση μεταφοράς προς τις Ελβετικές Άλπεις ή τη βενετσιάνικη λιμνοθάλασσα.

Αλλά το Μιλάνο είναι μία από τις πρωτεύουσες μόδας στον κόσμο. Είναι ένα από τα πιο διάσημα έργα τέχνης στον κόσμο. Το Μιλάνο μπορεί να χρησιμεύσει ως κόμβος για την επίσκεψη σε άλλα σημεία στη βόρεια Ιταλία, όπως η λίμνη Como ή το Λουγκάνο.

Η πόλη είναι καλά συνδεδεμένη με το σιδηρόδρομο και τον αέρα σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και αεροπορικές γραμμές προϋπολογισμού.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το ήπιο κλίμα που βρίσκεται πιο νότια στην Ιταλία δεν είναι εδώ. Θυμηθείτε ότι οι Άλπεις είναι μόνο μια μικρή απόσταση στα βόρεια και οι χειμώνες μπορεί να είναι κρύες, με περιστασιακό χιόνι. Το Μάιο και ο Οκτώβριος είναι οι πιο βροχεροί μήνες, αλλά η ανταλλαγή σε αυτές τις εποχές είναι ήπιες θερμοκρασίες και λιγότεροι τουρίστες. Τα καλοκαίρια είναι ζεστά, με υψηλή σχετική υγρασία.

Να πάρει εκεί

Η περιοχή της Λομβαρδίας εξυπηρετείται από τρία αεροδρόμια. Δώστε προσοχή στο αεροδρόμιο άφιξης και αναχώρησης πριν από την κράτηση, επειδή μερικές περιλαμβάνουν σημαντικές δαπάνες μεταφοράς εδάφους.

Το Malpensa (MXP) είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο, αλλά απέχει πολύ (50χλμ. Ή 31χλμ.) Από το κέντρο της πόλης. Ένα τρένο αεροδρομίου κάνει δεκάδες διαδρομές σε αυτή την απόσταση σε τιμές πολύ φθηνότερες από μια καμπίνα. Ο σταθμός βρίσκεται στον τερματικό σταθμό 1.

Το αεροδρόμιο Linate (LIN) είναι το πλησιέστερο προς το κέντρο της πόλης, αλλά είναι ένα μικρό, παλαιότερο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί εσωτερικές και ευρωπαϊκές διαδρομές.

Το Orio al Serio ή το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο (μερικές φορές αποκαλείται Μιλάνο Μπέργκαμο) εξυπηρετεί ορισμένους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους, αλλά είναι 45 χιλιόμετρα. (27 χλμ.) Από το Μιλάνο. Μια υπηρεσία λεωφορείου συνδέει τα δύο σημεία για ναύλο € 5.

Το Bergamo ίσως είναι το καλύτερο σας στοίχημα για εξεύρεση φτηνών πτήσεων. Το αεροδρόμιο κερδίζει δημοτικότητα.

Που να φάω

Στις περισσότερες πόλεις του κόσμου, η πίτσα κάνει ένα φτηνό γεύμα.

Το Μιλάνο προσφέρει πληθώρα επιλογών πίτσας χαμηλού κόστους, συμπεριλαμβανομένου του κ. Panozzos στην περιοχή Città Studi. Οι πίτσες που κερδίζουν καλές κριτικές μπορούν να αγοραστούν με μέτρια έξοδα.

Θα βρείτε μια σειρά από εστιατόρια του προϋπολογισμού στο Μιλάνο, αλλά μην ξεχάσετε να εξοικονομήσετε για μια φιγούρα ή δύο. Το Μιλάνο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις και η δειγματοληψία αποτελεί μέρος της εμπειρίας. Επισκεφθείτε μια τρατορία της γειτονιάς, όπου θα βρείτε φιλικούς ιδιοκτήτες και πολλούς προστάτες γειτονιάς. Το Il Caminetto λαμβάνει καλές κριτικές και οι τιμές είναι μέτριες.

Που να μείνω

Σε πολλές ιταλικές πόλεις, τα ξενοδοχεία κοντά στους σιδηροδρομικούς σταθμούς είναι σε προσιτές τιμές και το Μιλάνο δεν αποτελεί εξαίρεση. Όμως, κάποιοι ταξιδιώτες που προτιμούν τον προϋπολογισμό προτιμούν μια σύντομη βόλτα στα βορειοανατολικά του κέντρου της πόλης στη γειτονιά Città Studi, η οποία διαθέτει μια σειρά από οικογενειακά και μη διακοσμημένα καταλύματα.

Η τιμή μπορεί να λειτουργήσει καλά σε αυτή την πόλη. Να γνωρίζετε ότι σε ορισμένες εποχές του έτους (τα εκθέματα μόδας είναι καλά παραδείγματα), η απογραφή των δωματίων Priceline στο Μιλάνο θα είναι σπάνια. Εκείνη την εποχή, είναι καλύτερο να παρακάμψετε την προσφορά και να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Το Airbnb.com αξίζει επίσης να δούμε. Βεβαιωθείτε ότι είναι καλά συνδεδεμένοι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μια πρόσφατη αναζήτηση εμφάνισε πάνω από 200 καταχωρήσεις που εισήλθαν σε λιγότερο από $ 25 / νύχτα, αν και η μέση τιμή είναι σημαντικά υψηλότερη.

Τριγυρίζω

Οι μεταφορές εδάφους στην περιοχή του Μιλάνου είναι εξατομικευμένες για ταξίδια προϋπολογισμού. Αυτός ο κόμβος μεταφοράς φιλοξενεί πέντε σιδηροδρομικούς σταθμούς και τέσσερις γραμμές μετρό. Το μετρό είναι γνωστό ως Metropolitana, και επιτρέπει την αγορά και την επικύρωση των εισιτηρίων μέσω smartphone. Οι βόλτες είναι ανέξοδες και διατίθεται εβδομαδιαίο δελτίο με λογικό κόστος. Θεωρήστε ότι μια βόλτα με καμπίνα στο κεντρικό Μιλάνο από το αεροδρόμιο Malpenza μπορεί να κοστίσει $ 100 δολάρια.

Το Μιλάνο προσφέρει επίσης εξαιρετικές επιλογές λεωφορείων. Το λεωφορείο # 94 περιβάλλει συνεχώς το κέντρο της πόλης και έχει προσελκύσει περισσότερους από λίγους τουρίστες.

BikeMi! είναι το σύστημα ανταλλαγής ποδηλάτων του Μιλάνου. Μια καθημερινή συνδρομή είναι αρκετά λογική και υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες σταθμοί στην περιοχή.

Μιλάνο Αξιοθέατα

Ο περίφημος Castello Sforzesco και οι οχυρώσεις του είναι ορατά από τους δρόμους της πόλης και μόνο μια μέτρια χρέωση εισόδου απαιτείται για να εξερευνήσετε πέρα ​​από τις πύλες.

Αυτή η αγαπημένη δομή, τώρα μια πολιτιστική εικόνα, ονομάστηκε ταυτόχρονα ως σύμβολο τυραννίας. Απολαύστε τις πολύχρωμες ιστορίες εδώ σε μια ξενάγηση καθώς μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Μιλάνου. Υπάρχει μεγάλη αξία για να κερδίσετε εδώ. Μην φοβάστε να επενδύσετε τουλάχιστον μισή μέρα.

Μια αγαπημένη στάση στο Μιλάνο είναι η Santa Maria delle Grazie, όπου εμφανίζεται η απίστευτη τοιχογραφία του Leonardo DaVinci. Βλέποντας αυτό το αριστούργημα απαιτεί κάποιο σχεδιασμό. Απαιτούνται επιφυλάξεις και γίνονται προσεκτικές προσπάθειες ώστε να μην υπάρχουν περισσότερα από 30 άτομα στην περιοχή προβολής ανά πάσα στιγμή. Θα περιοριστείτε επίσης σε 15 λεπτά το πολύ. Αγοράστε την κράτησή σας online μέσω του Turismo Milano και προετοιμαστείτε να το κάνετε τόσο καλά πριν την επίσκεψή σας. Στην πραγματικότητα, ένας τυπικός χρόνος παράδοσης είναι περίπου τέσσερις μήνες. Το να το κόψεις πιο κοντά μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, δεδομένων των στενών περιορισμών στις επισκέψεις.

Οι υπηρεσίες οδηγών προσφέρουν παράκαμψη των γραμμών, αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε περισσότερα από το κόστος της κράτησης. Δεδομένου του χρόνου επένδυσης, αξίζει να εξεταστεί. Το Musement.com προσφέρει ένα εισιτήριο παράκαμψης / παράκαμψης.

Ένα από τα πιο φωτογραφικά κτίρια της Ευρώπης είναι το φημισμένο Duomo του Μιλάνου, το οποίο εκπλήσσει τους επισκέπτες με τις καλλιτεχνικές του όψεις και τα εντυπωσιακά βιτρό παράθυρα. Λάβετε υπόψη ότι αν και η είσοδος είναι ελεύθερη, δεν επιτρέπεται να εισάγετε μεγάλους σάκους. Μπορείτε να ελέγξετε τις τσάντες σας για μια μέτρια αμοιβή. Τα πλήθη μπορούν να είναι μεγάλα εδώ, οπότε προγραμματίστε να πάτε νωρίς το πρωί, αν είναι δυνατόν.

Πολλοί επισκέπτες συνδυάζουν την επίσκεψη Duomo με ένα ταξίδι στη Galleria Vittorio Emanuelle II, μόλις λίγα βήματα μακριά. Χτίστηκε το 1865 και αποκαταστάθηκε αρκετές φορές από τότε, ήταν η πρώτη δομή της Ιταλίας από σίδηρο, γυαλί και χάλυβα. Υποστηρίζεται ότι αυτή είναι η παλαιότερη δομή αγορών που χρησιμοποιείται συνεχώς στον κόσμο. Οι ταξιδιώτες με προϋπολογισμό θα βρουν τις περισσότερες τιμές πολύ πέρα ​​από τα μέσα τους, αλλά τα ψώνια παραθύρων δεν κοστίζουν τίποτε.

Πέρα από το Μιλάνο

Το Μιλάνο αποτελεί ένα εξαιρετικό ταξιδιωτικό κέντρο για να εξερευνήσετε την περιοχή της Λομβαρδίας της Ιταλίας. Οι σιδηροδρομικές συνδέσεις και η μεγαλύτερη επιλογή ξενοδοχείων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το πλεονέκτημα ταξιδιού του προϋπολογισμού σας.

Η λίμνη Como απέχει μόνο μερικά λεπτά με το τρένο από το κέντρο του Μιλάνου. Εάν δεν μπορείτε να περάσετε αρκετές μέρες εκεί (συνιστάται ιδιαίτερα), μπορεί να κάνει μια εξαιρετική ημερήσια εκδρομή.

Η Μπρέσια κάνει επίσης ένα καλό ημερήσιο ταξίδι, προσφέροντας μια εξαιρετική διατηρημένη παλιά πόλη και κάστρο. Το Mantua αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και διαθέτει αναγεννησιακή αρχιτεκτονική και το συναρπαστικό παλάτι του Ducal.

Περισσότερα Συμβουλές του Μιλάνου