Περιοχές San Juan: Οδηγός για το Río Piedras

Αν δεν ήταν για το τεράστιο πολιτιστικό πλεονέκτημα του Πανεπιστημίου του Πουέρτο Ρίκο , πιθανότατα δεν θα ήταν ένας οδηγός για το Río Piedras. Είναι σχετικά μακριά από τις κύριες τουριστικές ζώνες. είναι αρκετά λεπτό από την άποψη της νυχτερινής ζωής και των επιλογών φαγητού, και δεν υπάρχουν ιστορικά μνημεία που αξίζει να μιλήσουμε. Γιατί διαβάζετε γι 'αυτό; Επειδή έχει δύο πολύτιμους λίθους στους βοτανικούς κήπους και το μουσείο της ιστορίας, της ανθρωπολογίας και της τέχνης, που ανήκουν και στο Πανεπιστήμιο.

Που να μείνω

Όπως και ο Santurce, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγείτε από το δρόμο σας για να μείνετε εδώ. Στην πραγματικότητα, οι μόνοι που θα πρέπει να εξετάσουν ένα ξενοδοχείο στο Río Piedras θα πρέπει να είναι εκείνοι που επισκέπτονται το εξαιρετικό ιατρικό κέντρο εδώ. Για αυτούς, το Hotel del Centro, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του Καρδιαγγειακού Κέντρου της Καραϊβικής του συγκροτήματος Centro Médico, θα κάνει. Είναι αρκετά προσιτό και ακριβώς στον αυτοκινητόδρομο και θα πρέπει να απέχει πολύ από το ραντάρ σας αν είστε απλά εδώ για να απολαύσετε το San Juan (787-751-1335).

Που να φάω

Υπάρχουν δύο εστιατόρια που αξίζει να αναφερθούν σε αυτό το τμήμα της πόλης:

Το El Hipopotamo στην οδό 880 Muñoz Rivera είναι ένα ενδιαφέρον μέρος. Για ένα, ένας λιπαρός ιπποπόταμος είναι το λογότυπο αυτής της ισπανικής και Πουέρτο Ρίχης standby. Δεύτερον, είναι ένα deli (με ζαμπόν αγκάθια επένδυση στον τοίχο), κατάστημα ποτών και ταβέρνα σε ένα εστιατόριο. Τέλος, ο El Hipopotamo προσελκύει μια ενδιαφέρουσα πελατεία από φοιτητές μέχρι πολιτικούς.

Το Tropical , στο εμπορικό χωριό του Las Vistas, σερβίρει απλό και πλούσιο φαγητό από την Κούβα και το Criollo, όπως το χρυσόψαρο στη σχάρα, το κοτόπουλο ψητό και τις χυμώδεις ντομάτες με μαύρα φασόλια και ρύζι (787-761-1415).

Τι να δείτε και να κάνετε

Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Πουέρτο Ρίκο αξίζει ο ίδιος μια βόλτα, με τον όμορφο πύργο ρολογιού και με μείγμα αρχιτεκτονικής.

Αλλά είναι επίσης το σπίτι του Μουσείου Ιστορίας, Ανθρωπολογίας & Τέχνης . Μεταξύ της συλλογής των 30.000 κατοίκων υπάρχει ένα από τα πιο διάσημα έργα τέχνης του Πουέρτο Ρίκο, το El Velorio του Francisco Oller ("The Wake") και η περίφημη σημαία του Grito de Lares, ένα ιστορικό σύμβολο της ανεξαρτησίας του Πουέρτο Ρίκο.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης τους Βοτανικούς Κήπους, ένα πάρκο 300 στρεμμάτων με μια τεράστια ποικιλία τοπικής και εξωτικής χλωρίδας που αποτελείται από πολυάριθμους θεματικούς κήπους. Είναι ένα μοναδικό ιερό που μπορεί εύκολα να καταλάβει την ημέρα σας.

Πού να ψωνίσετε

Δεν υπάρχει τίποτα εδώ και τι λίγα τείνουν να επικεντρωθούν στην κεντρική πλατεία του Río Piedras, μια δημόσια πλατεία που έχει δει καλύτερες μέρες. Υπάρχει μια διασκεδαστική αγορά εδώ κάθε Σάββατο, όμως, που αντλεί ένα καλό πλήθος.