Συσκευασία για Ασφάλεια Αεροδρομίου

Πώς να ακολουθείτε τους κανόνες ασφαλείας αεροδρομίου κατά τη συσκευασία της τσάντας σας

Οι αυστηροί κανόνες αεροδρομίων σε ολόκληρη την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ μπορεί να σημαίνουν ότι οι πονοκέφαλοι θα πρέπει να είναι συσκευασμένοι για σας καθώς προγραμματίζετε το ταξίδι σας σε όλο τον κόσμο. Οι κανόνες μεταφοράς που απαγορεύουν τα μεγάλα υγρά και τα πηκτώματα είναι οι πιο προβληματικές που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες αυτές τις μέρες, και η συσκευασία με την πρόβλεψη βοηθά! Ας δούμε πώς να το αντιμετωπίσουμε:

Τι είναι οι Κανόνες Ασφάλειας Αεροδρομίου

Οι κανόνες ασφαλείας για το αεροδρόμιο που είχαν αρχικά εντοπιστεί από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια ακολούθησε η ΕΕ και άλλες χώρες, το 2006, περιορίστηκαν σε μεταφορές μετά από φερόμενη τρομοκρατική συνωμοσία που αφορούσε υγρές εκρηκτικές ύλες και αεροπλάνα.

Μπορείτε να πάρετε το χαμηλό επίπεδο των σημερινών κανόνων ασφάλειας αεροδρομίου εδώ , αλλά μια σύντομη περίληψη θα είναι: όλα τα υγρά και πηκτώματα άνω των 100 ml (εξαιρουμένων των φαρμάκων) απαγορεύονται από τα μεταφορικά σας. Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε τα παπούτσια και το φορητό υπολογιστή σας όταν περνάτε από την ασφάλεια και πρέπει να αφαιρέσετε οτιδήποτε μέταλλο από το σώμα σας προτού περάσετε μέσα από τα σαρωτά.

Σχετικά με τα υγρά, τα πηκτώματα και το Carry Ons

Οι κανόνες του αεροδρομίου περιορίζουν επί του παρόντος τα υγρά και τα πηκτώματα σε μικρά δοχεία μέσα σε μικρές (διαφανείς) πλαστικές σακούλες με κλείσιμο τύπου Ziploc. Σε ορισμένες χώρες, μπορείτε να μεταφέρετε υγρά σε φιάλες, όπως νερό, εάν τα αγοράσατε μετά την εκκαθάριση της ασφάλειας του αεροδρομίου.

Τα υγρά και τα πηκτώματα θα πρέπει να αφαιρεθούν από τη μεταφορά σας και να σταλούν μέσω μηχανών ακτινογραφίας ασφαλείας αεροδρομίου ξεχωριστά από τα υπόλοιπα αντικείμενα σας. Έτσι θα το φορητό υπολογιστή σας και τα παπούτσια που φοράτε. Οι περισσότεροι κανόνες αερολιμένων υγρών / πηκτωμάτων είναι αρκετά παρόμοιοι που η συσκευασία με τους κανόνες αερολιμένων των ΗΠΑ στο μυαλό σας θα λειτουργήσει για εσάς σε οποιαδήποτε χώρα.

Πώς επηρεάζουν οι κανόνες αεροδρομίων πώς πρέπει να συσκευάσετε;

Οι κανόνες του αεροδρομίου σημαίνουν ότι οι περισσότεροι ταξιδιώτες απλά δεν μπορούν να συσκευάσουν όλα τα απαραίτητα για ένα ταξίδι σε τσάντες μεταφοράς. Ο έλεγχος μιας τσάντας σημαίνει περισσότερη ελευθερία συσκευασίας (οι ελεγμένες βαλίτσες μπορεί να είναι μεγάλες και οι μεταφορές πρέπει να ταιριάζουν με την απαίτηση μεγέθους ), αλλά αυτό μπορεί επίσης να σας ενθαρρύνει να φέρετε περισσότερα πράγματα από αυτά που χρειάζεστε.

Το φως συσκευασίας είναι ως εκ τούτου το κλειδί για εύκολο ταξίδι όπως πάντα - αν και μερικές φορές ελέγχει το σακί μεταφοράς με το υγρό και τα τζελ μέσα και συνεχίζω μια daypack γιατί έχω ξοδέψει μια περιουσία στα εισιτήρια λεωφορείων βρίσκοντας βασικά πράγματα όπως high-SPF αντηλιακά σε ορισμένες χώρες, και αυτές οι αναζητήσεις είναι χρονοβόρες και ενοχλητικές όταν είστε σε ένα σύντομο ταξίδι.

Ως εκ τούτου, για ταξίδια που διαρκούν πάνω από μία εβδομάδα, ελέγχω μερικές φορές μια τσάντα που περιέχει τα βασικά πράγματα. Εάν πρόκειται να κάνετε ένα ταξίδι που διαρκεί λιγότερο από μία εβδομάδα, θα πρέπει να πάρετε μια τσάντα μεταφοράς για να αποφύγετε τα έξοδα αποσκευών , περιμένοντας να παραλάβετε τις ελεγμένες αποσκευές, τις πιθανότητες να χάσετε τις αποσκευές σας ή να βρείτε σπασμένα αντικείμενα σε μια βαλίτσα που πετάει γύρω από τους χειριστές αποσκευών. Έχω επίσης και τις κλειδαριές αποσκευών που έχουν εγκριθεί από την TSA και έχουν σπάσει πριν από την TSA.

Ποια στοιχεία χρειάζεστε για να έχετε στη διάθεσή σας;

Για μένα, η μεταφορά μου είναι εκεί που κρατώ τίποτα που δεν μπορώ να αντέξω να χάσω. Ενώ οι χαμένες αποσκευές είναι σπάνιες, μπορεί να συμβεί και αν είχα κρατήσει όλες τις κάρτες SD μου που περιέχουν φωτογραφίες από τα ταξίδια μου στο σακίδιο μου, θα είχα καταστραφεί αν έλειπαν. Και σίγουρα, η τσάντα μεταφοράς μπορεί να λείπει ή να κλαπεί, αλλά είναι λιγότερο πιθανό αν είναι πάντα δίπλα σας.

Το μεγαλύτερο μέρος του χώρου στην τσάντα μου είναι συμβατό με την τεχνολογία.

Κρατάω τον φορητό υπολογιστή, το τηλέφωνο, το Kindle, τη φωτογραφική μηχανή και το εξωτερικό σκληρό δίσκο στη τσάντα μεταφοράς μου ανά πάσα στιγμή.

Το διαβατήριό μου είναι προφανώς μια μεταφορά αποσκευών απαραίτητη, όπως είναι η χρεωστική κάρτα μου και αρκετές εκατοντάδες δολάρια αξίας τοπικού νομίσματος. Φάρμακα, επίσης. Συμπλέκνω τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων μου και μια εναλλακτική πορεία αντιβιοτικών στη μεταφορά μου, για κάθε περίπτωση.

Όταν πρόκειται για είδη προσωπικής υγιεινής, δεν κουβαλάω πολύ στην τσάντα μου. Είναι εύκολο να αντικατασταθούν από οποιοδήποτε φαρμακείο σε όλο τον κόσμο. Η μόνη εξαίρεση είναι αν ταξιδεύω μόνο για μεταφορά. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να γίνω δημιουργικός και να παραλάβω κάποια στοιχεία που είναι φιλικά προς το ταξίδι. Μερικά από τα βασικά μου στοιχεία περιλαμβάνουν:

Όταν πρόκειται για σαμπουάν, κοντίσιονερ, αρώματα και τζελ αφρού, τα αγοράζω σε στερεή μορφή από το LUSH. Μου διαρκούν μήνες, καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και περνούν εύκολα μέσα από την ασφάλεια!

Πού μπορώ να βρω μικρές ποσότητες υγρών και πηκτωμάτων;

Το πιο εύκολο μέρος για να βρείτε αντικείμενα μεγέθους ταξιδιού είναι στα φαρμακεία του αεροδρομίου! Σπάνια θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποια στο ένα μέρος όπου όλοι τους αναζητούν.

Αν δεν θέλετε να το αφήσετε αργά πριν τα αγοράσετε, μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε τακτικό φαρμακείο και να παραλάβετε μερικά μικρότερα μεγέθη (πρέπει να είναι κάτω από 100 ml) για να πάτε στην τσάντα σας.

Τέλος, μπορείτε να βάλετε τα δικά σας υγρά και πηκτές σε πλαστικά φιάλες / σωλήνες / βάζα, τα οποία μπορείτε να φτάσετε στα φαρμακεία, αν δεν μπορείτε να βρείτε προϊόντα μικρότερου μεγέθους οπουδήποτε αλλού.

Τι γίνεται με το Carry-On Travel;

Εάν είστε έμπειρος ταξιδιώτης, θα γνωρίζετε ήδη τις χαρές που προέρχονται από το ταξίδι μόνο με μια τσάντα μεταφοράς: δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα πράγματα που χάνουν, ξέρετε ότι δεν θα πάρετε μια οσφυαλγία από τη μεταφορά ενός γεμισμένο σακίδιο, και έχετε περισσότερα χρήματα για να περάσετε στο ταξίδι, αν δεν χρειάζεται να πεταχτείτε για τις ελεγμένες χρεώσεις αποσκευών για κάθε πτήση που παίρνετε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία - το carry-on travel είναι ένας τρόπος να ελαχιστοποιηθούν οι πιέσεις που έρχονται με το ταξίδι.

Πώς, όμως, μπορείτε να πακετάρετε για την ασφάλεια του αεροδρομίου εάν πρέπει να κρατήσετε τα πάντα σε μια σακούλα που πρέπει να περάσει τις απαιτήσεις ασφαλείας του αεροδρομίου; Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πολλές στερεές εκδόσεις των προϊόντων περιποίησης που μπορείτε να αγοράσετε εκ των προτέρων για να παρακάμψετε τον έλεγχο των υγρών στην ασφάλεια και υπάρχουν εύκολες προσεγγίσεις και για ορισμένα από τα άλλα κοινά προβλήματα. Για να αποφύγετε τη συσκευασία αερολυμάτων, αναζητήστε υγρές ή στερεές εκδόσεις αποσμητικού και μαλλιών. Για να διατηρήσετε το βάρος του σακιδίου σας κάτω, επιδιώξτε να αφήσετε περισσότερο από την τεχνολογία σας πίσω και να ταξιδέψετε με ένα tablet αντί να συσκευάζετε φορητό υπολογιστή και τηλέφωνο. Και αν θέλετε να ταξιδέψετε με ένα ελαφρύτερο ή κοφτερό ψαλίδι, απλώς επιδιώξτε να τα παραλάβετε στον προορισμό σας αντί να φύγετε - τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε στα ελεγμένα έξοδα αποσκευών θα σημάνουν ακόμα εξοικονόμηση χρημάτων στο συνολικό σας ταξίδι.

Συνοπτικά, πατήστε το φως, πατήστε έξυπνα και απολαύστε το ταξίδι!

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.