Συμβουλές για οδήγηση στη Γαλλία

Πληροφορίες πλοήγησης, τροφοδοσίας, στάθμευσης και σήμανσης

Η οδήγηση στη Γαλλία είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη διαφορά από την οδήγηση στις ΗΠΑ, εκτός από την πιο λογική. Για παράδειγμα, εάν ένα σύμβολο λέει ότι "η λωρίδα είναι κλειστή, μετακινήστε αριστερά" οι Γάλλοι οδηγοί θα κινηθούν γενικά προς τα αριστερά και θα παραμείνουν εκεί. Θα εκπλαγείτε ότι η κυκλοφορία δεν θα επιβραδυνθεί ακόμη και επειδή οι άνθρωποι οδηγούν για το κοινό καλό. Λίγοι, αν υπάρχουν, θα προσπαθήσουν να περάσουν όσα αυτοκίνητα μπορούν στα δεξιά και στη συνέχεια να μετακινηθούν αριστερά την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας ότι κάποιος θα χτυπήσει τα φρένα τους για να αποφύγει τον ξαφνικό ελιγμό, όπως κάνουμε στην Αμερική.

Γάλλοι οδηγοί

Οι Γάλλοι οδηγοί είναι γενικά λιγότερο επιθετικοί από τους οδηγούς στην Ιταλία , αλλά πιο επιθετικοί από τους οδηγούς στο Βέλγιο .

Στους γρήγορους δρόμους διοδίων της Γαλλίας, αναμένεται να οδηγήσετε στα δεξιά και να περάσετε στα αριστερά. Εάν βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα, τα αυτοκίνητα θα πλησιάσουν μέσα σε δυο μήκη αυτοκινήτων. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό, γι' αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε να στερεώσετε το κάτοπτρο και να προχωρήσετε δεξιά όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Αυτοί είναι οι κανόνες.

Η τροφοδοσία - η ουσία της οδήγησης στη Γαλλία Πού είναι φθηνότερη η βενζίνη;

Hypermarkets, αυτές τις τεράστιες αγορές στα περίχωρα των μεγάλων πόλεων και πόλεων. Μπορείτε να περιμένετε τουλάχιστον 5% εξοικονόμηση.

Σήμανση

Τα πράσινα σήματα κατεύθυνσης δείχνουν στους "ελεύθερους δρόμους", σε αντίθεση με τα μπλε σημάδια που λένε " καλλιέργεια " που ισοδυναμεί με "πληρωμή για τους δρόμους με διόδια".

Ένα σημάδι προς τα δεξιά που δείχνει προς τα αριστερά γενικά σημαίνει ότι προχωράτε ευθεία. Το ίδιο σημάδι προς τα δεξιά δείχνει δεξιά σημαίνει "στρίψτε δεξιά" με την πρώτη ευκαιρία.

Σκεφτείτε για αυτό για ένα λεπτό. Απαιτεί διαφορετική νοοτροπία για να καταλάβει.

Κύκλοι Κυκλοφορίας

Χίλιες φορές πιο αποτελεσματική από τις πινακίδες διακοπής, ο κύκλος κυκλοφορίας είναι εύκολος στην πλοήγηση και σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να διαβάσετε τα σημεία. Μπορείτε να περιηγηθείτε όσες φορές χρειάζεστε, εφ 'όσον το κάνετε στην εσωτερική λωρίδα.

Αφού μπείτε στον κύκλο, ελέγξτε την κυκλοφορία από τα αριστερά, εισάγετε τον κύκλο και πηγαίνετε προς το κέντρο μέχρι να βγείτε από την ώρα, να σημάνετε, να ελέγξετε την εσωτερική λωρίδα για κυκλοφορία και να κάνετε τη σειρά σας.

Ορια ταχύτητας

Γενικά, τα όρια ταχύτητας είναι περίπου 90-110 στους κόκκινους δρόμους στον χάρτη σας (τους ελεύθερους δρόμους μεταξύ των μεγάλων πόλεων) και 130 στα καλά τμήματα των δρόμων με διόδια. Οι πόλεις περιορίζονται πολύ μεταξύ 30 και 50, αλλά ποτέ δεν ξεπερνούν τα 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Στάθμευση

Μεγάλο μέρος του χώρου στάθμευσης στις μεγαλύτερες πόλεις είναι χώρος στάθμευσης που πρέπει να πληρώσετε. Αναζητήστε μηχανές στη μέση των χώρων στάθμευσης. Είναι πολύ εξελιγμένα, συχνά παίρνοντας νομίσματα, λογαριασμούς και μερικές φορές πιστωτικές κάρτες. Ο χώρος στάθμευσης είναι γενικά δωρεάν κατά τη διάρκεια του γεύματος - από τις 12-2 μ.μ. Διαφορετικά, συχνά θα χρειαστεί να πληρώσετε σε αμοιβή από 9-12 και 2-7 το βράδυ. Ελέγξτε τα σημάδια.

Η γαλλική αγορά μίσθωσης

Εάν οι διακοπές σας πρόκειται να ληφθούν εξ ολοκλήρου στη Γαλλία, ή η πτήση σας φτάνει και αναχωρεί από τη Γαλλία και θα χρειαστείτε αυτοκίνητο για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, ίσως θελήσετε να ελέγξετε τη μίσθωση αντί να ενοικιάσετε αυτοκίνητο. Δείτε τις μισθώσεις γαλλικών ενοικίων και πώς μπορούν να κάνουν τις διακοπές σας οδήγησης πιο ευχάριστες.