Ζήστε την έκθεση της πολιτείας του Οχάιο

Οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να βρίσκεστε στην ημέρα της γνώσης

Η Κρατική Έκθεση του Οχάιο είναι ένα από τα γεγονότα που πραγματικά πρέπει να δείτε. Για να γνωρίσετε την έκθεση είναι να γνωρίσετε τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, το φαγητό, τη μάθηση, τις βόλτες, τη μουσική, την τέχνη και πολλά άλλα. Κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο διοχετεύονται σε Columbu s για αρκετές ημέρες δίκαιου μεγαλείου και μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση.

Λεπτομέρειες για την κρατική έκθεση του Οχάιο

Η πανηγυρική έκθεση του Οχάιο είναι 12 ημέρες ενθουσιασμού κατά την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Πρόκειται για μια γεμάτη διασκέδαση εκδήλωση που έχει κάτι τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους.

Κρατική Έκθεση Concert Series του Οχάιο

Δεν θα θέλετε να χάσετε κάθε χρόνο συναυλία. Κάθε βράδυ έχει ένα νέο headliner και πολλές σπουδαίες μουσικές ενέργειες γεμίζουν το κέντρο WCOL Celeste στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις.

Φροντίστε να προσέξετε τον κατάλογο των πράξεων του τρέχοντος έτους. Ανακοινώνονται συνήθως στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου και αν θέλετε τις καλύτερες θέσεις για τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις, θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορα τα εισιτήριά σας. Τα εισιτήρια συναυλιών πωλούνται μέσω του Ticketmaster, τόσο σε απευθείας σύνδεση σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

Μην χάσετε κάποια από την ελεύθερη ψυχαγωγία της εκδήλωσης πριν από τη μεγάλη επίδειξη, υπάρχουν πολλά μεγάλα συγκροτήματα που παίζουν στα υπαίθρια σκηνικά σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Δημοφιλή γεγονότα και δραστηριότητες

Υπάρχει πάντα κάτι που συμβαίνει στην Κρατική Έκθεση του Οχάιο και μπορεί να είναι πολλά που μπορείτε να πάρετε. Από την φιλική προς το παιδί διασκέδαση στο Kiddieland στους κτηνοτρόφους και τις δραστηριότητες στο Κέντρο Νέων και το Πάρκο Φυσικών Πόρων, υπάρχουν πολλά που πρέπει να δείτε , και να απολαύσετε.

Δωρεάν μουσική ψυχαγωγία αλλάζει τακτικά σε κάθε υπαίθριο στάδιο, τα ψώνια βρίσκονται στο MarketPlace και προστίθενται καθημερινά νέα καθημερινά αξιοθέατα.

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε και το φαγητό! Με σχεδόν 200 πωλητές και πάνω από 30 αντικείμενα σε ένα ραβδί, δεν θα πεινάσετε.

Ενδεχομένως το πιο ανησυχητικό μέρος της συμμετοχής στην κρατική έκθεση του Οχάιο αποφασίζει τι πρέπει να κάνει και πού να πάει. Κοιτάξτε το χρονοδιάγραμμα για την ημέρα που παρακολουθείτε και δείτε ποια είναι η αιχμή του ενδιαφέροντός σας και έχετε μια λίστα με τα αξιοθέατα της οικογένειας σας που πρέπει να δείτε. Αλλά μην σχεδιάζετε πάρα πολύ, η μισή διασκέδαση της έκθεσης βρίσκει κάτι που δεν γνωρίζετε.

Να πάρει μέσα και γύρω από την έκθεση

Οι διοργανωτές της Κρατικής Έκθεσης του Οχάιο προσπαθούν να διευκολύνουν τον καθένα να πάρει γύρω από τους εκθεσιακούς χώρους. Το Free State Fair Shuttle Express κάνει συχνές στάσεις γύρω από την περίμετρο των λόφων. Το AAA διαθέτει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο που θα σας οδηγήσει και στο αυτοκίνητό σας.

Τα καροτσάκια, τα βαγόνια, τα αναπηρικά καροτσάκια και τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά καροτσάκια είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Πριν μπείτε στις πύλες, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε:

Συμβουλή: Προσέξτε για ειδικά σήματα ανακύκλωσης γύρω από τους εκθεσιακούς χώρους για δοχεία, πλαστικά μπουκάλια κ.λπ.

Το πανεπιστήμιο της Οχάιο Fair Mobile App

Η δίκαιη εμπειρία σας θα είναι 10 φορές καλύτερη εάν κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή Fair State of Ohio στο τηλέφωνό σας. Διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android, αυτός είναι ο τελικός οδηγός του fair-goer για την έκθεση.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλά ακόμα χαρακτηριστικά. αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.