Ένας οδηγός για το Φεστιβάλ Ορίων Όστιν του Ώστιν

Το Ώστιν, Τέξας έχει βγει γρήγορα στην κορυφή των καλύτερων θέσεων για να επισκεφθείτε και να ζήσετε λίστα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μουσική σκηνή σίγουρα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτές και το Φεστιβάλ Όριας Όστιν του Όστιν οδηγεί τον αγώνα συναυλιών σε αυτήν την απίστευτη πόλη.

Τρεις μέρες, οκτώ στάδια και 130 διαφορετικές μπάντες. αυτό το γεγονός πάντα παραδίδει, προσφέροντας απίστευτη οργάνωση, φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα και σούπερ παγωμένη ατμόσφαιρα.

Ελάτε να γνωρίσετε την καλύτερη μουσική σκηνή του Austin, χωρισμένη ανάμεσα σε δύο Σαββατοκύριακα.

Πώς ξεκίνησε

Κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Ορίων Όπλων του Austin συνεχίζει να μεγαλώνει σε μέγεθος. Έχει εξαπλωθεί σε έκταση 351 στρεμμάτων στο Zilker Park, αλλά σε αντίθεση με πολλά άλλα γεγονότα στις πρώτες μέρες, ήταν πάντα κάτι που θα περίμενε κανείς. Ίσως αυτό να έχει κάτι να κάνει με το γεγονός ότι ξεκίνησε από την ίδια εταιρεία που δημιούργησε το Lollapalooza.

Αρχικά, η εκδήλωση εμπνεύστηκε από τη σειρά συναυλιών PBS και μετατράπηκε αργότερα σε ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στο Ώστιν.

Τι να περιμένεις

Ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής στην οποία βρίσκεστε, θα βρείτε κάτι που ταιριάζει με την φαντασία σας. Μουσικοί από κάθε είδος, συμπεριλαμβανομένων των rock, indie, pop, country, folk, hip hop και ακόμη και ηλεκτρονικά, εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Όριας Όστιν του Austin.

Η σύνθεση είναι συνήθως απίστευτη. Παγκόσμιοι διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Foo Fighters, ο Deadmau5 και ο Jack Johnson έχουν μοιράσει ένα από τα οκτώ στάδια στο παρελθόν.

Οι άνθρωποι έρχονται στο Austin City Limits Festival, λόγω της ατμόσφαιρας του φεστιβάλ με μια εντυπωσιακή συστροφή. Δεν θα υπάρξει μια βαριά ροή καπνίσματος, όπως βλέπετε στις περισσότερες υπαίθριες συναυλίες, ή παιδιά για τα ναρκωτικά που ζωντανεύονται στο γρασίδι. Αυτό είναι το είδος του τόπου όπου θα βρείτε λάτρεις της μουσικής που συναντιούνται για να εκτιμήσουν πραγματικά τι ακούνε.

Με τα χρόνια έχει κολλήσει αληθινά στις ρίζες της ως ένα μέρος για να απολαύσετε, να έχετε έναν καλό χρόνο και να ακούσετε πραγματικά τη μουσική.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Αυτός είναι ο τόπος που πρέπει να είστε αν είστε foodie, ή απλώς αγαπάτε ένα υπέροχο γεύμα. Ο Austin είναι γνωστός για το γεγονός ότι έχει μεγάλη grub, και μερικά από τα καλύτερα τρώει από τα εστιατόρια της πόλης μπορεί να βρεθεί στο Austin City Limits Festival. Αποκτήστε παραδοσιακά σάντουιτς με τυρί από τη Κουζίνα Κουζίνας Burro ή πηγαίνετε στο παραδοσιακό φαγητό και δοκιμάστε τα φημισμένα χοτ ντογκ του Φρανκ.

Ο Οκτώβριος στο Τέξας είναι πολύ διαφορετικός από τον Οκτώβριο σχεδόν σε κάθε άλλο κράτος. Ο ήλιος είναι ακόμα ισχυρός και η θερμοκρασία μπορεί να είναι πολύ ζεστή, οπότε προετοιμάστε ανάλογα. Μιλάμε 90 ° F ημέρες με πιθανότητα βροχής.

Τα εισιτήρια θα πωλούν γρήγορα, γι 'αυτό το φεστιβάλ έχει χωριστεί σε δύο Σαββατοκύριακα. Βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε προσεκτικά το πρόγραμμα, ώστε να μην χάσετε τον αγαπημένο σας ερμηνευτή, επειδή οι μέρες μπορούν εύκολα να μπερδευτούν.

Περιμένετε να τηρήσετε το χρονοδιάγραμμα. οι παραστάσεις σχεδόν πάντα αρχίζουν εγκαίρως. Οι γραμμές δεν είναι παράλογη, και υπάρχει μια γενική κατανόηση της νότιας φιλοξενίας που φτάνετε μόνο σε πόλεις όπως αυτές του Τέξας.

Να πάρει εκεί

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom μπορείτε να φτάσετε στην καμπίνα και να κατευθυνθείτε προς το κέντρο της πόλης.

Το φεστιβάλ συνεργάζεται με ξενοδοχεία στην περιοχή για να προσφέρει μειωμένες τιμές για τους επισκέπτες. Ελέγξτε τις επιλογές του ξενοδοχείου για να δείτε τι είναι διαθέσιμο. Ακόμη και αν αποφασίσετε να βρείτε τα δικά σας καταλύματα, θα θελήσετε να μείνετε κοντά στο κέντρο της πόλης ή στην περιοχή Lake Town. Όχι μόνο είναι αυτή η πιο βολική τοποθεσία για τους φεστιβάλ, είναι επίσης γεμάτη από μεγάλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Θα μάθετε πραγματικά τι είναι το Όστιν.