Να φτάσετε στη λίμνη Tahoe

Πώς να φτάσετε στη λίμνη Tahoe

Η λίμνη Tahoe βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Καλιφόρνιας και Νεβάδα, περίπου 200 μίλια ανατολικά του Σαν Φρανσίσκο και 30 μίλια δυτικά του Ρίνο της Νεβάδα.

Προτού καταλάβετε πώς να φτάσετε στη λίμνη Tahoe, πρέπει να ξέρετε ποιο μέρος της λίμνης πηγαίνετε. Η λίμνη Tahoe είναι πιθανώς μεγαλύτερη από ό, τι νομίζετε. Αν οδηγείτε όλος ο καιρός γύρω του, είναι 72 μίλια και διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Βόρειο Τάχο, Νότια Τάχο

Οι περιγραφές των περιοχών της λίμνης μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και μπορεί να φαίνεται ότι αψηφούν τη λογική.

Τα κρατικά σύνορα μεταξύ Καλιφόρνιας και Νεβάδα διατρέχουν το Βορρά και το Νότο, οπότε ίσως να νομίζετε ότι θα ήταν η Ανατολή και η Δύση Τάχο ή η Καλιφόρνια Τάχο και η Νεβάδα Τάχο. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι συνήθως μιλούν για τη βόρεια και τη νότια λίμνη Tahoe αντ 'αυτού.

Η North Lake Tahoe είναι ως επί το πλείστον στην Καλιφόρνια. Είναι λιγότερο ανεπτυγμένο από τη νότια ακτή και κοντά στα χιονοδρομικά κέντρα Northstar και Squaw Valley.

Η νότια λίμνη Tahoe είναι εν μέρει σε κάθε κράτος, με χαρτοπαικτικές λέσχες παιχνιδιού επικεντρωμένη στην πλευρά της Νεβάδας των συνόρων. Έχει περισσότερα ξενοδοχεία, καταστήματα και εστιατόρια από το North Lake Tahoe, αλλά είναι επίσης κοντά σε πολλά χιονοδρομικά κέντρα.

Περιστασιακά, κάποιος μπερδεύεται από τους δείκτες κρατικής γραμμής στο χάρτη και πιστεύει ότι η μακρά γραμμή που διασχίζει τη λίμνη είναι γέφυρα. Μην αφήνετε να σας συμβεί αυτό.

Όλοι οι τρόποι που μπορείτε να φτάσετε στη λίμνη Tahoe από το Σαν Φρανσίσκο

Μπορείτε να βρείτε πολλούς τρόπους για να φτάσετε από το Σαν Φρανσίσκο στη λίμνη Tahoe. Όλα συνοψίζονται στον οδηγό για το ταξίδι μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Λίμνης Τάχο.

Τι να κάνετε όταν φτάσετε στη λίμνη Tahoe

Μόλις φτάσετε στο Tahoe, πρέπει να ξέρετε πώς να φτάσετε στη λίμνη Tahoe . Χρησιμοποιήστε αυτήν την περιοδεία οδήγησης Lake Tahoe για να πάρετε μια καλή εικόνα για το τι μπορείτε να δείτε και να κάνετε γύρω από τη λίμνη.