Λουάνγκ Πράμπανγκ Ξενοδοχεία

Μέρη για να μείνετε στο Luang Prabang κάτω από US $ 40 ανά διανυκτέρευση

Αν και μερικά κακά μήλα είναι πασπαλισμένα σε όλη την πόλη, τα ξενοδοχεία Luang Prabang είναι συνήθως μια μεγάλη συμφωνία για την τιμή. Τώρα, μια περιοχή παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, η ήρεμη Luang Prabang στο βόρειο Λάος προσελκύει ένα μικτό πλήθος σακιδίων και ταξιδιώτες πολυτελείας, έτσι ώστε τα καταλύματα να κυμαίνονται ευρέως σε τιμή και ποιότητα.

Πολλά παλιά αποικιακά αρχοντικά και κατοικίες έχουν μετατραπεί σε ξενοδοχεία στο Luang Prabang. Από τους ξενώνες στις όχθες του ποταμού έως τα θέρετρα spa των πέντε αστέρων, ο ανταγωνισμός διατηρεί τις τιμές αξιοπρεπώς χαμηλότερες από τις αναμενόμενες.

Ανεξαρτήτως, η κράτηση εκ των προτέρων - ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου και των διακοπών όπως το Songkran - θα σας καθαρίσει καλύτερες τιμές.

Όλα αυτά τα ξενοδοχεία δύο αστέρων και τριών αστέρων μπορούν να κρατηθούν για λιγότερο από US $ 40 ανά διανυκτέρευση. Αν μπορείτε να επιβιώσετε μόνο με έναν ανεμιστήρα αντί για τον κλιματισμό, υπάρχουν ακόμα φθηνότεροι ξενώνες.